Cum arată apartamentul lui Mihai Bendeac. A costat 185.000 de euro și e ca un muzeu: „Pe pereți avem imagini...”

 Matei Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac iubește arta, astfel că și apartamentul lui a fost aranjat în totalitate după bunul plac. Locuința celebrului actor a costat nici mai mult, nici mai puțin de 185.000 de euro și arată ca un muzeu. Iată cum arată apartamentul fostului jurat de la iUmor, dar și ce declarații a făcut acesta despre casa lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mihai Bendeac și-a transformat apartamentul situat pe Bulevardul Unirii din București într-un adevărat muzeu dedicat carierei sale, care este completat de detalii care reflectă personalitatea sa excentrică. Actorul a investit 185.000 de euro într-o locuință de 90 de metri pătrați, pe care o descrie ca fiind „casa memorială' a sa, construită încă din timpul vieții.

mihai4mihai4

Citește și: Povestea de dragoste dintre Sore și Mihai Bendeac: au fost împreună câteva luni și s-ar fi despărțit din cauza unor fotografii indecente / Actorul a suferit enorm: „Mi-am pierdut încrederea în femei'

Citește și: Cum l-a cunoscut Mihai Bendeac pe tatăl Cristinei Neagu, pe vremea când acesta era taximetrist: „Siderat, i-am întins mâna, zâmbind tâmp, şi…”

Citește și: De ce a vorbit Larisa Uță despre căsnicia cu Alin Oprea abia la 3 ani după divorț. Nora ei o susține: „Am aflat plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată. Milionul ăla de euro…'

Citește și: Premiile VIVA! Influencers Party 2024. Vedetele au fost premiate la marele nostru eveniment pentru activitatea remarcabilă din mediul online

Cum arată apartamentul lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a făcut recent o serie de declarații despre apartamentul său, care este situat pe Bulevardul Unirii din București. Locuința celebrului actor a costat 185.000 de euro. El și-a transformat locuința într-un spațiu unic, descris chiar de el ca fiind „casa memorială a actorului Mihai Bendeac'.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță de pe platforma YouTube, Mihai Bendeac a vorbit despre apartamentul său, locuință care arată exact ca un muzeu.

„O să intrați acum în ceea ce se numește casa memorială a actorului Mihai Bendeac. Este singura casă din lume care este construită încă din timpul vieții artistului. O să vă rog să vă luați niște cipici, poftiți! Aceasta este intrarea în casa maestrului. Aici obișnuia să vină, se descălța, avem și papucii maestrului. Pe pereți avem imagini cu maestrul din activitatea maestrului. Aici este zona unde maestrul gândea', a explicat actorul în videoclip.

Pe peretele din living, actorul are fotografii și caricaturi cu el, dar și costume care sunt așezate pe manechini. Tot aici se află și imagini cu Delia Matache și Toma Caragiu.

Dormitorul este așezat la etajul superior al penthouse-ului, acolo unde el are și o sală de fitness cu saltele și aparate de forță.

Locuința actorului arată ca un muzeu

Un aspect interesant din locuința lui Mihai Bendeac este obsesia lui pentru intimitate și atmosferă. Deși apartamentul său este situat într-o zonă centrală aglomerată din Capitală, actorul a creat un mediu complet izolat de agitația orașului. El și-a transformat locuința într-un spațiu care reflectă perfect preferințele sale.

Astfel, apartamentul lui Mihai Bendeac nu este doar o simplă locuință, ci un adevărat loc al creativității sale, în care și-a pus amprenta atât prin decor, cât și prin atmosfera pe care a creat-o.

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185.000 de euro. Acum o fi 190.000 de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex.

Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii. Sunt atât de dement încât aș sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă.

La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ', a mai adăugat el.

Mihai Bendeac, declarații despre demisia de la iUmor

Au trecut deja mai multe luni de când Mihai Bendeac și-a dat demisia de la Antena 1, plecând de la emisiunea iUmor, unde era jurat. În luna martie a acestui an, prin intermediul rețelelor de socializare, actorul făcea declarații despre demisie.

„Întrebarea pe care nu vreau să o mai aud. Mi-e teamă că voi începe să reacționez într-un fel dubios sau relativ violent cu următoarea ocazie în care cineva mă mai întreabă de ce am plecat de la iUmor. Aproape că nu există o zi în care să nu mă lovesc de această întrebare. Indiferent ce aș face, oriunde aș merge, se găsesc persoane care să mă întrebe în legătură cu această chestiune, lucru care a început să mă deranjeze visceral. Ciudat este faptul că, fiind implicat într-un proces, nu pot răspunde la întrebare. Tot ce pot să vă spun este că speculațiile apărute în presă nu au niciun fel de legătură cu realitatea.

Au mai existat și alte motive invocate în spațiul public în legătură cu această dispariție a mea din cadrul defunctei emisiuni în cadrul căreia oamenii m-au descoperit ani de zile exact așa cum sunt. Fiindcă fix din asta rezida succesul acestui show.

Cunosc domeniul și știu ce se întâmplă în general în emisiuni. Vă jur că nu a existat niciodată în istoria televiziunii din România un show atât de sincer precum a fost iUmor atâta timp cât eu am făcut parte din el. Mă roade cumva faptul că nu pot enunța în mod precis ce a condus la această despărțire. Sper din tot sufletul să nu fiu nevoit să ajung într-o fază procesuală unde voi fi obligat să spun motivul', a transmis el pe Instagram.

Sursa foto: libertatea.ro/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton