Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va fi tată a doua oară și cum i-au explicat fiului lor, Iair: "A fost specială reacția lui, pentru că e extrem de mic. Câtorva persoane din familie el le-a dat vestea". Cum l-au pregătit pentru venirea mezinului/ EXCLUSIV

.

Cum a aflat soțul Vlăduței Lupău că va fi tată a doua oară și cum i-au explicat fiului lor, Iair, pe când avea numai un an și două luni. Artista ne-a povestit cum a primit Adi Rus vestea cea mare și cât de specială a fost reacția micuțului lor, care de altfel i-a și dat de gol în fata câtorva membri ai familiei. De asemenea, ne-a mai spus și cum l-au pregătit pe Iair pentru venirea frățiorului său pe lume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cum i-ai spus soțului tău că veți deveni părinți din nou? Ai pregătit ceva special?

Nu am apucat să pregătesc nimic special nici de data asta… pentru că fix el a fost cel care a mers să cumpere testul de sarcină. (râde) Surpriza a fost pentru amândoi când am văzut că rezultatul era pozitiv. Și o mare bucurie, desigur.

vladuta-lupau-17vladuta-lupau-17

Citește și: Cum a aflat Vlăduța Lupău că e însărcinată a doua oară: „Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta…”. Cum se simte în ultimul trimestru de sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, plimbare cu căruța, în luna a șaptea de sarcină: „Mi-a fost dor de copilǎrie, eu aşa am crescut…”. Imaginile cu artista au devenit virale

Citește și: „Vreau ca oamenii să mă recunoască pentru cine sunt eu și pentru munca mea, nu pentru numele lui tata. Niciodată nu…”. Cum gestioneaza Carmina Vârciu celebritatea tatălui său și cum se înțelege acum cu Liviu Vârciu / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mireille Mathieu la 77 de ani. Artista nu pare deloc grav bolnavă, așa cum s-a speculat, și are aceeași tunsoare care a făcut-o celebră

Cum i-a explicat Vlăduța Lupău fiului lor, Iair, că va mai avea un frate

Dar… fiului vostru? Cum i-ați spus și cum a reacționat, ținând cont că este destul de mic?

Aici să știi că a fost specială reacția lui datorită faptului că este extrem de mic. Avea, practic, 1 an și 2 luni când i-am spus că mama are un bebe în burtică. Se uita, punea mâna și râdea… ceea ce îmi confirmă că a înțeles și mereu zicea „mama bebe. Cumva, câtorva persoane mai apropiate din familie el le-a dat vestea. (râde)

Ce și-a dorit să fie în burtică? O surioară sau un frățior?

Până să aflăm oficial care este sexul bebelușului, am zis cu Adi: „Hai să-l întrebăm pe Iair (care, repet, nu știa să lege multe litere la 1 an și 2 luni) ce este și să vedem ce zice.

Eu: „Iair, ce are mami în burtică?.

Iair: „Bebe!.

Eu: „Și ce e bebe? Fetiță sau băiat?.

Iair: „Baia.

Din prima ăsta i-a fost răspunsul și îl repetam des, în speranța să văd dacă schimbă răspunsul, dar niciodată nu a zis altceva în afară de „baia. Noi râdeam și am zis: „Las că vedem!… Iar când a venit rezultatul oficial, am spus: „E clar, de acum numa de Iair ascultăm!. (râde)

Cum l-au pregătit Vlăduța Lupău și Adi Rus pentru venirea mezinului

Iair are acum 1 an și 8 luni, ce spune când vede burtica? Cum îl pregătești pentru venirea în casă a mezinului? Știm că este destul de dificil acest pas în general, cum vă descurcați?

Iair acum deja a înțeles că vine un frățior, un bebe, și îl pupă, seara, când spunem rugăciunile. Mereu zicem și ca Doamne-Doamne să aibă grijă de bebe și, după ce ne dăm pupicii de noapte bună, el singur vine să pupe burtica, fără să-i fi zis niciodată. Mă bucură tare când îl văd, daaaar, așa cum îl pupă, de fiecare dată zice „Bebe nanana, adică să-l batem. (râde) Știu că o să fie o trecere, cred, dificilă, dar eu sper să înțeleagă și să-l iubească, iar noi o să avem grijă să nu-i oferim momente în care să fie gelos. El nu trebuie să simtă nicio diferență de afecțiune, și atunci, cred eu, totul va decurge normal.

Cum este Adi Rus de când a aflat că va fi tată a doua oară

Cum este Adi de când a aflat că o să fie tată a doua oară? S-a schimbat ceva în relația voastră sau în familie, în general?

El este extrem de familist de când îl cunosc, după ce a venit Iair a devenit obsedat de familist, deci nu cred că se poate mai mult! E foarte atent și responsabil cu noi cu toți.

Ați ales numele pentru bebeluș? Sigur are o semnificație aparte și este un nume unic, la fel ca al lui Iair…

Da, ne-am gândit deja la nume… însă, desigur, nu-l spunem până la nașterea copilului. La fel ca și prenumele lui Iair, este din sfânta Biblie.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton