Cum arată fiica Andei Adam. Evelin are cinci ani și este copia fidelă a mamei ei

 Mirea Roxana
.

Fiica Andei Adam are cinci ani de zile și îi seamănă din ce în ce mai mult artistei. Micuța Evelin are și propriul ei cont de Instagram și peste 19 mii de urmăritori. Desigur, contul fetiței este administrat de părinții ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Evelin, fiica Andei Adam, este un copil fericit, cu zâmbetul mereu pe buze, după cum rezultă din fotografiile cu ea din mediul online. Fetița îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale și putem spune că este o Anda Adam în miniatură.

La doar cinci ani ai ei, Evelin are peste 19 mii de urmăritori pe Instagram, iar în descriere apare că iubește animalele, muzica și dansul. Oare îi va călca pe urme mamei sale?

an1an1

Chiar dacă lucrurile dintre Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, nu par a merge foarte bine, Evelin este un copil fericit și mai mult ca sigur se bucură de multă iubire din partea părinților ei.

De asemenea, pe lângă contul de Instagram, Evelin este nelipsită din vlog-urile Andei Adam de pe YouTube. Ce să mai? Este clar ca lumina zilei că Evelin îi înseninează zilele Andei Adam și o determină să înfrunte mai ușor orice problemă.

Citește și: Anda Adam, despre zvonurile că divorțează, după scandalul cu presupusa amantă a soțului:”El știa în ce horă se bagă”

Citește și: Anda Adam, prima reacție în scandalul cu femeia care i-ar fi dat mesaje soțului ei:”Cineva vrea să-mi facă rău”

Citește și: Laurette, primele declarații după ce a fost bătută în camera de hotel.Încă nu a depus plângere!

Citește și: Parinții lui Jador au plâns la TV după ce și-au văzut fiul accidentat la Survivor:'Am închis ochii'

Anda Adam și soțul ei, în prag de divorț?

Și apropo de probleme…  Anda Adam a luat foc când a găsit în telefonul soțului ei mai multe mesaje între el și o femeie pe nume Dana. Artista i-a scris fetei și a început să o amenințe să-i lase bărbatul în pace.

Multă lume s-a întrebat dacă Anda Adam și soțul ei mai sunt împreună. Cei doi nu se urmăresc pe Instagram și nici nu au mai pozat de mult timp împreună. Ba chiar și pe contul de Instagram al lui Evelin, Sorin Nicolescu lipsește.

Dana, femeia cu care Sorin Nicolescu a vorbit pe rețelele de socializare, a făcut primele declarații despre scandalul în care este implicată.

Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine.

Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal', a spus Dana la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton