Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că fiica ei de 7 ani are iubit: ”Taică-su, când o să afle...”

 Stamen Diana
.

Oana Roman a aflat la televizor că fiica ei, Isabela, are un iubit. Vedeta a fost surprinsă să afle că fetița ei este îndrăgostită, însă Oana este curioasă de faptul cum va reacționa Marius Elisei când va primi vestea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În timp ce filma pentru emisiunea 'Mămici cu lipici', Oana Roman a avut parte de o veste neașteptată din partea fiicei sale, Isabela. Vedeta a aflat că fiica ei are un iubit la școala la care învață. Fiica lui Petre Roman a întrebat-o în cadrul unui joc pe Isabela dacă are iubit, însă la răspunsul acesta nu se aștepta nicio secundă.

Oana Roman Isabela iubitOana Roman Isabela iubit

Da, am! Îl cheamă Matei pe iubitul meu de la școală', a răspuns Isabela.

Vedeta a avut imediat o reacție după ce a aflat despre relația fiicei sale de la școală. Oana Roman se gândește ce va spune Marius Elisei când va afla despre această situație.

Surpriza zilei a fost că, odată cu acest joc, am aflat că Isa are un iubit la școală pe care-l cheamă Matei. Nu știu prea multe detalii, decât ce mi-a zis ea acum. E o chestie de copii, nu putem să luăm în serios acest lucru, dar nu știu care o să fie reacția lui taică-su când o să afle . Eu sunt un pic mai relaxată, la vârsta asta este totul la nivel de joacă', a declarat Oana Roman.

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa”

Citește și: Momentul adevărului! Câți centimetri în talie are Oana Roman, după ce a slăbit: s-a măsurat în direct!

Citește și: Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Isabela nu știe că părinții ei au divorțat

Marius Elisei a spus că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea că părinții ei sunt despărțiți, dar că va face tot posibilul să fie prezent în viața ei, măcar la evenimentele importante.

„Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: „Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!'. Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!’, a continuat el.

„Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze’, a adăugat Marius Elisei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton