Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău: "Am dat startul lucrărilor acum un an"

 Cruceru Cristina
.

Cum arată și unde se află noua casă a Vlăduței Lupău. Artista și soțul ei se vor muta curând. Cunoscuta cântăreață și partenerul ei de viață, Adrian Rus, urmează să se mute la casă nouă, locuință pe care au construit-o de la zero. Cum arată și unde se află casa Vlăduței Lupău și a lui Adrian Rus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și Adrian Rus urmează să se mute la casă nouă. Celebra artistă și partenerul ei de viață și-au construit de la zero casa mult dorită, iar acum urmează să se mute. Cântăreața este extrem de bucuroasă și abia așteaptă să-și pună la punct lucrurile, până când băiatul ei o să vină pe lume.

Vladuta-LupauVladuta-Lupau

Vedeta a ținut să le împărtășească câteva imagini din vila ei, fanilor ei. Artista le-a arătat oamenilor din mediul online, cum arată casa visurilor ei. Este vorba despre o vilă spațioasă, cu etaj, care dispune și de o curte interioară. Casa va avea și piscină. „Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!', a mărturisit artista pe Instagram.

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată: „Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră: „Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina'

Citește și: Cătălin Botezatu, despre copilăria lui: „Dădeam vina pe mama că era foarte rea cu mine. Mâncam bătaie'

Citește și: Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în propriul apartament. Avea doar 34 de ani și era tatăl unei fetițe!

Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău

Casa Vlăduței Lupău se află în Cluj-Napoca, interpreta mărturisind, în trecut, că nu se vede locuind altundeva. Vlăduța este născută în localitatea Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj. Aceasta și soțul ei au construit locuința mult visată și abia așteaptă să se mute. Băiatul lor urmează să vină pe lume, cât mai curând, camera lui fiind deja pusă la punct.

„Începem numărătoarea inversă. Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar… mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet… iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțele', spunea Vlăduța Lupău, despre băiatul ei.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Vlăduța Lupău a mărturisit că înainte să rămână însărcinată acum, a mai pierdut două sarcini. „Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză', a declarat Vlăduța Lupău, în podcastul lui Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton