Cum a reacționat Alex Bodi la venirea mascaților și ce au găsit oamenii legii în locuința sa. Filmul evenimentelor

 Cica Cristina
.

Alex Bodi a fost ridicat de autorități, fiind implicat într-un dosar de proxenetism. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu este la prima astfel de „abatere”, însă a cooperat în momentul în care mascații au ajuns în locuința sa. Iată cum s-au petrecut evenimentele în această dimineață!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

O serie de operațiuni de amploare realizate de DIICOT și Poliție s-au desfășurat în 23 de județe și inclusiv în București. La finalul acestora, prinre persoanele ridicate s-a numărat și Alex Bodi. Afaceristul este implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături cu rețele mafiote.

Alex Bodi a fost ridicat de mascați în această dimineață și dus la sediul DIICOT Craiova pentru audieri, într-un dosar de trafic de persoane, dintre care și minore.

Alex Bodi a cooperat cu autoritățile în timpul percheziției

Potrivit unor surse judiciare, nu se exclude posibilitatea de a fi chiar 'mâna dreaptă' și nu un  'simplu locotentent' a lui Adrian Tâmplaru. Acesta din urmă ar fi unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu și nașul afaceristului de cununie dintr-o căsătorie anterioară.

Tot sursele judiciare au vorbit și despre firul evenimentelor din timpul operațiunii și ce s-a întâmplat la vila lui Alex Bodi din Tunari. În momentul descinderii, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost luat prin surprindere, însă a reacționat absolut normal.

Citește și: Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

Citește și: Cine este și ce afaceri are Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi.Sunt anchetați în același dosar de proxenetism

Citește și: Brigitte spune totul despre despărțirea de Florin Pastramă:„Este violent. Familia lui m-a amenințat și pe mine, și pe mama!'

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați:„Este nevinovat'

Autoritățile au precizat că Alex Bodi nu ar fi opus rezistență și a cooperat pe toată perioada percheziției. În urma căutărilor, în casa lui s-au găsit mai multe ceasuri scumpe și bani, dar și o macetă, potrivit Wowbiz.ro.

Anunțul DIICOT despre dosarul în care Alex Bodi ar fi implicat

‘La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, potrivit poliției!

Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Alex-Bodi-2Alex-Bodi-2

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil., se arată în comunicatul DIICOT!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton