Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Simonei Halep. Imagini de la valsul mirilor

 Mirea Roxana
.

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Simonei Halep. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit ieri, 15 septembrie. Cei doi au arătat impecabil în ziua cea mare, iar sportiva a âmbrăcat două rochii de mireasă. Pentru momentul în care a spus marele „DA', Simona a optat pentru o rochie bej, iar pentru petrecere, s-a schimbat într-o rochie albă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „DA' ieri, 15 septembrie, nu la Starea Civilă, ci într-un loc special amenajat pe malul mării, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. La cununia civilă, Simona Halep a ales o rochie bej, cu dantelă în partea de sus, iar Toni un costum de culoare închisă. Sportiva a surprins prin simplitate și eleganță și a atras toate privirile în ziua nunții sale.

s4-14s4-14

Petrecerea de nuntă a avut loc la Fratelli Beach & Club' din Mamaia, iar invitații s-au simțit excelent, dat fiind și faptul că au încins ringul de dans. Pentru petrecere, Simona Halep a renunțat la rochia bej și a îmbrăcat o rochie albă. De asemenea, Simona Halep și-a schimbat și coafura, arătând precum o prințesă.

Citește și: Momentul emoționant în care Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA.Primele imagini din timpul ceremoniei

Citește și: Ministrul Sporturilor despre planurile de viitor ale Simonei Halep:„Poate va naște și doi ani…'

Citește și: Loredana Groza, dedicație specială la nunta Simonei Halep:„Suntem prietene, îi transmit să…'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit.Primele imagini de la petrecerea de cununie

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Simonei Halep

Simona Halep a arătat împrecabil în ziua nunții, iar la petrecerea care a urmat după cununia civilă, sportiva a optat pentru o rochie albă, lungă și mulată pe corp, care i-a pus în valoare silueta de invidiat. Alături de invitați, tenismena a trecut și ea la joc, pe ritmurile formaţiei Pindu, apreciat pentru melodiile machedoneşti.

În plus, Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte și de primul dans în calitate de soț și soție. Dansul mirilor a avut loc în timp ce Dan Bittman cânta melodia Dragostea mea'.

„Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei. Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere', a declarat Dan Bittman pentru fanatik.ro.

Cătălin Botezatu, despre prima rochie purtată de Simona Halep

Cătălin Botezatu a comentat pentru VIVA! ținutele alese în ziua cununiei civile de Simona Halep și Toni Iuruc. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi, care de astăzi sunt soț și soție, însă cu un minim amendament: el este ușor prea elegant pentru ea. Ce spune creatorul de modă despre prima rochie a sportivei.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!', a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton