Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu: „Știe prin ce am trecut, își dorește ca mama ei să fie bine”. Ce spune artista despre infidelitate

 Matei Bianca
.

Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu. Karmen Simionescu a vorbit despre modul în care i-a spus fetiței ei despre despărțirea de Bogdan Căplescu. Artista a fost sinceră cu micuța ei încă de la început, iar părinții săi au știut exact cum să-i explice lucrurile din familia lor. Fiica lui Adrian Minune a făcut mărturisiri importante despre separarea de tatăl fetiței sale, Sofia, în vârstă de 5 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Karmen Simionescu a dezvăluit cum i-a explicat fiicei sale, Sofia, decizia de a se despărți de tatăl ei, Bogdan Căplescu. Artista a subliniat faptul că fetița ei este matură, în ciuda faptului că are doar 5 ani. Ea a vorbit despre legătura specială pe care o au și a menționat faptul că fiica sa a înțeles situația și a fost un sprijin important în această perioadă dificilă din viața ei.

karmen4karmen4

Citește și: Karmen Simionescu a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu: „Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare'

Citește și: De ce a decis Karmen Minune să nu-și înscrie momentan fetița la școală: „Mi-a fost milă de ea…”. Sofia repetă grupa mare

Citește și: De ce și-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea fiul de la o școală de stat la una privată: „Noi le-am încercat pe toate. În primul rând, contează omul, nu instituția”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a povestit Marcel de la Insula Iubirii despre relația cu logodnica lui, Armina, și ce părere are despre Radu Vâlcan: 'Era totul strict. Nu era pe caterincă…'/ EXCLUSIV

Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu

Karmen Simionescu a vorbit recent despre modul în care a abordat subiectul despărțirii cu fetița ei, Sofia, în vârstă de 5 ani. Artista a subliniat faptul că fetița ei este foarte matură pentru vârsta pe care o are și este înțelegătoare din multe puncte de vedere.

Cântăreața are discuții deschise și lungi cu fetița ei, iar micuța este mereu informată despre ceea ce se întâmplă în viața lor.

„Sofi știe tot ce se întâmplă și Sofi își dorește ca mama ei să fie bine. E cel mai frumos lucru despre lumea aceasta. Copilul meu este un copil foarte matur, care înțelege lucrurile câteodată mai bine decât mine. Am discuții cu ea și conversații lungi despre orice. Ea e viața, lumina, ochii mei și ea știe prin ce am trecut noi, ca familie', a mărturisit cântăreața la „un PODCAST misto By Bursucu’'.

Fiica lui Adrian Minune a fost cea care a luat decizia de a se despărți de partenerul ei

Karmen Simionescu a fost cea care a luat decizia de a se despărți de partenerul ei de viață. Artista a declarat că decizia de a divorța de tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu, a fost luată pentru binele tuturor, inclusiv al Sofiei.

„Dacă eu am ales să iau decizia aceasta, vreau ca toată lumea să știe că am luat-o în binele nostru individual, al meu, al fostului meu soț și al ei', a mai adăugat ea.

Și asta nu este tot! Fiica lui Adrian Minune a ținut să precizeze faptul că ei nu s-au despărțit din cauza infidelităților. Ea și fostul ei partener de viață nu s-au înșelat niciodată.

„Bursucu: Ai fost înșelată?

Karmen Simionescu: O, nu, nu.

Bursucu: Deci ceea ce s-a speculat nu este adevărat?

Karmen Simionescu: Sub nicio formă, nu există așa ceva. Nu, sub nicio formă.

Bursucu: Au fost neînțelegerile.

Karmen Simionescu: Pot să spun în mod oficial că nu a fost vorba nici din partea mea, nici din partea lui, niciodată în șase ani de zile, de înșelat. Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare, doar că nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Bursucu: Oare pentru că nu ați avut timp?

Karmen Simionescu: Nu, chiar nu am altă explicație decât faptul că suntem construiți total diferit și atât', au discutat cei doi în podcast.

Karmen Simionescu a anunțat despărțirea de Bogdan Căplescu

La începutul lunii septembrie, Karmen Simionescu a făcut publică despărțirea de Bogdan Căplescu, explicând că decizia de a se separa a fost luată de comun acord. În prezent, cei doi își doresc doar să găsească liniștea necesară în această perioadă dificilă.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta. (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii', a precizat artista în videoclipul pe care l-a făcut pe platforma de socializare TikTok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton