Cum arată gemenele lui Mihai Morar, Mara și Cezara, la 16 ani: „Ce frumos bat în piept două inimi...”

.

Mihai Morar este mândru de gemenele lui, Mara și Cezara, și le postează pe rețelele de socializare ori de câte ori are ocazia. Prezentatorul le-a sărbătorit ziua de naștere. Cele două fete au împlinit frumoasa vârstă de 16 ani și au avut parte de o petrecere frumoasă, cu tort și baloane. Iată cum arată fiicele lui Mihai Morar, Mara și Cezara, care acum sunt adevărate domnișoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Mihai Morar le-a sărbătorit pe fetele sale, Mara și Cezara, care au împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Prezentatorul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în care le-a îndemnat să-și trăiască viața cu aceeași intensitate și autenticitate ca la această vârstă minunată. Cele două adolescente sunt foarte frumoase și surprind pe toată lumea cu naturalețea lor.

fiice-mihai-morar2fiice-mihai-morar2

Citește și: Adelina Chivu revine în televiziune după 16 ani: „Am ales să mă întorc la Antena 1”. Va prezenta X Factor, alături de Mihai Morar

Citește și: Mihai Morar și Daniel Buzdugan îi dau replica lui Flick, după ce s-a spus că acesta s-a certat cu ei din cauza soției sale: „Să fie sănătos. Este alegerea lui!”

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

Citește și: Oana Pellea, revoltată după o fotografie a Alinei Ceușan cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Câtă lipsă de bun simț, câtă vulgaritate. Să vă fie rușine!'. Mesajul influenceriței după valul de critici

Cum arată gemenele lui Mihai Morar, Mara și Cezara, la 16 ani

Mihai Morar le-a sărbătorit pe gemenele sale, Mara și Cezara, care au împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Cu această ocazie, prezentatorul le-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a publicat câteva imagini cu ele.

„Ce frumos bat în piept două inimi de 16 ani. La mulți ani, Mara și Cezara! Vă cheamă viața, dar să nu uitați să o trăiți ca acum, la 16 ani. Cele mai faine lucruri pe care le-am fācut în viațā au fost cele pe care le-am făcut atunci când am ascultat vocea versiunii mele de la 16 ani. 16 – pentru totdeauna. Vă iubesc!', a scris prezentatorul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

La vârsta de 16 ani, Mara și Cezara impresionează prin naturalețe și energie. Fetele seamănă foarte mult cu tatăl lor, iar Mihai Morar se mândrește cu ele ori de câte ori are ocazia.

Prezentatorul este un tată mândru de modul în care fiicele sale își gestionează banii

Mihai Morar este un tată mândru de modul în care fiicele sale își gestionează banii. În urmă cu doar câteva luni, prezentatorul a declarat că gemenele sale au bursă și au mare grijă de banii pe care îi câștigă la această vârstă.

El a recunoscut că, spre deosebire de fiicele lui, care sunt chibzuite din toate punctele de vedere, nu stă la fel de bine în materie de gestionare a finanțelor.

„Sunt cel mai mare cheltuitor din familia mea! Vorbesc serios! De ce să fac terapie? Zic în sensul că, muncind la atâtea proiecte, atunci când nu merg la sală sau nu dau o tură cu mașina, mai fac puțin shopping! Totuși, rar! Mi-am dat seama că anul acesta am intrat o singură dată în mall pentru shopping! Nu sunt un client foarte bun, dar din familia mea eu sunt genul mai cheltuitor! Le văd pe fete, nu sunt înnebunite.

Nu am avut când eram mic! Noi, din generația noastră, nu am avut! Atunci, mi-am dorit o pereche de pantofi sport, o mașină. Copiii din generația de azi au o altă relație cu banii! Sunt mai dezinteresați de lucrurile materiale! Eu am învățat asta de la fetele mele, nu le pasă neapărat ce brand poartă. E foarte OK!

Au bursă amândouă, am văzut cum au grijă de banii de bursă. Mara a câștigat un concurs la școală, un proiect de știință. A luat un premiu, s-a dus să facă cumpărături, am văzut cum și-a împărțit banii. Noi, dacă nu am avut când eram mici, cum am dat de bani am vrut să ne luăm mai multe', a mărturisit el pentru ego.ro.

Mihai Morar împrumută bani de la gemenele lui

Nu în urmă cu mult timp, Mihai Morar a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Prezentatorul a declarat că împrumută bani de la gemenele lui, Mara și Cezara, deoarece uită de multe ori cî nu are bani în casă și le cere lor în momentele în care vin curierii.

„Fetele mele au o altă relație cu banii. Noi, pentru că nu aveam când eram mici, în sensul nu că eram săraci, dar atunci nu prea avea nimeni și noi evident că ne-am dorit și din alea și din alea și haine și mașini, generația asta nu e așa. E mai puțin dependentă de bani și sigur că am avut discuții despre bani.

Să știi că le-am observat și când intru în magazine, mai degrabă eu sunt cel care cheltuiesc mai mult decât ele, chiar dacă sunt fete, sunt foarte atente și la sumă, plus că ele amândouă au bursă. Și mă mai împrumută și pe mine din când în când când nu am bani la mine. Eu sunt mai aerian așa, uit să am bani la mine și se mai întâmplă să le cer lor când mai vine un curier cu ceva. Au o relație foarte ok, au mult bun simț', a declarat prezentatorul, potrivit Playtech.ro.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton