Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: "Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec...". Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție. Se pregătea pentru o altă carieră, dar totul a luat o întorsătură neașteptată, când Ramona s-a răzgândit și s-a reorientat către Facultatea de Jurnalism. Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV ne-a spus în paginile revistei VIVA! cum a fost debutul la PRO TV și care a fost reacția părinților când i-au auzit alegerea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ramona, tu ai ajuns la PRO TV acum aproape 10 ani. Te rog să ne povestești despre debutul tău… Cum a fost prima apariție pe sticlă?

A fost un moment extrem de amuzant. (râde) Am debutat pe jurnalul de dimineață la PRO TV, cu puțin timp înainte de participarea României la EURO 2016. În acea perioadă, mergeam foarte mult cu bicicleta, inclusiv la serviciu. Așa că m am gândit că ar fi bine să mă înviorez înainte de prima mea apariție live la PRO TV și am pornit la 5:00, pe bicicletă, înspre muncă. Era puțin înnorat, răcoare, vremea perfectă pentru pedalat 30 de minute până la serviciu. Doar că, pe la jumătatea drumului, a început o furtună cu tunete și fulgere. (râde) Vă puteți imagina cum m am prezentat în cabina de machiaj. (râde)

ramona-paun-7-2ramona-paun-7-2

Ramona Păun: „Am avut o copilărie de vis, într-o zonă superbă din Munții Vrancei”

Sunt curioasă cum a arătat copilăria ta și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru sport. În ciuda aspectului tău firav, erai mai băiețoasă când erai mică? Cum îți plăcea să te joci?

Am avut o copilărie de vis, într-o zonă superbă din Munții Vrancei. Eram o exploratoare, toată ziua cutreieram pădurile din jur. Eram un copil foarte curios, voiam să experimentez tot felul de lucruri, iar asta venea la pachet cu multe accidente și boacăne. Aveam, însă, și o fire de artistă și îmi petreceam mult timp pictând în aer liber și cântând. Au mai rămas niște urme firave din zona artistică și-n prezent, dar, pentru că nu le am mai exersat, ambele talente s-au risipit. Îmi plăcea și sportul, eram foarte activă. Cea mai mare plăcere era să joc tenis la perete cu o paletă de ping pong, n-avem eu rachetă pe vremea aia. (râde) Așa că am spart vreo câteva geamuri până mi-a ascuns mama paleta. (râde)

Citește și: Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024: „Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată vom simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Vom urmări meciurile cu sufletul la gură”/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Paun, detalii neștiute despre nunta cu nepotul lui George Mihăiță. Cum a urmărit familia din România ceremonia din America: „Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York, lucrurile s-au legat fantastic”

Citește și: Fiul lui Vladimir Găitan a devenit din nou tată, la patru ani de la moartea marelui actor. 'Este nepoțel și ne bucurăm foarte mult. Ce să spun? Îi duce numele mai departe…' Ce a mai povestit văduva regretatului maestru / EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții: „Am fost mereu o amenințare pentru femei și un ciorchine de struguri acri pentru mulți bărbați care nu au ajuns la mine. Trebuia să muncesc dublu ca să arăt că…” / EXCLUSIV

Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție

Părinții tăi cum au reacționat când le-ai spus că vrei să faci carieră în televiziune? Nu te întreb degeaba, pentru că știu că tu te pregăteai, de fapt, pentru Academia de Poliție…

Au fost foarte revoltați de alegerea mea, pentru că li se părea că Academia de Poliție este cea mai bună variantă pentru viitorul meu. Erau aproape siguri că va fi un eșec că am hotărât să merg la Facultatea de Jurnalism. Mă bucur că intuiția mea din acel moment a fost atât de convingătoare, încât m-a făcut să aleg acest drum, care m-a adus până aici. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat. Cele mai bune decizii în viață sunt cele ghidate de suflet, nu de opiniile celorlalți, oricât de logice ar părea.

Ramona Păun: „Este mult bullying în online, din păcate, nu m-a ocolit nici pe mine”

Fără să te complimentez gratuit, ești o femeie superbă. Aș vrea să știu dacă ți s-a întâmplat până acum să fii victima prejudecăților de tipul „femeie frumoasă, minte puțină. Te-ai confruntat cu bullyingul?

Cred că este una dintre cele mai urâte trăsături de caracter, să jignești cu usurință, să judeci fără să cunoști cu adevărat un om, fără să i știi povestea de viață și cât de capabil este cu adevărat. Fiecare știe cine e, așa că poți depista ușor răutatea gratuită, iar asta te ajută să te raportezi corect la ea, fără să o iei personal. Este mult bullying în online, așa că, din păcate, nu m-a ocolit nici pe mine, însă am învățat, în timp, să-i acord fix atenția pe care o merită.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton