Cum i s-a schimbat viața Ecaterinei Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, după ce a născut a treia oară: "Fiecare copil e în felul său și nici eu nu mai sunt cea care eram acum 9 ani. O iei razna...". Cum își împarte sarcinile cu soțul ei/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Este soție, mamă și actriță cu normă întreagă și se achită de toate trei sarcinile în mod admirabil. Când ai trei copii – unul la școală, altul la grădiniță și un bebeluș – e greu de imaginat că poți avea și succes profesional… dar Ecaterina Ladin, alias Dalida din „Las Fierbinți (PRO TV), a avut soluții pentru toate. Cei trei fii ai ei au fost alăptați pe platourile de filmare și, practic, au crescut odată cu serialul. Cum e viața simpaticei actrițe, după ce a devenit mamă pentru a treia oară la 40 de ani, aflați din interviul spumos pe care ni l-a acordat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La ultima noastră întâlnire, erai mamă a doi băieți, iar între timp a venit pe lume și cel de-al treilea. Te rog să ne accepți felicitările, chiar dacă sunt cu întârziere… Cum a fost la filmări, ai întâmpinat și unele dificultăți, dat fiind că erai însărcinată atunci? Ai avut grețuri, ai resimțit mai tare oboseala?

Vă mulțumesc din inimă! Oarecum, nu m-am panicat că voi filma însărcinată. Toate trei sarcinile au făcut parte din povestea „Las Fierbinți. De data asta, a fost mai dificil pentru că am avut stări de greață, amețeli și eram foarte obosită. Cu toate astea, scenariul trebuia învățat și rolul făcut ca la carte, vorba aceea. Am noroc de o echipă extraordinară, însă. Am găsit răbdare și înțelegere, ori de câte ori am avut nevoie. Nu sunt genul de persoană care să se plângă. Cu toate astea, uneori, se vedea pe chipul meu, se auzea în voce că nu eram în cea mai bună formă.

ecaterina-ladin-1ecaterina-ladin-1

De ce și-a ținut Ecaterina Ladin a treia sarcină ascunsă

În decembrie, anul trecut, ai dat vestea că ești însărcinată, postând câteva imagini de colecție cu tine, soțul tău, Laurențiu, și cei doi băieți mai mari, Petru și Marcu, de la malul mării. La câteva zile distanță, ai și născut… Care e motivul pentru care ți-ai ținut sarcina ascunsă?

În același loc, avem trei poze, de la prima, în care eram doar eu și Laur, până la ultima, cea despre care ai amintit. Nu sunt o împătimită a pozelor. Totuși, am zis să o refacem de fiecare dată când vom avea norocul să redevenim părinți. Pozele sunt făcute la Costinești, pentru că locul ăla este piatra de temelie a familiei noastre. Acolo ne-am cunoscut. Îmi place să îmi țin anumite întâmplări și evenimente pentru mine, atât cât pot. Știa multă lume că sunt însărcinată. Gândește-te doar la oamenii de pe platourile de filmare! Am ținut cont și de stările mele emoționale din timpul sarcinii și am simțit că nu e momentul să primesc energii din exterior, indiferent de natura lor.

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, amintiri despre perioada trăită în Chișinău: „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei'. Actrița și-a pierdut tatăl la doar 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Ecaterina Ladin să interpreteze rolul Dalidei din Las Fierbinți: „Am întârziat cumplit la casting, tare rușinată m-am simțit. Îmi amintesc…” Cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru a recunoscut de ce s-a despărțit de Oana Zăvoranu în trecut: „O iubesc și acum. O să rămână tot timpul în sufletul meu. Păcat…' / Ce relație este între ei în prezent

Citește și: Anamaria Prodan a lipsit din nou de la procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „Scopul este acela de a obține un divorț din culpă exclusivă. Probabil și obținerea unor despăgubiri”

Ecaterina Ladin: „Pe amândoi i-am născut în urma unor tratamente complicate. Mezinul, însă, a venit când a vrut el”

Nașterea celui de-al treilea băiețel a fost cu atât mai surprinzătoare, pentru că-mi amintesc că ne spneai că ai făcut câteva tratamente foarte grele, de fertilitate, și te-ai rugat mult pentru a rămâne însărcinată cu al doilea fiu. Cum s-a întâmplat să rămâi gravidă de data asta? Ai născut natural sau prin cezariană?

Pe amândoi i-am născut în urma unor tratamente complicate. Mezinul, însă, a venit când a vrut el. Nu, nu a fost programat nimic. Așa ne-a ales el și noi ne bucurăm tare să împărțim dragostea și cu el, că e din plin. De data asta, am născut prin cezariană. A fost decizia doamnei doctor, din cuvântul căreia nu am ieșit niciodată, în toate sarcinile.

Cum i s-a schimbat viața Ecaterinei Ladin după ce a născut al treilea băiat

Meseria de mamă nu e una ușoară, mai ales cu trei copii. „O iei razna și e normal să o iei razna, e normal să nu dormiți, e normal să plângeți.., spuneai tu la „Vorbește Lumea. Ai recunoscut și că, în ciuda așteptărilor, ai început să te simți depășită de situație, astfel că l-ai rugat pe soțul tău să rămână o perioadă mai lungă acasă, el având o afacere la mare… S-au mai liniștit lucrurile acum?

Indiferent că ești mamă pentru prima oară sau pentru a treia oară, provocările sunt mereu noi și diferite. Fiecare copil este în felul său și nici eu nu mai sunt cea care eram acum 9 ani, când am născut prima dată. O iei razna când te depășesc anumite situații. Eu îmi doresc să fie bine toată lumea și am perioade când nu le pot da celor din jurul meu atenția dorită. Sau îmi propun să fac anumite lucruri, într-o zi, și nu apuc să fac, poate, nici jumătate. Ei, cum să nu te frustreze? Copiii mei au nevoi diferite, pentru că vârstele lor o cer. De asta i-am cerut ajutorul lui Laurențiu. Și l-am primit. Acum, suntem amândoi depășiți de situație. (râde) Cred că e doar o perioadă și lucrurile se vor așeza, la un moment dat. Nu știu când și încerc să nu mă mai concentrez pe asta. Le iau pe toate așa cum vin și îmi doresc să fiu eu mai zen. Nu garantez că o să-mi iasă, dar măcar încerc.

Cum își împarte Ecaterina Ladin sarcinile cu soțul ei

Cum vă împărțiți tu și Laurențiu responsabilitățile în privința băieților voștri? Vă mai ajută și altcineva?

Teoretic, ne împărțim bine responsabilitățile. Practica ne dă bătăi de cap. Când e în București, îi duce pe cei mari la școală și grădiniță, la programele extrașcolare. Își petrece mult timp cu ei. Dar, pentru că el trebuie să se ocupe și de afacerea de la mare, avem și ajutoare care ne sunt de mare folos și le mulțumesc cu fiecare ocazie că există în viețile noastre. Acum, cu atât mai mult că sunt trei copii de supravegheat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton