Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost în centrul atenției la nunta Larisei Udilă și Alexandru Ogică, unde s-au afișat împreună și s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți s-au îmbrățișat, iar imaginea a fost postată de vedetă pe rețelele de socializare. Iată cum s-au afișat omul de afaceri și iubita lui la marele eveniment din viața influenceriței!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În urmă cu doar o seară a avut loc nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. De la eveniment nu au lipsit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat împreună la sală și au atras toate privirile cu imaginea pe care au publicat-o pe rețelele de socializare.

bianca-dragusanu-gabi-badalau3bianca-dragusanu-gabi-badalau3

Citește și: Gabi Bădălău, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a sărbătorit pe acoperișul unei clădiri și avut tort „Dubai' / Cum s-a afișat alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu

Citește și: Larisa Udilă și Alexandru Ogică au făcut nunta în secret: „Am avut bucuria de a ne jura iubirea eternă, moment la care am visat toată viața'

Citește și: Cum le-a explicat Antonia despre bullying copiilor ei: „Am fost victimă și a fost destul de traumatizant. Pe înțelesul lor, am încercat să le spun din timp…” / EXCLUSIV

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au atras din nou toate privirile la un eveniment monden important. Cei doi îndrăgostiți au fost prezenți la nunta fastuoasă a Larisei Udilă cu Alexandru Ogică, acolo unde au apărut împreună.

Vedeta a strălucit într-o ținută elegantă, astfel că a ales o rochie mulată sus și largă în partea de jos, lungă până în pământ și neagră cu sclipici și dantelă, în timp ce Gabi Bădălău a optat pentru un costum clasic, negru cu cămașă albă.

În cadrul evenimentului din viața influenceriței cu partenerul ei de viață, omul de afaceri și iubita lui nu au ezitat să se fotografieze împreună și au fost surprinși într-o ipostază tandră, în timp ce se îmbrățișau. Imaginea cu ei a fost postată de vedetă pe rețelele de socializare.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au făcut nunta în secret

Pe data de 22 octombrie 2024, Larisa Udilă și Alexandru Ogică au avut parte de un moment deosebit în viața lor, când au ales să își unească destinele într-o ceremonie religioasă discretă. Cei doi au organizat nunta în secret, iar influncerița a împărtășit cu urmăritorii ei câteva imagini de la eveniment, alături de un mesaj plin de emoție.

Deși cununia a avut loc în biserică, pentru că s-a desfășurat în post, petrecerea a fost organizată ieri, pe data de 23 octombrie, într-o atmosferă specială, alături de familie și prieteni. Nunta a fost de ziua de naștere a lui Alexandru Ogică.

„22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi. Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni. De la prima clipă în care m-am pregătit și când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință. Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă astăzi. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire', a scris ea pe Instagram.

Imagini de la nunta influenceriței cu soțul ei

Pe rețelele sale personale de socializare, Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini de la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Influencerița a ales să organizeze un eveniment mare, la care au participat oameni importanți din viața ei și a partenerului său de viață.

Atfmosfera a fost întreținută de artiști mari din România, cum ar fi Nicole Cherry, Adrian Minune sau Florin Salam. Sala a fost decorată cu flori albe, iar cei doi îndrăgostiți au avut parte de artificii la miezul nopții.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton