Cum și-a cunoscut Elena Ionescu iubitul grec: „O să facem sărbătorile atât la familia mea, cât și la familia lui”. În ce relații a rămas cu fostul soț / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum și-a cunoscut Elena Ionescu iubitul grec. Elena Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un artist grec, pe nume Giorgos Athanasiadis. Artista vorbește despre noua ei relație într-un interviu pentru viva.ro. Fosta solistă de la Mandinga spune că noul ei iubit este calm, iar acest lucru îi dă un mare echilibru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a cunoscut Elena Ionescu iubitul grec. Elena Ionescu este fericită, iar acest lucru se citește cu ușurință pe chipul vedetei. Fosta solistă de la Mandinga a vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre relația cu noul ei iubit, dar și despre copil și planurile de vacanță. Cântăreața spune că va profita de câteva zile libere pentru a ajunge și în Grecia, la familia iubitului ei.

275837015_5445041082174282_1998712852905393454_n275837015_5445041082174282_1998712852905393454_n

Citește și: Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit:'Nu mai există în viața mea'

Citește și: Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv:„Sunt pe antibiotic'

Citește și: Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani:„Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar' / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit:'Indiferent unde mă duc…' / EXCLUSIV

Cum și-a cunoscut Elena Ionescu iubitul grec

Elena Ionescu iubește din nou! Artista are o relație cu Giorgos Athanasiadis, cântăreț la rândul său. El este bărbatul care o face fericită pe fosta solista de la Mandinga. Bruneta s-a despărțit în urmă cu trei ani de tatăl copilului său, fotomodelul Dragoș Stanciu, dar acum parcă a renăscut. Într-un interviu pentru viva.ro, Elena Ionescu face declarații despre iubitul ei grec.

Se apropie sărbătorile. Unde le petreci?

De data aceasta am făcut schimbări în ultima perioadă a anului și tocmai m-am întors dintr-o scurtă vacanță efectuată la Roma. Am zis că, dacă mai prind câteva zile libere, să profit din plin. Practic, și înainte de Revelion o să mai am câteva zile libere și o să reușesc să plec puțin și în Grecia. Acum voi știți de ce spun acest lucru. O să facem sărbătorile atât în familia mea, cât și în familia lui Giorgos, pentru că, dacă tot am început într-o notă optimistă și totul merge bine, am zis că trebuie să împăcăm ambele familii.

Pe băiețelul tău îl iei cu tine? Cu Dragoș cum te înțelegi?

Cel mic este la mine de Crăciun, dar o să plece și la tăticul lui pentru câteva zile. 'Îl împărțim' cumva în perioada de Crăciun și de Revelion, cum am făcut de fiecare dată, să fie bine de ambele părți. Am păstrat o relație umană și civilizată. Asta-i cel mai important, un echilibru de care are în primul rând copilul și, de dragul lui, am înțeles că eu pot fi altfel, să mă schimb într-un mod cât mai bun. M-a făcut să evoluez cât mai mult acest minunat copil pe care îl am.

Cine o ajută să-și crească fiul

Cine te ajută la creșterea lui?

Părinții mei m-au ajutat într-o mare parte a timpului dar, în același timp, și eu l-am cam luat peste tot cu mine. Acum a intrat la grădiniță și este un pic mai simplu. A împlinit patru ani. Și la vârsta aceasta l-am dus la grădiniță, pentru că mi-a fost destul de greu să-l las singurel. Asta fiindu-mi mie foarte mult dor, după ce m-am întors din renumita junglă.

Am venit așa cu un dor… Și am spus: 'cât am posibilitatea și cât am să pot, am să îmi iau copilul cu mine'. De aceea, o să fac tot posibilul să petrec cât mai mult timp alături de el. Pentru că abia atunci când ești la distanță și ai această posibilitate realizezi cât este de important omul în sine, adică, copilul, familia, tot ce înseamnă oamenii dragi.

„Noi ne cunoșteam de mai mult timp însă, niciunul parcă nu făcea pasul care trebuia'

Ai un tonus foarte bun. Se vede că traversezi o perioadă bună și că ești feritică. Cum te-a cucerit iubitul tău?

Cum m-a cucerit? M-a cucerit într-un mod foarte plăcut. Noi ne cunoșteam de mai mult timp însă, niciunul parcă nu făcea pasul care trebuia, în direcția care trebuia. Dar piesa pe care am făcut-o împreună, cumva, ne-a apropiat, într-un moment în care și eu eram singură și el era singur. Și am încercat și am spus: 'Hai să ne dăm o șansă!'. A existat o compatibilitate din primul moment în care ne-am văzut. Dar piesa și faptul că am lucrat împreună ne-a făcut să ne apropiem și mai mult. Și se pare că a fost de bun augur. Nu mă așteptam, mai ales acum la final de an. Era ultimul lucru la care mă gândeam.

Ce ți-a plăcut cel mai mult la el?

Este un om foarte calm, un om care are răbdare. Este un om care are multe calități din punctul acesta de vedere. Sunt lucruri care mie îmi lipseau, cel puțin acest echilibru. Eu sunt mai impulsivă, nu neapărat colerică, dar sunt 'efervescentă' și atunci, un om calm, un om care îmi dă echilibru, e cam tot ce e nevoie. Și atunci cred că a știut cum să pună problema atunci când ne-am întâlnit. A fost cu răbdare și încet. Noi am declarat, practic, lucrurile mult mai târziu decât ele s-au întâmplat. Să avem o certitudine că nu e ceva doar așa de moment. Și atunci a venit natural totul.

Ce cadou special a primit Elena Ionescu de la mama ei

Ești cochetă. Porți bijuterii. De la cine le ai pe acestea de la gât?

Este o cruciuliță de la mama mea, pe care o port cu drag. Pentru că în ultimii ani îmi tot spunea: 'Nu știu ce să îți mai cumpăr. Parcă nimic nu te mai mulțumește'. Și de dragul ei port, în primul rând, semnul crucii. Și ea mi-a cumpărat lănțișorul.

Mă certa când o dădeam jos de la gât, pentru că nu se accesoriza cu ce aveam eu și spunea: 'Iar ai scos cruciulița, iar ai scos lanțul de la mine'. Și am zis: 'Gata, îl țin'. E mai mult simbolic. Nu sunt fashionistă, nu sunt un om care aleargă prin magazine foarte mult.

Consider că dacă o haină îți stă bine, este pentru că te simți tu bine în pielea ta. Nu contează brand-ul, cât contează să te simți tu bine, să fii sănătos și împlinit din toate punctele de vedere. Iar asta cu trend-urile cu fashion-ul și cu hainele și cu bijuteriile sunt pe locul doi în viața mea, de ceva timp.

Obișnuiești să faci cumpărături online?

Foarte mult în ultima vreme, într-adevăr. Dar când ai un copil, parcă fac mai mult pentru el, decât pentru mine. Eu sunt pe locul 2, chiar 3. Pentru mine, familia este cea mai importantă pentru mine. Și dacă eu îi văd pe ei fericiți, pe mine asta mă bucută cel mai mult.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton