Cum gestionează fiicele lui Florin Dumitrescu celebritatea tatălui lor și cum reacționează când e oprit de fani pe stradă: "Au fost cazuri în care au fost foarte geloase. Când sunt cu Mia, ea le cere oamenilor..."/ EXCLUSIV

.

Cum gestionează fiicele lui Florin Dumitrescu celebritatea tatălui lor. Îndrăgitul chef ne-a povestit în VIVA! de octombrie cum reacționează fetele lui în momentul în care e oprit pe stradă de fani, iar răspunsul a fost cât de poate de neașteptat. Mai mult, ne-a mărturisit că Mia chiar „monetizează celebritatea lui de mică”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Tu și Cristina aveți două fiice superbe, pe Ava și Mia. Cum s-a schimbat relația dintre voi, ca soț și soție, de când ați devenit părinți?

Pot să spun că fetele ne-au apropiat și mai mult, iar acum familia noastră e completă. Aș putea spune că suntem foarte mișto ca părinți, ținând cont că fetele au început să se simtă rușinate cu noi când ieșim undeva și ne apucă dansatul, cântatul sau cine știe ce alte prostii. Nu obișnuim să facem vacanțe la comun cu multă lume, pentru că ne place să petrecem mult timp împreună, doar noi patru. Însă întotdeauna ne străduim să avem și momente doar pentru noi doi.

Snapinsta.app_456527320_967333011860192_3140544044396661323_n_1080Snapinsta.app_456527320_967333011860192_3140544044396661323_n_1080

Florin Dumitrescu: „Sunt destul de echilibrat când vine vorba despre fetele mele”

Cum este să fii tată de fete? Ești un părinte restrictiv sau unul care le face toate poftele, nu doar în materie de gătit?

Nu cred în povestea asta cu părintele restrictiv sau cel care le face toate poftele. Sunt destul de echilibrat când vine vorba despre fetele mele. Eu, personal, pentru ele aș face orice și le-aș da tot. Însă cred în echilibru mai mult decât în parentingul din cărți, iar fetele mele sunt bine crescute pentru că suntem foarte implicați în educația lor. Fac eforturi să nu ratez nicio serbare, niciun început de an școlar, mă dau peste cap să fiu prezent la toate concertele lor de pian, la toate petrecerile cu copii, inclusiv la ședințele cu părinții. Chiar am fugit într-o pauză de filmare, doar ca să o văd pe Ava cântând 10 minute la o serbare și am alergat cu mașina prin trafic să ajung înapoi la filmări la timp. Când m-a văzut în public, s-a luminat toată, iar pentru mine a însemnat totul.

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Florin Dumitrescu, despre relația cu ceilalți jurați de la MasterChef: „Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi. Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu socrii. Medana Oprea: „Nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu…” Cum gestionează momentele tensionate din cuplu / EXCLUSIV

Citește și: Vali Vijelie, bănuit de soție că a avut de-a face cu zvonurile divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan: „Auzi, mă, nu cumva ți-ai băgat tu coada?”

Florin Dumitrescu a explicat de ce fiicelui lui studiază la o școală privată

Pe 9 septembrie a început școala, deci vacanța s a încheiat pentru Ava și Mia. Cum a fost prima zi pentru ele? Învață la stat sau la privat?

Fetele învață la privat, pentru că am apucat să le dăm la grădiniță într-un sistem și avem de gând să le lăsăm până la finalul liceului tot în același loc. S-au legat niște prietenii încă din prima zi de grădiniță și se simt bine acolo. Noi toți ne-am bucurat că fetele au început școala, mai ales că în vacanța asta eu nu prea am fost pe acasă, filmând sezonul 9, iar ele au făcut absolut tot ce au vrut cu bunicii, dar am avut câteva zile de vacanță în patru. Ele au așteptat prima zi de școală pentru a se reîntâlni cu colegii, iar noi am așteptat-o pentru a ne putea bucura de un prânz în doi. (zâmbește)

Cum gestionează fiicele lui Florin Dumitrescu celebritatea tatălui lor

Cum gestionează fiicele tale celebritatea tatălui lor? Se întâmplă să te oprească fanii pe stradă în timp
ce ești cu ele? Cum reacționează?

La început, le-a fost greu să înțeleagă ce se întâmplă și au fost cazuri în care au fost foarte geloase, dar ușor-ușor s-au mai obișnuit. Dacă se întâmplă să mi se ceară să fac poze când sunt cu Mia, ea le cere câte 5 lei de poză oamenilor, mai în glumă, mai în serios… Problema e că de fiecare dată când a primit bani nu a fost de acord să-i înapoieze, deci pare serioasă cu treaba asta, monetizează celebritatea mea de mică. (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton