Cum gestionează Adina Halas și soțul ei momentele tensionate în căsnicie: „Eu sunt mai impulsivă”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Adina Halas de la Bravo, ai stil! vorbește deschis despre momentele de tensiune din căsnicie și cum reușesc cei doi soți să aplaneze conflictele. Cu toate că nu se pune problema de gelozii, recunoaște că ea este cea impulsivă, însă partenerul ei știe întotdeauna exact ce trebuie să facă pentru ca situația să nu degenereze. De asemenea, concurenta de la Kanal D a mai vorbit și despre ideea de a avea un al doilea copil.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Te-a enervat vreodată Lucian atât de tare în lunga voastră relație, încât să regreți că te-ai măritat cu el? O dată în viața unei căsnicii tot se întâmplă asta!

Nu, niciodată nu am regretat așa ceva. Noi nu ne certăm, nu am avut crize conjugale. El este un om foarte calm și așezat, rar se enervează. Are un psihic de oțel, este fost sportiv de performanță, un campion. Eu sunt mai impulsivă, dar el mă înțelege. Lucian evită discuțiile când sunt un pic mai agitată și tratează cu umor situațiile, știind să mă „dezamorseze foarte bine.

271722914_485626319590631_1246571404101675253_n271722914_485626319590631_1246571404101675253_n

Adina Halas de la Bravo, ai stil!: „Nu sunt o soție geloasă'


Voi cum depășiți conflictele? Cine cedează primul?

Dacă greșesc cu ceva, îmi dau seama repede și, recunosc, sunt foarte deschisă și împăciuitoare, nu țin ranchiună. Cedăm cu rândul, suntem orientați către a depăși momentele mai tensionate, nu rămânem închistați în ele.

Ești o soție geloasă? Umbli în telefon, îl suni cu video, din astea…

Nu sunt o soție geloasă, nu umblu în telefon, nu dau apeluri video. Consider că gelozia este dăunătoare. Dacă cel de
lângă tine este atras de altă persoană și își mută centrul atenției, o va face oricum, nu poți ține un om cu forța alături. Nu cred în control. Noi ne acordăm încredere pur și simplu.

Adina Halas: „Ne mai tachinăm din când în când'

Dar el? Este gelos sau ați reușit să ajungeți la un nivel de încredere și vă cunoașteți atât de bine unul pe
altul, încât nu se mai pune problema de așa ceva între voi? Deși… un pic de gelozie nu strică…

Nici el nu este gelos, pentru că nu a avut motive. Ne mai tachinăm din când în când, dar nu ajungem să facem lucruri care să îl deranjeze pe celălalt. Preîntâmpinăm aceste lucruri, nu facem lucruri care ar putea să ne deranjeze. Mă cunoaște foarte bine și nu are motive să fie gelos.

Citește și: Cum s-au cunoscut Adina Halas de la Bravo, ai stil! și soțul ei și cum a fost nunta lor:„La o lună, m-a cerut de soție' / EXCLUSIV

Citește și: Câți ani are Adina Halas de la Bravo, ai stil!E cu un an mai mică decât Anda Adam

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, adevărul despre starea lui Nicolae Botgros:„Asta e viața!'

Citește și: De ce a acceptat Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:„Am un psihic diabolic'. Ce i-a spus soția înainte de a pleca / EXCLUSIV

Adina Halas: „Nu aș putea sta lângă un om care e violent'

Ce nu ai accepta niciodată în căsnicia ta? Ce s-ar putea întâmpla atât de grav între voi, încât a doua zi ai căuta avocat de divorț?

Nu aș accepta violența în căsnicie, nu aș putea sta lângă un om care e violent, care ridică mâna la mine sau la copilul meu. Nu aș putea să stau lângă cineva care m-ar trage în jos, care m-ar împiedica să evoluez, care nu m-ar susține și nu m-ar respecta. Probabil și dacă partenerul s-ar îndrăgosti de altă persoană nu aș putea să îl țin cu forța, dar niciodată să nu spui niciodată, pentru că nu știi cum ai reacționa într-o astfel de situație.

Ce spune Adina Halas de la Bravo, ai stil despre al doilea copil

Se mai pune problema unui al doilea copil? Acum câțiva ani spuneai că nu prea te încântă ideea, pentru că nu
crezi că ai putea să-i oferi timpul necesar. S-a schimbat ceva între timp?

Emoțional îmi place ideea, dar nu cred că aș putea să îi ofer timpul necesar, pentru că am stat cu Serghei doi ani până să mă întorc la activitățile mele. Nu cred că aș putea să mă mai desprind doi ani de la activitățile mele și să mă dedic unui al doilea copil. Serghei acum este mare, are foarte multe activități, merg cu el în multe locuri. Ar însemna să îl pun și pe el pe hold. Toate lucrurile se fac la timpul lor. Dar există și acel procent de surpriză și, dacă așa va decide soarta, atunci da. Dar nu există un plan în acest sens.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton