Cum a fost prima zi de școală pentru copiii vedetelor. Emoțiile s-au simțit

 Stamen Diana
.

Toamna a venit și școala a început. Cei mici și-ar mai fi dorit câteva zile de vacanță, însă este timpul pentru a învăța și a se reîntâlni cu colegii. Prima zi de școală pentru copiii vedetelor a fost plină de emoții, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Fiecare început de an școlar vine cu un val de emoții, dar și agitație. Rechizitele sunt atent alese pentru cei mici, iar hainele sunt pregătite de seara. Dacă ghiozdanul este făcut, iar hainele sunt alese deja este timpul pentru a merge la școală.

Vedetele și-au însoțit micuții în prima zi de școală, iar emoțiile sunt la fel de puternice ca în fiecare an. Nicoleta Luciu, Anca Serea, Adrian Sînă, Elena Gheorghe și Giulia sunt doar câteva dintre vedetele care și-au pus ceasul să sune la prima oră a dimineții pentru a-și însoți copiii la școală.

'Noi începuturi cu emoții și nerăbdare! Succes tuturor în noul an școlar!', a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Adina Halas și băiețelul ei în prima zi de școalăAdina Halas și băiețelul ei în prima zi de școală

Citește și: Copiii vedetelor care seamănă perfect cu părinţii lor

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton