Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. Ciprian locuiește în Germania

 Mirea Roxana
.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. Dorian Popa și fratele lui, Ciprian, au o relație foarte apropiată. Totuși, cei doi se văd destul de rar și asta pentru că Ciprian locuiește în Germania, alături de soția și copilul său. În plus, domeniul în care activează Ciprian nu are absolut nicio legătură cu ceea ce face fratele lui, Dorian Popa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. Pe Dorian Popa îl știe o țară întreagă. Acesta se bucură de o comunitate impresionantă de oameni care îl urmăresc. Pe Instagram, de exemplu, are peste 2,3 milioane de urmăritori, pe care Dorian îi ține la curent cu activitățile sale zilnice. Totuși, chiar dacă nu ezită să fie foarte deschis pe rețelele sociale în ceea ce privește viața sa, puțini știu cum arată fratele lui Dorian Popa, Ciprian, sau cu ce se ocupă acesta.

do1do1

Ei bine, aflați că domeniile în care activează cei doi sunt foarte diferite. Mai exact, Ciprian este… medic și locuiește în Germania cu aleasa inimii sale, cu care s-a căsătorit anul trecut, și cu copilul lor. Spre deosebire de Dorian Popa, Ciprian duce o viață liniștită, departe de luminile reflectoarelor. Însă, chiar dacă se deosebesc foarte mult unul de celălalt, Dorian Popa și fratele lui au o relație foarte bună.

Citește și: Andi Moisescu revine prezentator la Pe Bune.Cine îl înlocuiește pe Cosmin Natanticu, în rol de căpitan

Citește și: Premierul britanic Boris Johnsonm tată din nou.Soția lui este însărcinată

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu:'Nu se mai putea'

Cum arată fratele lui Dorian Popa

Dorian Popa și fratele lui, Ciprian, au trecut prin multe împreună și au fost aproape unul de celălalt. Dorian a mai vorbit în emisiuni TV despre fratele lui, punând accent pe relația specială pe care o au. În plus, la un moment dat, acesta a vorbit și despre divorțul părinților lor.

Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei… Am crescut într-o familie deschisă, motiv pentru care am înțeles întotdeauna că se poate întâmpla acest lucru. Încercam doar să înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi în același fel. Separarea s-a produs, dar divorțul nu venise imediat, pentru că noi eram oarecum mititei, eu și fratele meu, Ciprian. Să nu încercați vreodată să țineți partea vreunui părinte. Tata nu a înțeles acest lucru și a încercat la un moment dat să ne interzică să vorbim cu mama mea, spunând lucruri ce nu trebuiau spuse', a dezvăluit Dorian Popa, potrivit spynews.ro.

Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cât câștigă Dorian Popa din social media, artistul în vârstă de 32 de ani fiind în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri autohtoni. Și cum ar putea fi altfel, când are peste peste două milioane de abonați pe canalul propriu de YouTube.

Chiar dacă pandemia le-a stricat din plin socotelile artiștilor, care au pierdut sume importante anul trecut, odată cu amânarea concertelor pe termen nelimitat, Dorian Popa s-a descurcat de minune, iar asta datorită faptului că a sesizat, cu ceva timp în urmă, ce mină de aur reprezintă YouTube-ul și Instagramul.

Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube’, a dezvăluit Dorian Popa, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton