Cum arată Bianca Comănici după operația de rinoplastie: "Au fost 33 de ore de chin pentru mine. Nu cred că aș mai rezista să trec încă o dată prin asta"

 Cica Cristina
.

Cum arată Bianca Comănici după operația de rinoplastie. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală la nivelul feței, în urma căreia să obțina forma nasului dorită, iar acum, după ce au trecut mai multe zile de la operație, Bianca s-a arătat extrem de mulțumită de rezultat și a postat câteva imagini pe rețelele de socializare pentru a le arăta tuturor schimbarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici a ales să-și facă o schimbare la nivelul feței și se arată extrem de încântată de rezultatul obținut, cu toate că a trecut prin momente extrem de dificile, dată fiind complexitatea intervenției. S-a operat în Turcia și povestea, înainte să vadă rezultatul final, că nu crede că ar mai rezista să mai treacă încă o dată prin asemenea chinuri. Însă, totul e bine când se termină cu bine, iar acum este mulțumită de cum a ieșit totul.

bianca-comanici-9bianca-comanici-9

Cum arată Bianca Comănici după operația de rinoplastie

Bianca Comănici a trecut printr-o schimbare majoră, a avut o intervenție complexă, însă rezultatul obținut a ajutat-o să fie mai aproape de imaginea pe care și-a dorit-o mereu, bruneta menționând că întotdeauna a dorit un nas potrivit pentru fața ei. Și se pare că în cele din urmă operația a avut rezultatul scontat.

Am nasul pe care mi l-am dorit mereu', a transmis Bianca Comănici pe TikTok.

Citește și: Bianca Comănici are un nou iubit: „Îmi e teamă ca oamenii să mă judece. M-am grăbit…'. Cum s-au cunoscut și ce a sfătuit-o Bogdan Mocanu

Citește și: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună: „Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune”

Citește și: Diana Dumitrescu și-a schimbat regimul de viață și a slăbit. Ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică”

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin: „A plecat în cer, la soția lui. Ne spunea cât suferă de dorul ei…'

Bianca Comănici: „Nu cred că aș mai rezista să trec încă o dată prin asta”

La foarte puțin timp după ce a ieșit din operație, Bianca Comănici povestea că nu se simte bine, că a trecut prin chinuri și dureri mari și nu ar mai repeta experiența.

„Nu mă simt bine. Procedura a durat 4 ore. Am apelat la această procedură pentru că aveam nevoie de o schimbare. Prima zi a fost ok, celelalte nu. Nu știu dacă merită rezultatul după toată durerea pe care o suport, dar vom vedea. Nu cred că aș mai rezista să trec încă o dată prin asta. Nasul meu era un complex, mi se mai zicea. Ca așteptări de la operație, vreau să fie așa cum mi-am dorit, un nas potrivit pentru fața mea.', au fost primele declarații ale Biancăi Comănici pentru Wowbiz, după operație.

Bianca Comănici: „Eu mi-am învățat lecția”

Bianca Comănici a povestit că a trecut prin 33 de ore de chin, s-a confruntat și cu dureri mari de dinți și a fost nevoită să ia mai multe calmante. După tot ce a îndurat, dacă ar fi să o ia de la capăt susține că nu ar mai fi ales să facă operația.

Mă simt ok că am luat calmante, nu că sunt eu bine. Au fost 33 de ore de chin pentru mine și mama. Noi stăteam la subsol, era foarte întunecat, mirosea a mucegai. Durerea de dinți a fost cel mai mare disconfort. Ieri și alaltăieri arătam ca o veveriță care mânca alune. Mi-am luat o lecție foarte dură, cred că am fost inconștientă. Iau calmante în fiecare zi, nu pot să stau fără ele. Eu mi-am învățat lecția. Mai am două zile de stat în Istanbul. Nu aveam voie să mă ridic din pat, aveam nevoie la baie. Nu aș mai face operația la nas acum. Am o părere foarte bună despre acești oameni și cultura lor„, a mai spus ea pentru sursa citată.

Mama Biancăi Comănici i-a fost alături în toată această perioadă, sprijinind-o necondiționat: „I-am spus că indiferent prin ce trece, eu o să fiu alături de ea. Am stat nemișcată pe scaun, 4 ore, să o aștept.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton