Cum arată copiii lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii: „Vă iubesc enorm!”. Concurentul are 4 copii superbi din fosta căsnicie

 Matei Bianca
.

Pe rețelele de socializare, Cornel Luchian a publicat imagini speciale cu copiii lui. Deși este discret în ceea ce privește viața lui personală, concurentul de la Insula iubirii a postat o fotografie cu copiii săi. Iubitul Iustinei Loghin are 4 copii frumoși din fosta căsnicie, de care este foarte mândru și pe care îi iubește foarte mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Imagini speciale cu copiii lui Cornel Luchian. Concurentul de la Insula iubirii, sezonul 8, are 4 copii din fosta căsnicie.

cornel1cornel1

Citește și: Cornel Luchian de la Insula iubirii, mesaj controversat despre întâlnirea de la bonfire dintre Cristina Rotaru și Diandra Moga. Concurentul a transmis cuvinte dure la adresa ispitei: „A fost jalnic, jale, ceva la care nu mă așteptam!'

Citește și: Cornel Luchian de la Insula iubirii, revoltat pe comentariile pe care Florin Ristei și Speak le fac la adresa lui și a emisiunii: „Ei nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia. Li se oferă totul pe tavă și își bat joc de material și de toate lucrurile'

Citește și: Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: „Sunt sigur că împreună vom reuși să recâștigăm președinția după 20 de ani”

Citește și: Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau: „S-a apropiat atât de tare. Cred că atunci când bea are mai mult curaj. Îmi punea mâna pe fund…'

Cum arată copiii lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Cornel Luchian a surprins pe toată lumea, după ce a împărtășit cu urmăritorii lui câteva imagini speciale cu cei 4 copii ai săi din fosta căsnicie.

Concurentul de la Insula iubirii a publicat un mesaj emoționant, mesaj prin care a arătat o latură mai puțin cunoscută a vieții sale personale. El a demonstrat că, dincolo de orice, familia rămâne pe primul loc în inima sa.

„Vă iubesc enorm!', a scris concurentul de la Insula iubirii la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Concurentul de la Insula iubirii are 4 copii din fosta căsnicie

Cornel Luchian a fost căsătorit timp de 9 ani și este tatăl a 4 copii. În ciuda divorțului de fosta parteneră de viață, el menține o relație apropiată cu aceasta și își asumă în continuare responsabilitățile de părinte pe care le are.

Iustina Loghin, logodnica lui, se înțelege foarte bine cu copiii săi și are o relație frumoasă cu aceștia. După cum a relatat tânăra în vârstă de 26 de ani, ei se vizitează săptămână de săptămână și sunt alături de cei mici ori de câte ori au ocazia.

Din punct de vedere profesional, concurentul de la Insula iubirii, sezonul 8, este un antreprenor de succes în domeniul construcțiilor, cu o afacere prosperă în România.

Cornel Luchian a suferit un accident grav de mașină

În prima ediție a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Iustina Loghin a povestit un moment dramatic din viața logodnicului ei, Cornel Luchian. Ea a explicat cum, la 25 de ani, iubitul ei a suferit un accident rutier grav, incident de mașină care l-a lăsat paralizat.

„A suferit în viața asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil', a povestit Iustina în emisiune.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton