Cum a aflat Larisa Iordache că e însărcinată și cum și-a anunțat soțul: „I-am făcut o surpriză, ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult”

 Matei Bianca
.

Fosta gimnastă de performanță Larisa Iordache și partenerul ei de viață, Cristian Chiriță, au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună. Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți pentru prima dată. În cadrul unui interviu emoționant, fosta gimnastă a povestit cum a aflat că este însărcinată, dar și cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață că e gravidă. Ea a vorbit și despre viața ei de când este gravidă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Au trecut 3 luni de când Larisa Iordache și Cristian Chiriță au făcut cununia civilă, iar acum așteaptă primul copil împreună. Cei doi sunt împreună din primăvara anului trecut, iar acum au planuri mari de viitor. Fosta gimnastă a vorbit despre cum a aflat că este însărcinată, dar și despre modul în care l-a anunțat pe partenerul ei de viață.

larisa1larisa1

Citește și: Larisa Iordache a scăpat de complexe cu ajutorul terapiei: „Odată cu câștigarea încrederii în sine, am reușit să mă accept așa cum sunt”. Ce o nemulțumea pe fosta gimnastă

Citește și: Larisa Iordache împlinește 28 de ani. Cum petrece fosta gimnastă această zi specială: „Nu știu ce mi-a pregătit. Este prima zi de naștere din viața mea pe care o petrec împreună cu soțul meu. Anul trecut am petrecut-o cu iubitul meu'

Citește și: Cum au fost surprinși Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce el a fost acuzat că și-a abandonat familia. Detaliul care arată că cei doi s-ar fi împăcat

Citește și: Florinel Coman, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, după ce a condus cu un permis fals. Fotbalistul le-a recunoscut procurorilor de unde a luat documentul și cât a plătit pentru el

Cum a aflat Larisa Iordache că este însărcinată

Larisa Iordache a dezvăluit cum a aflat că este însărcinată. Fosta gimnastă a mărturisit că a simțit anumite schimbări în starea sa de sănătate, schimbări care au determinat-o să facă un test de sarcină și mai apoi câteva analize.

După confirmarea veștii emoționante, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat foarte tare și au trăit momente unice împreună.

„Aveam niște zile în care mă simțeam puțin mai rău. Am simțit cumva chestia asta. Am simțit că aș fi însărcinată. Mi-am făcut un test, bineînțeles, apoi am fost la niște analize. Ne-am bucurat foarte mult, am fost emoționați amândoi, pentru că, practic, este un pas foarte important în viața noastră. O să devenim părinți și cred că responsabilitatea crește. Dar cu atât mai mult ne dorim să trăim o viață liniștită și frumoasă, pentru că totul când există armonie este mult mai frumos. Am trecut de primele trei luni de  sarcină. Nu știam absolut nimic la cununie, am aflat abia când aveam 5 săptămâni de sarcină', a povestit vedeta pentru ciao.ro.

Cum l-a anunțat fosta gimnastă pe Cristian Chiriță că este gravidă

Larisa Iordache a explicat cum l-a anunțat pe Cristian Chiriță că este gravidă. Fosta gimnastă a declarat că i-a pregătit ceva simbolic, iar el a lăcrimat în momentul în care a aflat că partenera lui de viață este însărcinată.

„Cristian m-a dus la analize, pentru că merge cu mine tot timpul când fac investigații, nu doar când am lucruri importante de făcut. E mai mereu cu mine. Mă susține. Este reciproc acest lucru, pentru că ne ajută foarte mult în relație și avem nevoie de susținere reciprocă pentru a fi încrezători și puternici. Eu fac regulat analize.

Seara, după ce am aflat rezultatul analizelor, i-am pregătit ceva simbolic și i-am făcut o surpriză micuță. Ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult. Pentru că nouă ne plac lucrurile simple și contează foarte mult asta pentru noi. Și el s-a bucurat foarte mult, a lăcrimat într-adevăr, pentru că este un om deosebit, este un om sensibil. L-a bucurat foarte tare vestea! Nu neapărat că discutam despre acest lucru, doar că am fost foarte deschiși și foarte liberi în a se întâmpla această minune în viața noastră', a mai adăugat ea.

De ce a ținut Larisa Iordache sarcina ascunsă până acum

Larisa Iordache a ținut sarcina ascunsă până acum, deoarece și-a dorit să se bucure în liniște de această veste minunată. Fosta gimnastă nu a spus nici măcar familiei că ea și Cristian Chiriță vor deveni părinți pentru prima dată.

„Ne-am dorit liniște pentru a evolua totul cum trebuie, sarcina să fie bine, bebe să se dezvolte și totul să fie în parametri normali. Am ținut o perioadă de timp pentru noi, pentru că e bucuria noastră și mi s-a părut normal să o facem. Am vorbit amândoi despre acest aspect, am zis: hai să o ținem pentru noi câteva săptămâni. Ca să putem să asimilăm toate informațiile și să putem să ne ne obișnuim cumva cu acest gând. Pentru că este o responsabilitate foarte mare toată această minune care vine. Și după ce ne-am întors din vacanță, în momentul în care am venit în țară ne-am întâlnit cu familia mea, cu familia lui Cristian și le-am spus că vom avea un copil. Au fost foarte bucuroși și se bucură alături de noi, au grijă de mine toți. Tiago, nepoțelul meu, s-a bucurat foarte tare', a precizat aceasta pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton