Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial: "Sunt așa fericită". Ce schimbare de look și-a mai făcut

 Cica Cristina
.

Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial. Blondina a început anul cu o serie de schimbări și se pare că nu contenește să-și surprindă fanii, continuând în același ritm. A renunțat de ceva vreme la cagulă și se arată tot mai mulțumită de cum arată fața ei, după operația de lifting facial, care a durat nu mai puțin de șapte ore. Iată ce schimbare de look și-a mai făcut acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Încă de la începutul anului, Bianca Drăgușanu anunța că are de gând să facă o serie de schimbări. Zis și făcut! A trecut aproape o lună de când blondina și-a făcut operația de lifting facial, intervenție ce a costat nu mai puțin de 11.000 de euro: „Eu aș vrea să-mi repar toată fața”. Iubita lui Gabi Bădălău a postat și imagini cu cea mai nouă schimbare de look.

bianca-dragusanu-5bianca-dragusanu-5

Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial

În urmă aproape o lună, pe 15 ianuarie, la cinci zile de la intervenție, Bianca Drăgușanu lua pe toată lumea prin surprindere când apărea cu cagulă și anunța că va fi nevoită să o poarte timp de două luni, cât durează recuperarea după noua intervenție estetică. Nu a mai durat mult, căci la câteva zile distanță s-a afișat fără aceasta, umflată, plină de vânătăi și chiar a îndrăznit să se filmeze apoi fără filtre de înfrumusețare, cu buzele învinețite.

În weekend, blondina a postat pe story noi imagini cu ea, la aproape o lună de la operația estetică de lifting facial. „Sunt așa fericită” , a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat fără filtre de înfrumusețare și cu buzele învinețite, după operația estetică de 11.000 de euro: 'Sunt în proces de update, ca la telefon…'

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după ultima operație estetică de lifting facial: „Nu-i așa că sunt frumușică eu azi și că mi-am revenit spectaculos?”

Citește și: Jorge l-a taxat pe Iancu Sterp la Survivor All Stars, din cauza unor afirmații misogine: „O femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată”/ „Suntem în 2024 și nu putem să considerăm femeile că nu sunt egale bărbații. Nu poți să înjosești…”

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în cinci luni. La 42 de ani, actrița va fi mamă pentru a patra oară

Bianca Drăgușanu, despre acidul hialuronic din buze

Cu toate că anunțase și că are de gând să-și topească acidul hialuronic din buze, se pare că vedeta încă nu a făcut acest pas important, având în vedere ultimele imagini postate.

Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o de peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare’Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?’, spunea ea recent.

Ce schimbare de look și-a mai făcut Bianca Drăgușanu

Seria schimbărilor nu se oprește aici! Cu toate că nu s-a sfiit nici să se afișeze cu părul natural, fără extensii, de data aceasta a postat imagini cu noile extensii. Duminică seara, blondina a avut întâlnirea cu foștii colegi de clasa a 12-a, când a fost atins tot subiectul operațiilor sale estetice.

Reuniune de clasă, toți colegii mei din clasa a 12-a sunt aici. Dezbatem un subiect tabu, operațiile mele estetice și cât de reușite sunt ele”, a transmis Bianca pe story.

Bianca Drăgușanu, despre operația de lifting: „Inflamația a fost una uriașă!”

În urmă cu mai bine de o săptămână, pentru a le satisface curiozitatea celor care o urmăresc în online, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din timpul operației de lifting, însă de dimensiuni mici.

A trecut ce a fost mai rău, inflamația și durerile… Inflamația a fost una uriașă! Dacă o să vă arăt vreodată pozele, vă veți speria rău de tot. N-ați văzut așa ceva! În mod special pentru hateri, am filmat 7 ore intervenția și apoi procesul de vindecare care la mine a fost rapid, dar și inflamația exagerată. P.S: salvați poza și dați zoom„, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton