Cum arată casa în care se mută Theo Rose și Anghel Damian: „Aproape gata”. Artista a publicat primele imagini din locuință

 Cica Cristina
.

Theo Rose și Anghel Damian se numără printre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Împreună au un băiețel pe nume Sasha, iar în curând li se împlinește visul de a se muta în casă nouă. Artista a publicat deja primele imagini din locuința, care este aproape gata.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu șapte luni au devenit părinți, iar după ce și-au întemeiat o familie, Theo Rose și Anghel Damian mai au planuri pe listă. Printre acestea se numără și mutatul în casă nouă. Vedeta de la PRO TV a postat deja primele imagini din locuință. Pregătirile sunt în toi, dar pe ultima sută de metri.

casa-theo-rose-anghel-damian-3casa-theo-rose-anghel-damian-3

Cum arată casa în care se mută Theo Rose și Anghel Damian

Se pare că Theo Rose și Anghel Damian își duc la bun sfârșit planurile. După ce au fost lucrări intense la noua casa, aceasta e pe cale să fie gata pentru ca cei doi, împreună cu fiul lor, să se poată muta în curând.

„Aproape gata casa noastră', a transmis Theo Rose pe rețelele de socializare, postând și câteva imagini din noua ei locuință.

Citește și: Cum a aflat Theo Rose că e gravidă cu Anghel Damian: „A fost ca o glumă. Mâncam foarte bine. Eram în Thailanda și…'. Cine a recunoscut prima semnele sarcinii

Citește și: Theo Rose, mărturisire neașteptată după ce s-a cuplat cu Anghel Damian și a devenit mamă: „Are cale liberă. Asta e partea tragică…'. Anamaria Prodan a reacționat imediat

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el'. Au fost iubiți timp de 7 ani

Citește și: Ce decizie dificilă trebuie să ia fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale: „A plâns sărăcuța, rămâne de văzut dacă va avea puterea să plece definitiv în…”

Theo Rose și Anghel Damian vor mai mult spațiu

Cuplul avea de gând să se mute într-o nouă locuință, după venirea pe lume a fiului lor, Sasha Ioan, fapt confirmat, de buna prietenă a lui Theo Rose, Lucy Faur, în emisiunea „La Măruță'.

Suntem în față la Theo Rose care m-a sunat zilele trecute și m-a rugat să trec pe la ea prin garderobă și să o ajut să separăm hainele pe care le mai păstrează de hainele care nu mai au sens. Se vor muta la casă nouă, vor avea mai mult spațiu’, a declarat Lucy Faur în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

De ce nu arată Theo Rose chipul fiul ei și al lui Anghel Damian

Theo Rose a fost întrebată despre motivele pentru care ascunde chipul fiului ei, mulți dintre fanii ei fiind curioși să-l cunoască pe micuțul Sasha. Cântăreața a explicat de ce a ales să mențină discreția în ceea ce-l privește pe băiețelul ei și al lui Anghel Damian.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi.

Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta’, a explicat Theo Rose pe Instagram.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton