Cum a fost ajutată Oana Roman de tatăl ei, Petre Roman, la începutul relației cu Cornel Păsat: „A fost foarte greu, mâncam pâine cu ceai și mergeam pe la părinți pentru...”

.

Oana Roman a vorbit despre fenomentul „Flamingo Boys', un proiect realizat de ea și fostul ei iubit. Petre Roman a ajutat-o foarte mult pe fiica lui la începutul relației cu Cornel Păsat. Fostul Prim-ministru al României a fost sprijin pentru vedetă și fostul ei partener de viață, Cornel Păsat, atunci când cei doi au început o relație. Iată ce declarații a făcut ea recent cu privire la acest subiect important din viața sa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

La sfârșitul anului 1990, Oana Roman și Cornel Păsat au lansat fenomenul „Flamingo Boys', un proiect ambițios care s-a confruntat cu mari dificultăți financiare. Într-un moment critic, Petre Roman le-a oferit sprijinul necesar pentru a-și începe drumul, acoperindu-le chiria pentru câteva luni. Deși ulterior au fost nevoiți să se descurce singuri, munca a transformat acest proiect într-un succes.

Oana Roman și Cornel Păsat4Oana Roman și Cornel Păsat4

Citește și: Oana Roman a fost înjurată de un curier, de față cu fiica ei, Isabela: „A țipat și m-a înjurat îngrozitor. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara!'

Citește și: Oana Roman anunță că Marius Elisei a plătit primii banii pentru fiica lor, drept pensie alimentară: „Prima lună după 3 ani de neplată”. Despre ce sumă este vorba

Citește și: Pepe s-a prezentat la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim Ibru, deși nu a fost chemat. De ce a venit în instanță, de fapt: „Pe mine mă interesează de copii, cam ce și cum se întâmplă'

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Ștefan Bănică de la soția lui, Lavinia Pîrva, la împlinirea vârstei de 57 de ani: „Cât de mult însemni pentru mine…”. Imagine emoționantă cu fiul lor, Alexandru

Cum a fost ajutată Oana Roman de tatăl ei, Petre Roman, la începutul relației cu Cornel Păsat

Oana Roman a dezvăluit cum tatăl său, Petre Roman, a susținut-o la începutul relației cu Cornel Păsat, în momentul în care aceștia au pus bazele fenomenului „Flamingo Boys'. După sprijinul oferit de fostul Prim-ministru al României, vedeta și fostul ei partener de viață au trebuit să facă față singuri provocărilor, uneori mâncând doar pâine cu ceai și căutând soluții pentru a promova și vinde bilete la spectacole.

Vedeta a explicat că părintele său i-a plătit chiria în urmă cu 17 ani, atunci când ea și Cornel Păsat au început o relație și au pus bazele proiectului.

„Tata ne-a plătit chiria pentru vreo trei-patru luni, după care ne-a spus că trebuie să ne descurcăm singuri. A fost foarte greu, mâncam pâine cu ceai și mergeam din când în când pe la părinți pentru a mai mânca ceva. Dar nu am renunțat și am muncit din greu să facem proiectul să meargă.

Încet, încet am reușit să o ducem mai bine. Dacă vrei să începem să vindem mai multe bilete, să facem turneu în țară. Și așa mai departe. Și lucrurile au evoluat. Deci acesta a fost, practic, primul proiect pe care l-am făcut în momentul în care absolut nimeni nu mi-a dat nicio șansă, nu mi-a deschis nicio ușă și nu m-a sprijinit în niciun fel', a explicat vedeta pentru unica.ro.

Vedeta și fostul iubit au pus bazele fenomenului „Flamingo Boys': „Ne-am apucat de la zero să facem acest proiect. Fără bani'

La sfârșitul anului 1998, Cornel Păsat a preluat ideea conceptului de spectacol, dar lipsa resurselor financiare a fost o provocare majoră pentru fostul iubit al vedetei. În momentele dificile ale fenomenului „Flamingo Boys', Petre Roman a intervenit, oferindu-le un ajutor important Oanei Roman și lui Cornel Păsat.

„Îl cunoscusem pe Cornel și la sfârșitul anului 1998, început de 1999, el a preluat acest concept care s-a numit apoi, care a devenit apoi fenomenul Flamingo Boys. Și am zis, bă, noi putem să facem bani din chestia asta. Așa. Și ne-am apucat efectiv de la zero să facem acest proiect. Fără bani.

El a creat trupa, dar ea trebuia promovată. Cum facem? Să spargem taburi? Să explicăm că ceea ce facem noi aici și este un adorat spectacol, care are costume, care are scenografie, muzică, multă coreografie și așa mai departe, da? A contat faptul că în fiecare marţi, când era spectacolul la Clubul Flamingo, veneau doamne de foarte bună calitate. Veneau doctoriţe, avocate, notăriţe, profesoare şi aşa mai departe. Era o chestie de standing aşa să vii să vezi acest spectacol. Şi dânsele la rândul lor au început să povestească. Şi încet, încet au început să creem acest concept. Foarte multă muncă', a mai adăugat ea.

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Cornel Păsat

În anul 2000, relația dintre Oana Roman și Cornel Păsat a fost una pasională, care a atras rapid atenția publicului, și a durat aproape opt ani. Cu toate acestea, cei doi au întâmpinat dificultăți semnificative. Vedeta a trecut prin momente dificile, în special când a rămas însărcinată și a luat decizia dureroasă de a face avort.

Cei doi s-au despărțit în anul 2007, iar Oana Roman a vorbit deschis despre motivele rupturii. Ea a spus că infidelitatea lui Cornel Păsat cu o prietenă comună a fost principalul factor care a dus la despărțire. Deși el a negat la început acuzațiile, relația lor s-a încheiat din această cauză.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton