Cum a gestionat Carmina Vârciu despărțirea părinților ei și cât de mult a afectat-o: "Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu...". Cum se înțeleg, de fapt, Ami Teiceanu și Liviu Vârciu în prezent / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cât de mult a afectat-o și cum a gestionat Carmina Vârciu despărțirea părinților ei. Carmina recunoaște că și-a judecat părinții pentru decizia pe care au luat-o, de a-și spune adio, atunci când ea avea încă o vârstă fragedă, însă acum a înțeles că a fost cea mai bună decizie, inclusiv pentru ea. Le este recunoascătoare părinților pentru tot ce au făcut pentru ea și a subliniat cât de mult apreciază că părinții ei au păstrat o bună relație de dragul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Carmina, nu mai e de mult un secret faptul că părinții tăi au ales să se despartă când tu erai mică. Știu că este un subiect sensibil, dar mulți copii nu știu cum să gestioneze asta, așa că vreau să le spui cum ai reacționat tu când le-ai aflat decizia. I-ai judecat vreodată pentru asta?

Atunci când părinții mei au decis să se despartă, eram foarte mică și nu prea înțelegeam de ce au luat această hotărâre. Da, recunosc că i-am judecat, căci poate nici nu m-au pregătit din vreme și nu știam cum va fi viața mea pe mai departe. Nu eram suficient de matură și nu puteam accepta că ai mei se despart. Însă, odată cu trecerea anilor, am înțeles perspectivele fiecăruia și am realizat că aceasta a fost cea mai bună decizie pentru noi toți. Sunt de părere că un copil nu te leagă, pentru că, dacă nu mai ești fericit într-o relație, e clar că totul se va răsfrânge asupra celui mic. Stau să mă gândesc că, dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu, poate creșteam într-o casă cu certuri și alte lucruri pe care un copil nu ar trebui să le vadă și nici să le simtă. Dacă ei sunt fericiți cu deciziile pe care le-au luat, și chiar îi văd că sunt bine acum din toate punctele de vedere, și eu sunt fericită. Nu am nevoie de nimic mai mult.

carmina-varciu-2-1carmina-varciu-2-1

Cum se înțeleg, de fapt, Ami Teiceanu și Liviu Vârciu în prezent

Ce relație există între ei, în prezent? Se consultă în privința ta? Îi simți pe amândoi la fel de implicați?

Mama și tata au păstrat o relație de prietenie de dragul meu, pentru că, până la urmă, sunt copilul lor. Am apreciat mereu asta și mi se pare frumos că pot trece peste toate neînțelegerile de cuplu din trecut și să facă front comun pentru mine. Amândoi sunt implicați în evoluția mea, mă sprijină și mereu sunt lângă mine. Nu vă imaginați acum că nu iau nicio decizie fără să mă consult cu ei, consider că am ajuns la o vârstă la care pot să mă descurc și să iau cele mai bune hotărâri, dar, în cazul în care am nevoie și de părerea lor, nu ezit să le-o cer. Sunt aproape de mine în măsura în care timpul le permite. E o relație pentru care trebuie să muncim cu toții, pentru a trăi în armonie.

Pentru ce le este Carmina Vârciu recunoscătoare părinților

Pentru ce le ești cea mai recunoscătoare părinților tăi?

Sunt multe lucruri pentru care le sunt recunoscătoare. În primul rând, pentru că mi-au dat viață. Asta este cel mai important. Apoi, vin celelalte, cum ar fi tot sprijinul, iubirea, siguranța și libertatea pe care mi le-au dăruit. Amândoi, așa cum au putut, s-au implicat. Iar eu am ajuns la vârsta la care pot lăsa în spate orgoliul și pot recunoaște că am și uitat câte le-am reproșat, pentru că mi-am dat seama că nu mă ajută și nu mă ajută cu nimic nici să fiu încontinuu nemulțumită. Am învățat cum să fiu o persoană mai bună în fiecare zi, iertând și iubindu-i în același fel pe amândoi, pentru că ei sunt părinții mei cu care am fost binecuvântată și asta nu se poate schimba.

Care e cel mai valoros sfat pe care l-a primit Carmina Vârciu de la părinți

Care e cel mai important sfat pe care l-ai primit de la părinți?

Cred că cel mai valoros sfat pe care l-am primit de la ei a fost să-mi urmez visurile și să nu mă las descurajată de părerea altora, să rămân întotdeauna autentică. Pe mine nu m-a interesat oricum niciodată gura lumii, lucru care poate că provine de la ei. Căci părinții m-au întărit ca nu cumva să mă las afectată de vorbele altora. Apreciez când cineva îmi oferă părerea sau îmi sugerează să procedez altfel decât aș vrea eu, în anumite cazuri, dar nu mă las influențată, iar dacă instinctul îmi spune să nu ascult sfatul primit, tot ca mine fac.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton