Cum arată Daniel Iordăchioaie la 50 de ani. S-a făcut băiat de cartier, nu îl mai recunoști!

 Oana Popoiag
.
Daniel IordăchioaieDaniel Iordăchioaie

În ultimii ani, Daniel Iordăchioaie, unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației de aur, a fost greu încercat. De la un divorț dureros până la probleme grave de sănătate, cântărețul a avut de înfruntat probleme serioase. Din toate acestea a ieșit schimbat nu doar la nivel emoțional, ci și fizic. Artistul și-a schimbat complet stilul vestimentar în ultimii ani, între cel care cânta șlagăre în anii ’90 și cel de acum diferența fiind frapantă.

Alături de artiști precum Aurelian Temișan sau Adrian Enache, Daniel Iordăchioaie a fost unul dintre cei mai de succes cântăreți ai anilor 80, 90. Între cel care cânta șlagăre pe vremuri și cel de acum este o diferență ca de la cer la pământ, însă, când vine vorba de stilul vestimentar. Daniel Iordăchioaie a făcut schimbări masive în ceea ce privește lookul său în ultimii ani, trecând de la stilul romantic pentru care era comparat adesea cu Elvis Presley, la un look ce amintește mai degrabă de băieții de cartier. Așa cum singur a recunoscut, Daniel Iordăchioaie se inspiră din stilul lui Alex Velea: Îmi place foarte mult cum arată Alex Velea, cum are corpul lucrat. Până la urmă, cui nu i-ar plăcea? Mă chinui să arăt ca el, fac mult sport, atât în sală, cât și în aer liber, țin inclusiv o dietă.'

Daniel Iordăchioaie, de nerecunoscut la 50 de ani

Unii sunt de părere că acest look nu prinde un bărbat de 50 de ani, însă Daniel Iordăchioaie a fost foarte greu încercat în ultimii ani, schimbarea de look fiind cea mai inofensivă dintre schimbările prin care a trecut. În 2013, după 14 ani de mariaj, artistul și soția sa, Nouria Nouri, cu care are doi copii, au divorțat, urmând ca în aceeași perioadă cântărețul să se îmbolnăvească de cancer la pancreas.

„Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţă, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”. (…) Aveam în cap tot felul de grozăvii, ajunsese să îmi fie frică să mă mai culc, că aveam coşmaruri noaptea, cum o să mă mai trezesc mâine. Eu m-am speriat. Am avut tendinţa să nu mai ies, să mă încui să mă ascund', a mărturisit acum câțiva ani artistul la Antena Stars.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Regim de doctor! Ce dietă a ținut Oana Cuzino: pierzi până la 3 kilograme în nici o săptămână

Radu Vâlcan, despre cuplurile care îşi testează dragostea la INSULA IUBIRII: „Şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton