Cum a fost pentru Gina Pistol anul în care a lipsit din televiziune: „M-am bucurat de fiecare moment. Cred că a fost foarte important să fiu atât de prezentă în primii ani ai lui Josephine”

 Matei Bianca
.

Gina Pistol a lipsit un an din televiziune, deoarece și-a dorit să se ocupe de fiica ei, micuța Josephine, acum în vârstă de 3 ani. Vedeta a vorbit ân detaliu despre anul în care a dispărut de pe micile ecrane. Prezentatoarea TV a petrecut timp de calitate alături de frumoasa ei familie. Ea a revenit în televiziune, iar acum a filmat noul sezon MasterChef de la Pro TV.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cum a fost pentru Gina Pistol anul în care a lipsit din televiziune. Prezentatoarea TV a petrecut timp de calitate alături de familia ei și s-a bucurat de momentele unice pe care le-a petrecut cu fiica ei, Josephine, în vârstă de 3 ani.

gina3gina3

Citește și: De ce nu l-a însoțit Gina Pistol pe Smiley la nunta lui Ianis Hagi. Artistul a interpretat melodia pentru valsul mirilor

Citește și: Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley cu fiica lor, Josephine, când ei sunt la televiziune. Cum își împart cei doi soți treburile în casă: „Suntem ocupați, dar avem și ajutor atunci când chiar avem nevoie'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Tudor cu fiul adolescent și cum gestionează schimbările din viața lui: „A înțeles un lucru esențial: când greșește, să îmi spună, pentru a-l putea ajuta. Toți greșim, dar…” Ce pasiuni are Tudor / EXCLUSIV

Citește și: Augusta Lazarov dezvăluie cum a depășit moartea primului ei soț, Valeriu Lazarov: „Eu și copiii lui am petrecut ultimele zile în spital cu el”. În ce relații se află acum cu copiii și cu fostele soții ale regretatului om de televiziune

Cum a fost pentru Gina Pistol anul în care a lipsit din televiziune

Gina Pistol a luat o pauză de un an de la activitățile sale din televiziune, dedicându-se în totalitate familiei sale. Deși nu a avut parte de vacanțe luxoase sau destinații exotice, vedeta a dezvăluit că a trăit momente de neuitat alături de soțul său, Smiley, și de fiica lor, micuța Josephine.

Prezentatoarea de la MasterChef se arată recunoscătoare pentru această perioadă în care a reușit să fie alături de familie și să creeze amintiri de neuitat. Chiar dacă a lipsit de pe micile ecrane, ea și-a găsit fericirea în micile bucurii de zi cu zi, alături de cei mai dragi oameni din viața ei.

„Vacanță nu a fost, dar m-am bucurat de fiecare moment petrecut alături de soțul meu și de fiica noastră. Cred că a fost foarte important să fiu atât de prezentă în primii ani ai lui Josephine, avem o legătură specială și uneori mă simt de parcă vorbesc cu un adult', a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Prezentatoarei de la MasterChef i-a fost dor de televiziune

Gina Pistol a mai făcut și alte declarații despre anul în care a lipsit de pe micile ecrane, iar fanii ei nu au mai văzut-o deloc la televizor. Prezentatoarea TV a mărturisit că i-a fost dor de televiziune, iar acum vrea să facă cât mai multe lucruri bune pentru partea profesională din viața ei.

„Pot spune că am avut câteva momente în care îmi doream să fiu din nou atât de activă, dar cred că toate se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. Cu pași mici, dar siguri, sunt convinsă că voi reuși să fac tot ceea ce îmi propun pe plan profesional', a mai adăugat ea.

Gina Pistol prezintă noul sezon MasterChef

După o pauză de un an dedicată creșterii fiicei sale, Josephine, Gina Pistol s-a întors pe micile ecrane și este acum gazda noului sezon al emisiunii MasterChef. În cadrul show-ului de la Pro TV, jurați sunt renumiții bucătari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Prezentatoarea TV promite să fie un nou sezon MasterChef de senzație, unde telespectatorii se vor bucura de show, dar vor și plânge, deoarece vor exista momente emoționante.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton