Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație: "Amândoi avem momente de orgoliu. El are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Punctul nostru sensibil..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Vocea ei specială se face remarcată imediat, la fel ca și zâmbetul ei cald, calități care, dublate de o modestie incredibilă, fac din Cristina Stroe o artistă și o femeie extrem de iubibilă. O simți apropiată și autentică pe scenă, dar și în viața de zi cu zi, pentru că ea nu e o vedetă autointitulată, ci un om care a muncit din greu pentru tot ce este azi. Ne-a vorbit cu pasiune despre muzica ei, dar și despre oamenii ei iubiți, Damian Drăghici și fiul lor, Andrei, care o completează perfect și care o fac fericită în fiecare clipă.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Hai să vorbim și despre mama și soția Cristina Stroe, pentru că tu ai o familie foarte frumoasă. Fanii tăi știu că ești partenera de viață a lui Damian Drăghici și că aveți o poveste de dragoste foarte romantică, dar aș vrea să povestești, pentru cei care nu știu toate detaliile, cum a evoluat relația voastră după 6 ani de conviețuire. E adevărată sintagma aia care spune că dragostea durează doar trei ani, după care urmează o coabitare bazată pe respect și prietenie? Sau poți spune că vă iubiți azi mai ceva ca-n prima zi?

Relația noastră a evoluat într-un mod foarte frumos și profund de-a lungul celor 6 ani. Sigur, relațiile se transformă, iar iubirea capătă diferite forme în timp. Dar pot spune cu toată sinceritatea că astăzi ne iubim mai mult decât în prima zi, pentru că iubirea noastră s-a maturizat. Este adevărat că respectul și prietenia sunt esențiale, dar în cazul nostru ele nu au înlocuit dragostea, ci au devenit parte integrantă a ei.

ales1-scale-2_00xales1-scale-2_00x

Ce spune Cristina Stroe despre diferența de vârstă de peste 20 de ani între ea și Damian Drăghici

Între voi sunt 21 de ani diferență și îmi imaginez că, la începutul relației, v-ați lovit de prejudecăți și nu
numai… Cum ai trecut peste asta? Te-ai lăsat afectată de opiniile celor din jur?

Diferența de vârstă dintre noi a fost un subiect care a generat discuții, dar pentru noi nu a fost niciodată o problemă reală. Am trecut peste prejudecățile celor din jur concentrându-ne pe ceea ce contează cu adevărat: familia noastră. Sigur, la început, au existat momente în care am fost afectată de comentariile celor din exterior, dar am învățat să nu le mai dau importanță pentru că oamenii nu trăiesc cu noi și nu au cum să simtă ce simțim noi.

Tu și Damian sunteți și parteneri de scenă, iar între voi este o chimie fabuloasă – am văzut asta în special la „Te cunosc de undeva! –, care trece sticla. Cum sunteți voi în viața de zi cu zi, ca oameni și ca iubiți, nu ca artiști? Ce vă leagă și ce vă desparte?

În viața de zi cu zi, suntem foarte apropiați și ne susținem reciproc în tot ceea ce facem. Chimia pe care o vedeți pe scenă este o reflexie a relației noastre reale și a conexiunii noastre sufletești. Suntem prieteni buni, ne completăm și ne înțelegem din priviri. Ce ne leagă este iubirea, respectul și admirația reciprocă.

Ce ne desparte? Poate doar diferențele de personalitate, dar chiar și acestea sunt un avantaj pentru noi, fiindcă ne ajută să învățăm unul de la celălalt și să ne dezvoltăm împreună.

Cristian Stroe: „Damian are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește”

Care este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ți-a făcut-o soțul tău?

Damian are un mod foarte special de a-mi spune cât de mult mă iubește. Nu pot să aleg o singură declarație de dragoste, pentru că el reușește mereu să mă surprindă cu atenția pe care mi-o oferă.

Citește și: Cum este Damian Drăghici ca tată, la 54 de ani. Iubita lui, Cristina Stroe, l-a dat de gol: „Nu am cum să suplinesc lipsa fizică a lui, dar…'

Citește și: Cristina Stroe a vorbit despre diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și Damian Drăghici. Cum se înțeleg cei doi: „Avem limbaje diferite ale iubirii, dar învățăm asta unul despre celălalt și cred că e frumos să fie așa'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru foștii socri, după ce a luat copiii cu Poliția, de la Gabi Bădălău: „Au încercat să îi despartă. Doi copii mici, care se iubesc… Cinci inși s-au pus pe capul meu'

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol că sunt împreună în Mykonos: s-au sărutat, iar videoclipul a apărut pe Tik Tok

Cum gestionează Cristina Stroe și Damian Drăghici certurile în relație

Cine este cel mai orgolios dintre voi doi? Când se întâmplă să aveți vreun diferend, cine cedează primul, cine e cel mai împăciuitor în relație?

Ca în orice cuplu, amândoi avem momente de orgoliu, dar cred că eu sunt un pic mai orgolioasă. Totuși, amândoi încercăm să găsim soluție când avem o neînțelegere. Întotdeauna ne străduim să rezolvăm rapid orice conflict, deoarece pentru noi este important să menținem armonia în relația noastră.

Cristina Stroe: „Nu reușim să petrecem timp noi doi pe cât ne-am dori”

Sunteți amândoi extrem de ocupați… Cum vă împărțiți sarcinile domestice și în ce măsură vă permiteți să petreceți timp doar voi doi?

Aici este punctul nostru sensibil. Nu reușim să petrecem timp noi doi pe cât ne-am dori, dar încercăm să profităm la maxim de orice moment în care ne putem bucura de noi. De regulă, preferăm să îi dedicăm lui Andrei timpul nostru liber, dar anul acesta am reușit să mai fugim și singuri câteva zile, pe ici, pe colo, și tare bine ne-a prins!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton