Cum a fost tratat Codin Maticiuc de poliție după ce a cerut ajutor la 112: ”Am stat la secție câteva ore în noaptea aceea și NU am mai fost chemat NICIODATĂ”

 Oana Popoiag
.
Codin MaticiucCodin Maticiuc

După ce apelul disperat al Alexandrei Măceșanu la 112 a fost făcut public, iar tratamentul pe care cei meniți să o ajute au indignat o țară, nimeni nu mai are liniște. Codin Maticiuc a povestit revoltat propria experiență nefericită cu 112.

S-a ales praful de așa zisa plasă de siguranță a cetățenilor în caz de pericol, apelul către 112. Tragedia Alexandrei Măceșanu, care a așteptat în zadar să o salveze Poliția după ce a reușit, printr-o minune, să sune la 112, a indignat întreaga țară și a aruncat în aer încrederea cetățenilor în autorități.

Ce a pățit Codin Maticiuc când a sunat la 112

Codin Maticiuc a povestit pe pagina sa de Facebook propria experiență cu 112 și modul în care poliția a gestionat cazul său. În urmă cu doi ani, o persoană anonimă a încercat să-l escrocheze, motiv pentru care vedeta a anunțat autoritățile.

'Am sunat și eu la 112. Acum doi ani parcă. Am scris și aici. Am fost sunat de cineva care se pretindea a fi un prieten la nevoie și avea nevoie de 2000 de euro pe care mă ruga să îi dau unui tip pe care-l trimitea la mine. Am sunat la 112 și operatoarea mi-a spus că voi fi sunat înapoi de cineva de la circa 2. 14 minute mai târziu am primit apelul. Erau deja în fața casei mele două mașini de poliție. 6-7 polițiști pe care i-am poftit în casă. Le-am spus speța, i-am întrebat dacă vor să-l arestăm. Cel mai vârstnic dintre ei a propus să se retragă că n-au ce face. Ceilalți, băieți tineri și dornici de muncă, m-au ajutat să orchestrăm un flagrant.
L-au ridicat, l-au dus la secție dar n-au putut să-l aresteze. Aveau un plan bine pus la punct. Omul ce venea la întâlnire era un taximetrist chipurile luat de pe stradă și rugat să meargă la întâlnire. O săgeată. Asta e.
Zece luni mai târziu am primit acasă o hârtie cu clasarea cazului. Aici intervine marea mea indignare. Unul din motivele de clasare era scris negru pe alb: în mine nu se putea avea încredere căci nu am mai venit la declarații. Asta în condițiile în care am stat secția 2 câteva ore în noaptea aceea și NU am mai fost chemat NICIODATĂ.
Asta a fost experiența mea cu 112. Încrederea în ei este similara cu antricotul meu de vita. Medium-rare', a povestit Codin experiența sa cu poliția.

Codin Maticiuc, tată al unei fetiței venite pe lume în primăvara acestui an, Smaranda, a fost una din vedetele care au făcut vâlvă în jurul modului în care autoritățile au gestionat tragedia din Caracal și drama Alexandrei Măceșan, fetița de 15 ani care a reușit să sune la 112 pentru a anunța că a fost răpită de Gheorghe Dincă. În ciuda curajului uluitor de care a dat dovadă fata în condițiile în care fusese răpită, bătută și violată și a lucidității incredibile, operatorii de la 112 și poliția au eșuat în a-i salva viața.

Foto: Instagram

Citește și:

Iubitul Alexandrei e în stare de șoc după moartea fetei: „N-am putut nici să mă duc să aprind o lumânare'

Cristina Cioran a plâns în hohote, în emisiune, în timp ce era citită stenograma convorbirii dintre Alexandra și operatorul de la 112!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton