Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale că el și Bianca Drăgușanu sunt divorțați: "De trei zile, Sofia e la mine". Ce spune despre noua lui iubită

 Cica Cristina
.

Victor Slav vorbește despre modul în care el și Bianca Drăgușanu își împart timpul cu fiica lor Sofia, dar a făcut dezvăluiri și despre relația în care este implicat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat la Vorbește Lumea, Victor Slav a vorbit despre modul în care el și Bianca Drăgușanu reușesc să se organizeze pentru ca fiica lor în vârstă de patru ani să nu resimtă lipsa vreunuia dintre părinți din viața ei.

Victor Slav a precizat că Sofia se află la el de trei zile și a vorbit despre modul în care își petrec timpul împreună.

Victor Slav: „Sofia e pe primul loc”

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei.

Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a povestit Victor Slav.

Victor Slav a menționat cum a reușit să-i explice micuței Sofia că trebuie să împartă între locuitul cu mama sa o perioada și cu tatăl său altă perioadă. Până la acest moment, Bianca și Victor au reușit să gestioneze situația foarte bine.

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării”, i-a explicat Victor Slav fiicei sale motivul pentru care trebuie să se împartă între două case.

Victor-Slav-1Victor-Slav-1

Victor Slav are o relație de un an și patru luni

De asemenea, Victor Slav a vorbit și despre relația în care este implicat acum. El și iubita sa sunt împreună de un an și patru luni, iar prezentatorul pare extrem de fericit și liniștit în noua relație.

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a spus Victor Slav la PRO TV.

Citește și: Momente de groază pentru Bianca Drăgușanu:Sofia, fiica ei, a fost la un pas să se înece. Cum a reacționat Victor Slav când a aflat

Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat:”Facem sărbătorile de iarnă în Dubai”. Ce a declarat despre Victor Slav

Cum se comportă iubita lui Victor Slav cu Sofia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu.Au fost filmate afară, pe terasă

Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:„Am crescut unul alături de celălalt'/ INTERVIU

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton