Cum arată Oana Roman în rochie mini, după ce a slăbit colosal. Ce dietă ține

 Stamen Diana
.

Oana Roman a slăbit colosal și a îmbrăcat o rochie mini, iar comentariile cu felicitări pentru ambiția ei de scăpa de kilogramele în plus au fost ca o avanlanșă. Vedeta a mărturisit și cum a reușit să slăbească atât de mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a demonstrat că se poate, iar dacă are ambiție poate reuși tot ceea ce își propune. Vedeta a scăpat de kilogramele în plus, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Oana Roman a îmbrăcat o rochie mini, tip furou, iar mulți s-au întrebat cum a slăbit. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit și la ce dietă a apelat pentru a avea un corp așa cum și-a dorit.

Oana Roman rochie mini slăbit (2)Oana Roman rochie mini slăbit (2)

'Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Intr-un an și cateva luni am făcut proceduri, țin dietă. Tin post intermitent care presupune sa nu mănânc nimic timp de 16 ore și ceaiul ma ajuta foarte mult. În loc de apa beau ceai, cam 1 litru pe zi.', a spus Oana Roman

Vedeta a reușit într-un an să aibă o transformare spectaculoasă și să slăbească colosal. Oana Roman a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fetiței sale, Marius Elisei, iar acum încearcă să-și vadă de drumul ei în viață. Fiica lui Petre Roman a primit foarte multe felicitări pe rețelele de socializare pentru reușita ei, iar asta nu face decât să o bucure și mai mult.

Citește și: Oana Roman încă e supărată că tatăl ei, Petre Roman, a uitat de ziua nepoatei: „Nici după 6 zile nu a sunat”

Citește și: Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei, după divorț: „Eram fericiți și nu ne dădeam seama'

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț: „Copilul ăsta ce vină are?”

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Postul intermitent, dieta ținută de Oana Roman

Intermittent fasting, sau postul intermitent, reprezintă un curent din ce în ce mai popular la nivel global. Este privit, în mare parte, ca o dietă eficientă, ce poate reduce rapid și sigur numărul de kilograme in plus.

Deci această dietă se bazează pe post (perioada de timp în care se consumă numai băuturi fără calorii și nu se consumă mâncare deloc ) care este alternat cu mesele obișnuite. Acest post nu te obligă să renunți la niciun aliment și nu are structura convențională a unei diete, nu ne amintește nici de dietele ieftine despre care nu există niciun studiu și care au la bază 3-4 alimente care nu oferă corpului substanțele nutritive necesare. Când organismul are un nivel scăzut de zahăr prin post, acesta aduce stresul pozitiv care trezește modul de reparație a supraviețuirii.

Deși mulți cred că este vorba despre o dietă, postul intermitent reprezintă, mai degrabă, un pattern alimentar. Mai exact, nu există o lista cu alimente permise și interzise, ci intervale de timp în care este sau nu indicat consumul de alimente.

Cea mai utilizată variantă este cea 16/8 – numită și Protocolul Leangains – în care o persoană sare peste micul dejun și mănâncă, de exemplu, doar în intervalul 13:00-21:00. Cu alte cuvinte, 8 ore sunt alocate mâncatului normal, iar 16 ore sunt dedicate postului.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton