Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: "A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului...". Cum s-a descurcat la filmările pentru "Las Fierbinți" / EXCLUSIV

.

Carismatica actriță de film, teatru și televiziune Anca Dumitra, interpreta adorabilei Gianina din „Las Fierbinți (PRO TV), va bifa curând un punct important și pe plan personal, pentru că, anul acesta, va deveni mamă pentru prima oară… Așa că nu am putut rata ocazia de a afla totul despre cel mai important rol al vieții sale, cel de mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca, de când n-am mai vorbit s-au întâmplat lucruri importante în viața ta… Acum, vorbesc cu o viitoare mămică! Gata, au trecut emoțiile, ești pregătită să-ți cunoști copilul?

Emoțiile nu doar că n-au trecut, dar s-au și intensificat. Crește burtica, cresc emoțiile. Eu oricum sunt o persoană emotivă de felul meu, darămite acum, în situația dată. Se zice că niciodată nu ești pregătit pentru o așa minune, dar încerc din răsputeri să fiu pe cât se poate de pregătită.

anca-dumitra-7anca-dumitra-7

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, în primul trimestru al sarcinii: „A fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat…”/ Cum se simte acum

Citește și: Cum și-a început Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, cariera în actorie și ce greutăți a întâmpinat: „Am plâns la debut. A fost una rea, e foarte subiectivă treaba asta”

Citește și: Cum arăta Bianca de la Casa Iubirii acum 10 ani. Purta aparat dentar și avea un look total diferit

Citește și: Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Ilinca Vandici a criticat luxul pe care îl afișează în mediul online: „Mie nu mi se pare că…' / EXCLUSIV

Anca Dumitra: „Primul trimestru a fost cel puțin interesant”

Ne-a emoționat modul prin care ai dat vestea, mai ales că ai decis să împărtășești bucuria cu fanii tăi din social media. Strălucești, pur și simplu, și se vede că sarcina îți priește, ceea ce e încurajator pentru tinerele care aspiră să devină mame… Însă tu ai depășit deja perioada de început, cea cu grețuri și pofte. Cum te simți acum? Sau de pofte n-ai scăpat încă?

Mulțumesc! Într-adevăr, primul trimestru a fost cel puțin interesant din punctul ăsta de vedere. Permanent mi-a fost foame, dar nu permanent mi-a fost și greață. Însă grețurile, cel puțin în cazul meu, n-au fost matinale nicidecum. Dimineața n-aveam nicio problemă, însă în a doua parte a zilei, cam după ora 15, se lăsa și cu grețuri, dar nimic, știu eu, de netrecut cu vederea! A fost, slavă Domnului, totul foarte bine! Fiindu-mi foame permanent, aspectul ăsta încă nu s-a temperat. Adică, mănânc orice, eram eu pofticioasă și înainte. Important e să fim sănătoși. Într-adevăr, nici să nu punem foarte mult, că după aceea e un pic mai greu. Să sperăm că, până la final, ne menținem în standardele care trebuie.

Îmi imaginez că tu și Manfred, soțul tău, vă doreați un copil, dar a fost ceva programat sau hazardul a aranjat lucrurile și v-a pus în fața faptului împlinit?

Nu poți decât să fii cel mai fericit, cel mai bucuros și cu adevărat binecuvântat când primești un astfel de dar. Da! Ne doream și uite că s-a și întâmplat, slavă Domnului!, și suntem profund recunoscători.

Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului

Ce ai simțit în momentul în care ai avut certitudinea că ești însărcinată și pe cine ai anunțat mai întâi? Bănuiesc că reacția soțului tău a fost una memorabilă, așa că mi-ar plăcea să o împărtășești cu noi.

Ce am simțit? M-a bușit plânsul! Hahaha! A fost foarte emoționant. Da, l-am anunțat pe soțul meu, era acolo cu mine, ca să zic așa. Nu știa exact ce fac eu în minutele acelea, dar, după ce am văzut rezultatul testului, l-am chemat să vadă și bineînțeles că n-ai cum să fii decât profund emoționat.

Familia extinsă cum a reacționat? Pot doar să-mi închipui cât de emoționați au fost părinții tăi, care probabil așteptau cu nerăbdare această veste… Ce au zis viitorii bunici când au aflat?

Familia extinsă la fel de bine a reacționat. Toată lumea s-a bucurat, și bunicii, toți la unison sunt bucuroși și nu numai, și prietenii noștri dragi. Nu pot decât să se bucure peste măsură la o astfel de veste.

Cum s-a descurcat Anca Dumitra, însărcinată fiind, la filmările pentru „Las Fierbinți”

La filmări cum te descurci? În curând o să se vadă sarcina… Va rămâne Gianina, personajul tău, însărcinată sau o să aveți pauză în perioada în care naști tu?

Primul trimestru l-am traversat în pline filmări, ca să zic așa. Noi am încheiat la sfârșitul lunii aprilie. Burtica nu se vedea într-atât de mult, așa că am putut, cu o gecuță mai lungă, mai lărguță, să o ascund. Gianina nu poate să rămână însărcinată sau nu poate să rămână pe o lungă perioadă de timp însărcinată. Căci altfel, în urmă cu vreo 3-4 ani, deci vreo 5-6 sezoane în spate, a avut un episod în care avea și ea o burtică de gravidă… Mă rog, scenariul era un pic altfel, dar ne-am jucat și de-a gravidenia, strict pentru un episod. Acum, noi suntem în pauză, vedem cum stau lucrurile și pe mai departe.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton