"La spălătorie făceam banii ăia în vreo șase luni. Când m-am văzut cu atâția bani în mână, am zis «Doamne, ce fac eu cu banii ăștia?!»" Cum a fost ajutat Valentin Dinu de Andra și Andi Moisescu, după Românii au talent

 Cica Cristina
.

Cum a fost ajutat Valentin Dinu de Andra și Andi Moisescu, după Românii au talent. Fostul concurent, care s-a clasat pe locul trei în topul preferințelor publicului a vorbit despre ajutorul care i-a fost acordat după emisiune de către Andra și Andi Moisescu. Valentin Dinu susține că a avut o serie de evenimente după show-ul de la PRO TV și a povestit și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat la acea vreme, din muzică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Valentin Dinu a câștigat capital de popularitate după ce a participat la Românii au talent, în 2011. În urmă cu 13 ani, Valentin Dinu lucra la o spălătorie auto și a vrut să dovedească întregii țări ce bine cântă prin participarea la Românii au talent. A impresionat nu doar juriul, ci și publicul, motiv pentru care s-a clasat în locul trei în preferințe, Valentin fiind de părere că Narcis Ianău a meritat să câștige.

După părerea mea, trebuia să câștige Narcis Ianău, contratenorul. Eu am luat locul trei, s-a scris după aceea că eu trebuia să câștig. Andra a declarat că după părerea ei, eu trebuia să câștig. Dar publicul a decis voturile. De atunci mi s-a schimbat viața total. Mergeam pe stradă, voia lumea autografe și poze. Nu știam atunci ce se întâmplă cu mine. Apoi au început evenimentele. Am terminat să zicem marți concursul, sâmbătă m-am dus direct la prima mea nuntă”, a declarat Valentin Dinu pentru cancan.ro.

valentin-dinu-andra-andi-moisescu-1valentin-dinu-andra-andi-moisescu-1

Cum a fost ajutat Valentin Dinu de Andra și Andi Moisescu, după Românii au talent

Valentin Dinu a povestit că se ocupa singur de concertele lui, iar primul eveniment i-a fost dat chiar de către unul dintre jurații de la Romanii au talent, Andi Moisescu, care l-a ajutat extrem de mult în primul an. Mai mult, a spus chiar că Andi ar fi fost ca un manager pentru el la început, fără să aibă vreo pretenție.

M-a sunat, «Valentin, sunt Andi Moisescu. Sâmbătă te duci la un hotel din București, ai camera X». Știa și cât port la pantof, la cămașă, tot, pentru că acolo ei ne dădeau vestimentația. A continuat, «cânți și la final vine cineva cu un plic». M-am simțit extraordinar, lumea mă aștepta, nici nu am început să cânt și mă aplaudau.

L-am sunat eu, «mulțumesc!». Zice «nu trebuie să-mi mulțumești!». Mi-a mai dat evenimente după. Deci primul eveniment a fost dat de Andi Moisescu. Andi a fost ca un manager pentru mine în primul an, dar fără niciun fel de pretenție. Și cu Andra m-am înțeles, contează foarte mult să îți dea cineva impulsul acela. Lumea a ținut cont de ce a spus ea”, a povestit Valentin.

Citește și: Il mai ții minte pe Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent? Ce face și cum arată astăzi

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la „Românii au talent'

Citește și: Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: „Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să…”

Citește și: Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Ce diagnostic au primit: „O noapte de pomină, extraordinar de grea. Veștile nu sunt bune. Din păcate…„

Ce a făcut Valentin Dinu cu primii bani câștigați din muzică

Valentin Dinu a precizat că în 2011 câștiga 1500 de euro, iar primii bani a avut grijă să-i împartă mamei și fratelui său, rămânând doar cu o sumă modestă, pe care a investit-o într-un laptop și un microfon, astfel încât să-l ajute la evenimentele viitoare.

 „La spălătorie făceam banii ăia în vreo șase luni. Când m-am văzut cu atâția bani în mână, am zis «Doamne, ce fac eu cu banii ăștia?!». Vreo 800 de euro i-am dat mamei. 100 sau 200 de euro i-am dat fratelui meu. Din toți banii ăia am rămas cu 300 de euro. Eu când am, la revedere! Și cred că mi-am cumpărat un microfon, să pot să merg la evenimente, și un laptop„.

Ce relație mai are Valentin Dinu cu Andra și Andi Moisescu

Valentin Dinu a precizat că nu prea a mai ținut legătura cu Andi Moisescu de aproximativ doi ani, însă cu Andra încă mai vorbește periodic, fiind în relații bune cu artista și soțul ei.

Cu Andi cred că n-am mai vorbit de doi ani. Cu Andra am vorbit de Crăciun, vorbim periodic. E foarte important să nu uiți de unde ai plecat, cine te-a ajutat și cine te-a sprijinit în viață. Cu Mihai Petre n-am vorbit mai deloc. Ne-am întâlnit la ceva petreceri, după. Și la botezul lui David, băiatul Andrei. Sunt în relații bune cu ei, mai ales cu Andra și cu Cătălin”, a mai spus Valentin Dinu, care a ținut să precizeze că în primul an a avut în jur de 80 de evenimente unde a cântat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton