Cum arată mormântul Ancăi Parghel, la 16 ani de la moartea cântăreței. Este înconjurat de buruieni, semn că apropiații trec rar pe la cimitir

 Matei Bianca
.

Au trecut 16 de ani de când Anca Parghel s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu boala de cancer ovarian. Acum, un fan a trecut pe lângă mormântul ei din cimitirul Bellu din București și a filmat cum arată locul de veci al regretatei cântărețe. Este plin de frunze uscate și înconjurat de buruieni, iar pe el nu există flori proaspete sau lumânări aprinse.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La 16 ani de la trecerea în neființă a Ancăi Parghel, mormântul artistei din cimitirul Bellu din București se află într-o stare de degradare, fiind acoperit de frunze uscate și înconjurat de buruieni. Se pare că memoria câtăreței a fost dată uitării, astfel că pe mormând nu se află nici măcar o floare sau o lumânare aprinsă. Cei care mai trec pe acolo, fani ai regretatei artiste, se opresc și mai aprind câte o lumânare, dar se vede că mormântul nu este îngrijit.

anca9anca9

Citește și: Anca Parghel ar fi împlinit 65 de ani! Detalii neștiute despre prietenia cu Ozana Barabancea: „Te copleșea”

Citește și: Anca Parghel ar fi împlinit astăzi 63 de ani! Ce mai fac băieții artistei răpuse de cancer în 2008

Citește și: Stomatologul pe care Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Ce despăgubiri trebuie să achite: „Au depus mărturie și alte victime, însă plângerile…'

Citește și: Luciana Indre a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul: „Familie binecuvântată!'

Cum arată mormântul Ancăi Parghel, la 16 ani de la moartea cântăreței

La 16 ani de la moartea Ancăi Parghel, locul ei de odihnă din cimitirul Bellu din București este departe de a reflecta strălucirea pe care artista o aducea pe scenă. Mormântul este într-o stare vizibilă de degradare, fiind acoperit de frunze uscate și împrejmuit de buruieni, semn că amintirea celei care a fost una dintre cele mai mari voci ale jazz-ului românesc se estompează tot mai mult.

Mormântul regretatei cântărețe lasă impresia unui loc uitat. Fără flori proaspete sau lumânări care să ardă în memoria sa, locul de veci pare abandona.

Cândva un simbol al muzicii, atât în România, cât și pe scenele internaționale, Anca Parghel rămâne astăzi fără semnele vizibile ale recunoștinței din partea celor care o admirau în vremea ei de glorie.

Doar fanii mai aprind câte o lumânare pe mormântul regretatei artiste

Doar fanii mai aprind câte o lumânare pe mormântul regretatei artiste Anca Parghel. Pe rețelele de socializare, un admirator al regretatei cântărețe a publicat un videoclip cu mormântul acesteia, unde a arătat că doar fanii care trec pe acolo pun lumânări sau candele pe locul de veci.

„16 ani fără Anca Parghel. Vocea ei de pe această melodie (n.r.: melodia pusă de fan la videoclipul postat) a încântat multă vreme lumea de pe litoral și nu numai', a scris fanul regretatei artiste la postarea pe care a făcut-o pe platforma de socializare TikTok.

Anca Parghel a murit după ce a pierdut lupta cu boala de cancer

Anca Parghel a fost o apreciată cântăreață și profesoară de jazz din România, recunoscută pentru vocea sa unică și talentul excepțional de a improviza. S-a născut pe data de 16 septembrie 1957 la Câmpulung Moldovenesc și a urmat cursurile Conservatorului din Iași, unde și-a conturat un stil muzical distinct, ce combina elemente de jazz, muzică clasică și folclor.

A dobândit notorietate atât în Europa, cât și în România, datorită prestațiilor sale pline de energie și măiestriei vocale. Ca profesoară, a avut un impact semnificativ, predând jazzul în țări precum România, Belgia și Germania, și formând noi generații de muzicieni.

Repertoriul său includea atât piese de jazz clasice, cât și compoziții proprii, toate interpretate cu o libertate artistică impresionantă și tehnici avansate de improvizație. Din nefericire, cariera ei s-a încheiat brusc în anul 2008, când a pierdut lupta cu boala de cancer ovarian.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton