Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru, după calificarea ei în semifinala Chefi la cuțite: „Ești un dar”

 Mirea Roxana
.

Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite se apropie de sfârșit. Dintre cei nouă semifinaliști ai show-ului culinar face parte și Narcisa Birjaru. Fanii acesteia au ținut să o felicite, iar printre mesajele internauților, s-a regăsit și o declarație de dragoste din partea lui Alex, soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru este una dintre cele mai iubite concurente de la Chefi la cuțite, sezonul nouă. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a reușit să se califice în semifinala emisiunii difuzate la Antena 1. Narcisa nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi de fericire când a văzut farfuriile mov intrând una după alta, semn că toată echipa mov s-a calificat în semifinală. Aceasta și-a îndeplinit un vis și este foarte mândră că a ajuns până aici.

n1-1n1-1

Mulțumesc din tot sufletul meu. E unicul moment în viața mea în care sunt fericită din tot sufletul meu că mi s-a îndeplinit un vis să ajung în semifinală. Sunt bucuroasă din toate încheieturile mele că nu sunt doar o concurentă la Chefi la cuțite, e cea mai mare bucurie și cea mai mare mândrie pe care o pot avea', a spus Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Trecutul neștiut a lui Keed de la Chefi la cuțite!A vândut ziare în Danemarca

Citește și:Când are loc finala Chefi la Cuțite și ce schimbări au apărut în program

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!'

Citește și: Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea!Cine i s-a mai alăturat lui Cove, după plecarea Lorei

Narcisa Birjaru, declarație de dragoste din partea soțului

Narcisa Birjaru a primit foarte multe mesaje în care este felicitată pentru reușita ei de a ajunge în semifinala Chefi la cuțite, sezonul 9. Printre numeroasele comentarii, s-a regăsit și o declarație de dragoste din partea soțului ei, Alex.

Tu ești un dar deosebit din ceruri. Zâmbetul tău îmi încălzește inima și prezența ta mă face complet. Te iubesc astăzi și pentru totdeauna', a scris Alex, soțul Narcisei Birjaru, în dreptul fotografiei pe care concurenta de la Chefi la cuțite a publicat-o cu el pe Instagram.

Narcisa Birjaru a venit, în audițiile de la Chefi la cuțite însoțită de soțul ei, care i-a făcut declarații în emisiune, mărturisind că ea reprezintă totul pentru el. Soțul concurentei este și cel mai înfocat fan al ei și o susține întru totul. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 24 de ani, s-a maritat de la 15 ani, iar soțul ei o sprijină pe deplin în competiție.

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite

Primii semifinaliști de la Chefi la cuțite au fost cei trei concurenți din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Echipa violet a câștigat proba în battle-ul cu numărul 17 și nu a mai fost nevoie să intre la duel. Astfel, primii trei semifinaliști: Valentina Ioniță, Narcisa Birjaru și Alex Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Scărlătescu.

La duel au intrat celelalte două echipe: cea verde și cea albastră! În urma confruntării, Sorin Bontea a rămas fără doi concurenți. Victorina Matveev și Dorin Voiașciuc au plecat înainte de semifinale, astfel în echipa verde au mai rămas doar doi concurenți: Elena Matei și Rikito Watanabe.

În echipa albastră au rămas patru concurenți: Cătălin Amarandei, Florin Revesz, concurentul care a trecut prin toate echipele în acest sezon, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu și Keed.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton