Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor: "Mă văd la televizor sau pe YouTube sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei...". Cum se comportă și cât de protector e Tudor cu sora lui mai mică, Clara / EXCLUSIV

.

Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor. În urmă cu câteva luni, celebrul prezentator ne povestea se destăinuia în paginile revistei VIVA! și ne povestea despre relația dintre cei doi copii ai săi, precum si cum gestionează Tudor și Clara celebritatea tatălui lor. Așa am aflat cât de frumos se comportă și cât de protector e fratele cu sora mai mică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cu 10 ani în urmă, ai devenit tată pentru prima oară, iar 4 ani mai târziu s-a repetat experiența. Cum s-a schimbat viața ta din acel moment?

Când s-au născut copiii mei, am realizat că două persoane, două suflete, depind de mine – de tot ce fac, de cum vorbesc, de cum arăt sau mă port. La început, dependența e totală; apoi, cu trecerea anilor, din ce în ce mai puțin, până când de ei vor depinde alte suflete și așa mai departe…

mircea-radu-1-1mircea-radu-1-1

Cum se înțeleg copiii lui Mircea Radu

Tudor și Clara ce mai fac? Cum se înțeleg acum, că au mai crescut? Diferența de vârstă și de preocupări a început să-și spună cuvântul?

Tudor e fratele mai mare în toate sensurile – e protector, e atent, e sever atunci când lui i se pare că trebuie. Iar Clara e sora mai mică, la fel, cu tot ce decurge din asta – e răsfățată atât cât trebuie. Dar, ce este cel mai important, sunt doi copii sănătoși.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Mircea Radu de când a devenit tată: „Gândurile mele erau în altă parte. Am simțit…' / Are o fată și un băiat, dar nu-i expune publicului

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția lui. Sunt căsătoriți de 11 ani, dar Raluca are apariții rare în public

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!”

Citește și: Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan. Cum a reacționat după ce prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces: „Stai în banca ta, lumea te știe cine ești. Voi solicita…'

Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor

Știu că nu ești fanul cuvântului vedetă, dar asta e, n-ai ce face, ești celebru! Cum gestionează copiii tăi faptul că au un tată faimos?

Sigur că ei văd că lumea mă salută pe stradă sau că intru în vorbă cu oameni necunoscuți care vor să facem un selfie împreună, mă văd la televizor sau pe YouTube, sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei eu sunt „tati, nu Mircea Radu.

Și, nu în ultimul rând, cum gestionează Raluca faptul că s-a măritat cu o vedetă? S-a obișnuit să fiți opriți pe stradă, uneori poate atunci când vă e lumea mai dragă, pentru un autograf?

Atunci când pe stradă sau oriunde cineva îmi cere un autograf sau să facem o fotografie împreună, Raluca iese din cadru, este o femeie atentă și discretă. Respectă și înțelege lumea din care eu vin și toate regulile cu care aceasta vine la pachet.

Mircea Radu: „Rostul nostru, ca părinți, e să le arătăm copiilor cât mai mult din toate zonele posibile ale vieții”

Spuneai că Clara îți seamănă fizic, iar Tudor la temperament, că are aerul tău. Poate că e cam devreme, dar își doresc să-ți calce pe urme? Sau poate vor să devină medici și să salveze oameni, ca mama lor…

E mult prea devreme de anticipat ce și-ar dori să devină. Rostul nostru, ca părinți, e să le arătăm copiilor cât mai mult din toate zonele posibile ale vieții. Cu bagajul ăsta și cu cel nativ își pot face o idee cât mai corectă asupra a ce vor dori să urmeze.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton