Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei: "Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament". Cum își fac timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor și al copiilor atât de încărcat / EXCLUSIV

.

Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei, care a împlinit recent doi ani. Artistul ne-a povestit în paginile revistei VIVA! cum îl educă pe mezinul Pepe Jr, dar și cum reușesc să-și mai facă timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor atât de încărcat, dar și al celor trei copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ai tendința să exagerezi uneori? Se mai întâmplă ca Yasmine să simtă nevoia să intervină în anumite situații?

Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament, așa că el are parte de o creștere extrem de atentă și de echilibrată, încă de pe acum, iar asta, în mare parte, i se datorează Yasminei, nu mie, pentru că ea petrece cel mai mult timp alături de el. În toamna anului trecut, Pepe ne spunea că nu mai e „șeful în casă și că cel mic dictează. Haha!

pepe-yasmine-5-1-1pepe-yasmine-5-1-1

Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei

Cine mai „cântă în casă acum? Am o vagă bănuială că s-au mai pus lucrurile la punct și Yasmine a jucat un rol important… sau mă înșel?

În casă, în momentul de față, face gălăgie și dictează Pepe Junior, nu ne este niciun fel de rușine să recunoaștem – dacă băiatul doarme, toată lumea tace, dacă băiatul râde, toată lumea e fericită, dacă plânge, trebuie să-l liniștim – da, recunosc, Pepe Junior este șeful în casă.

Citește și: Pepe susține că cele două fiice, Maria și Rosa, îi cer mereu sfatul atunci când întâmpină probleme: „Orice situație e rezolvată prin comunicare cu tati. Nu se iau decizii fără…”. Cât de permisiv e artistul ca tată și cum reacționează când „există exagerări” / EXCLUSIV

Citește și: Pepe nu își mai dorea să aibă o relație după divorțul de Raluca Pastramă, dar ce s-a întâmplat cu Yasmine l-a convins: „Dintr-odată, am început să o privesc cu alți ochi. Cel mai mult au cântărit…”. Cum gestionează tensiunile în cuplu și cum își împacă artistul soția/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…'

Citește și: Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România. Cu ce se ocupă în țară, după despărțirea de artist

Cum își fac timp Pepe și Yasmine pentru momente speciale în doi

Dat fiind programul încărcat, sincronizarea și cu programul copiilor, mai aveți timp și pentru voi? Cum alegeți să petreceți momentele speciale?

Este adevărat că, poate, ne-am fi dorit și mai mult timp pentru noi, însă nu vrem să lipsim din viața copiilor. Credem că cea mai importantă pentru ei este prezența noastră, dincolo de orice lucru. Oricât aș fi de obosit, nu pot să nu merg cu Pepe la ședințele de înot, nu pot să lipsesc de la vreun concert de-al Rosei sau de la vreo competiție de scrimă, ori de la vreun antrenament de-al Mariei. Degeaba le-aș pune un șofer la dispoziție, dacă eu lipsesc de la orice activitate care este importantă pentru copiii mei.

Niciunul dintre noi nu vrea să lipsească din viața copiilor, ei sunt familia noastră, dar, da, ne facem timp și pentru noi. Și, ce credeți?, de cele mai multe ori când eu și Yasi ieșim, copiii sunt cei mai fericiți, pentru că ori merg la bunici, ori merg să se distreze și, practic, se simt ca într-o vacanță, pentru că nu mai e tati acolo, care să supravegheze totul. Au și ele nevoie de libertatea asta, cât despre Pepe Jr., el e prea mic în momentul ăsta și, indiferent cu cine rămâne, noi îl supraveghem de la distanță, video. Considerăm că așa e normal, iar noi numim asta o viață frumoasă.

Pepe: „Nicio zi nu seamănă cu cealaltă”

Cât de încărcat e programul tău acum? Cum arată o zi din viața ta?

Nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Sunt zile în care am filmări și sunt pe platou și câte 14 ore, sunt zile când plec din București și sunt zile, ca cea de astăzi, în care duc fetele la școală, le iau, merg cu ele la diverse activități, după care plec la un concert la Deva, iar mâine îmi petrec toată ziua acolo. În fiecare zi, programul este altul și altele sunt prioritățile.

După cum spuneam și cu altă ocazie, ești o cutie cu surprize… așadar, la ce să ne mai așteptăm anul acesta?

Da, urmează multe surprize. În primul rând, urmează să lansez piese foarte frumoase, videoclipuri spectaculoase. Pot fi surprize și în televiziune, pot apărea proiecte noi, în care să fiu implicat. Și pe mine mă surprinde viața zi de zi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton