Cum arată casa lui Mircea Bravo. Actorul și-a achiziționat un duplex cu două etaje în Cluj-Napoca și are o priveliște spectaculoasă: „Cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria”

.

Mircea Bravo, cunoscutul vlogger și actor de comedie, și-a cumpărat un duplex modern în Cluj-Napoca. Casa lui are două etaje și a amenajat-o exact așa cum și-a dorit. Locuința impresionantă se remarcă prin faptul că are un design elegant și o priveliștea spectaculoasă asupra orașului. Iată cum arată casa lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Mircea Bravo a decis să se mute în casă nouă după ce a aflat că el și soția lui, Georgiana, vor deveni părinți pentru prima dată. Actoru și-a cumpărat un duplex cu două etaje în Cluj-Napoca și are o priveliște spectaculoasă. El le-a arătat fanilor imagini din noua locuință.

casa-mircea-bravo2casa-mircea-bravo2

Citește și: Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor pregătesc un film, după ce au jucat alături de Mircea Bravo: 'Ne-am inspirat și de acolo…' / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Bravo a devenit tatăl unei fetițe: „Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”. Primele imagini cu micuța Mira

Citește și: Raluca Pastramă susține că n-a rămas cu nimic după divorțul de Pepe: „I-am cedat lui Pepe absolut tot, case, mașini, tot ce aveam noi. El nu mi-a donat mie grădinița, eu îi plătesc lui rate”

Citește și: Nicoleta Nucă a postat prima fotografie cu iubitul: „Locul meu sigur'. Cine este și cu ce se ocupă Bogdan Anton

Cum arată casa lui Mircea Bravo

Mircea Bravo și-a îndeplinit un vis pe care l-a avut întotdeauna. Actorul și-a achiziționat o casă impresionantă în Cluj-Napoca. Este vorba despre un duplex cu două etaje, situat într-o zonă rezidențială liniștită și frumoasă a orașului. Priveliștea asupra orașului și a peisajului înconjurător reprezintă punctul forte al locuinței.

Noua locuință a vloggerului se remarcă printr-un design modern, spații deschise și luminoase, și o priveliște deosebită asupra orașului Cluj-Napoca. El le-a prezentat fanilor lui un videoclip din interiorul casei, iar detaliile de decor, combinate cu elemente naturale, au atras imediat atenția.

„Nu avem cămară așa că am avut nevoie de multe compartimente, rafturi, treburi de genul, avem și o insulă', a adăugat el. Din bucătărie și hol a trecut la sufragerie, unde are o zonă de luat masa, cu scaune, o canapea foarte confortabilă și un televizor mare.

Cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria, pentru că în dormitor mi se pare că dormi, nu trebuie să ai multe pretenții. Te pui și dormi. Dar la living, aici se adună familia și trebuie să îți vină să stai, practic apoi nu există comunicare în familie.

Aici avem dormitorul, la dormitor am vrut să fim șmecheri din start, și eu, și soția mea suntem genul care adormeam cu televizor în cameră, până nu mai puteam, am zis că atunci când ne mutăm la casă nu ne punem televizor în cameră. Uitați, nu avem televizor în cameră, în schimb în fiecare seară dormim cu laptopul în pat cu noi', a spus actorul în videoclipul pe care l-a postat pe platforma YouTube.

Locuința este dotată cu toate facilitățile moderne, având un living spațios, dormitoare elegante și o terasă generoasă, perfectă pentru relaxare sau întâlniri cu prietenii.

Actorul a locuit în chirie până când a aflat că soția lui este însărcinată

Mircea Bravo a locuit în chirie până când a aflat că soția lui, Georgiana, este însărcinată. Actorul s-a gândit că nu va avea loc în apartamentul în care stătea alături de partenera lui de viață, astfel că a luat decizia de a se muta.

Cei doi soți și-au dorit tot un apartament, dar mai mare, însă au realizat că au bani pentru o casă. Zis și făcut! Ei și-au achiziționat un duplex cu două etaje.

„Anul trecut m-a anunțat soția mea că e însărcinată și primul meu gând a fost: Oare putem crește copilul în apartamentul în chirie? Oare avem destul spațiu? Sunt gânduri și frici pe care le are orice persoană când află că o să fie părinte, așa că primul gând a fost să ne putem muta în ceva mai mare.

La început ne-am dorit să luăm un apartament mai mare, apoi am zis că mai punem 5.000 sau 10.000 de euro și apoi ne-am dat seama că ne putem permite o casă și apoi ne-am mutat în casa asta pe care am luat-o la un stadiu aproape finisat. Apoi ne-am pus amprenta noastră, dar vreau să mă laud că în două luni am reușit să ne mutăm', a povestit Mircea Bravo, înainte de intrarea în casă', a explicat el.

Mircea Bravo și soția lui, Georgiana, au o fetiță

Mircea Bravo și soția lui, Georgiana, au o fetiță împreună, pe micuța Mira. Celebrul vlogger a devenit tată pentru prima dată în luna februarie a acestui an, iar de atunci viața lui s-a schimbat foarte mult și este mai fericit ca niciodată.

Actorul și Georgiana s-au căsătorit pe data de 16 iunie 2022, în Cluj-Napoca, de unde e și cunoscutul vlogger. Au fost mari emoții pentru miri și pentru cei apropiați, care nu s-au putut abține să nu posteze pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la frumoasa petrecere.

Sursa foto: YouTube/ Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton