Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Bebe Cotimanis. Adela seamănă foarte bine cu tatăl ei, dar a ales cu totul altă meserie

 Oana Popoiag
.
fiica lui Bebe Cotimanisfiica lui Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a făcut furori anul trecut în presă, când și-a părăsit soția pentru o actriță cu mult mai tânără, Iulia Dumitru. Puțini știu că actorul mai fusese căsătorit o dată, în urmă cu mulți ani, mariaj din care a rezultat o frumusețe de fată, Adela. Iată cu ce se ocupă fata lui Cotimanis și cât de bine seamănă cu tatăl ei!

La 64 de ani, Bebe Cotimanis e nu doar unul din cei mai talentați actori ai României, dar și unul cu mare succes la femei. Acesta a făcut furori anul trecut, după ce a renunțat la mariajul cu Florina Mărcuță pentru a începe o idilă cu o actrița mult mai tânără, Iulia Dumitru.

Cu ce se ocupă fiica lui Bebe Cotimanis din prima căsătorie

Puțină lume știe că mariajul cu Florina Mărcuță nu a fost prima data când actorul a ajuns la altar. În urmă cu 20 de ani, Cotimanis a pus punct primei sale căsnicii. Despre prima soție nu se știu multe detalii, doar că este vorba despre o femeie foarte frumoasă, însă cei doi au împreună o frumusețe de fată, Adela Cotimanis, în vârstă de aproape 32 de ani.

Adela nu i-a călcat pe urme tatălui său, preferând să aleagă altă meserie, ce presupune  muncă de culise, nu de expunere. Tânără lucrează ca stilist și se pare că este unul dintre cei mai talentați, din moment ce monitorizează stylingul tuturor vedetelor Pro Tv.

Adela e stilist vestimentar, iar fiul meu, Ştefan, are 16 ani şi va fi operator. Mă mândresc deja cu ei. Ce se naşte din mine film mănâncă. Anul viitor, probabil că voi face regie de teatru, toată lumea trage de mine să fac asta. Sper să ne îmbrace fiica mea în piesele pe care le voi regiza', declara Bebe Cotimanis despre copiii lui anul trecut, pentru Click!. Ștefan este fiul rezultat din iubirea actorului cu Florina Mărcuță.

Bebe Cotimanis, poveste de dragoste cu o actriță mult mai tânără

În 2018, actorul Bebe Cotimanis a renunțat la o căsnicie de 17 ani pentru o colegă din teatru, Iulia Dumitru. Gurile rele credeau că este vorba doar despre o flamă de ocazie, însă a trecut un an de când actorul de 64 de ani se iubește cu Iulia Dumitru, o femeie mult mai tânără decât el, care spune despre Cotimanis că este „unul dintre cadourile ei de la viață'.

Foto: Instagram, Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton