Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place...” / EXCLUSIV

 Matei Bianca
.

În exclusivitate pentru revista VIVA!, Smiley ne-a vorbit despre vacanțe, un subiect care este apreciat de artist. Cântărețul a mărturisit că nu lasă munca nici măcar atunci când se află în concediu, deoarece în vară sunt foarte multe activități de desfășurat și face în așa fel încât să aibă timp de toate. Smiley a explicat cum aleg el și Gina Pistol destinațiile de vis în care merg și cine organizează vacanțele din străinătate.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Care a fost destinația ta preferată de până acum?

Nu am una preferată! Am multe unde merg! Îmi place mult în Asia, în Thailanda, în Bali, mă rog, pe unde am mai fost pentru iarnă, ca să fentezi iarna, iar vara sigur Grecia, adică pentru mine e locul în care merg vara măcar câteva zile.

În rest, am mers și în Spania, Italia, America, peste tot unde putem. În America de Sud nu prea am fost, adică nu am fost în vacanță.

Am văzut că acum este un hype pentru Japonia

Pentru Japonia nu avem timp. Mi-ar plăcea să văd și eu Japonia, dar ne trebuie o lună și nu prea avem.

smiley1smiley1

Citește și: Ce a povestit Connect-R, la Festivalul Mamaia 2024, despre Smiley și Marius Moga: 'Fata a plecat, între timp, cu…' Cei trei au încercat să cucerească aceeași femeie / EXCLUSIV

Citește și: De ce Gina Pistol și Smiley nu vor să o arate pe fiica lor, Josephine, în mediul online: „Mă gândesc și la energii. De ce să îi fac asta copilului meu? Nu vreau să o expun'

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…” Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Citește și: Cum arătau Cosmina Păsărin și Victor Slav în urmă cu mai bine de două decenii, când s-au lansat la Vara Ispitelor. El avea 21 de ani, ea 18 și au făcut furori în emisiune

Cum aleg Smiley și Gina Pistol destinațiile de vis unde merg și cine le organizează vacanțele

Vreau să te întreb de vacanțele tale. Aveți niște vacanțe spectaculoase! Ați fost în Toscana, în Grecia. Cum alegeți voi vacanțele, pe ce criterii?

Am fost și în Grecia. Grecia e întotdeauna o destinație pentru noi vara, ne place foarte mult în Grecia. Italia e un loc… Bine, în Toscana nu am fost niciodată, e prima oară când mergem în vacanță, deși am mai fost în Florența. Nouă ne place foarte mult în Florența și am zis că de data asta trebuie să stăm și în afara ei, să stăm în Toscana. Cu prietenii am fost, îți dai seama, ne-am hotărât că e mișto acolo.

În Grecia tot timpul mergem. Avem niște locuri în care mergem constant și în fiecare an căutăm câte un loc pe care nu l-am mai văzut.

Cine organizează vacanțele, tu sau Gina?

Eu! Eu organizez tot ce înseamnă vacanță.

Ești control freak?

Nu!

Îți place să organizezi, să cauți bilete de avion, destinații, cazări, nu?

Nu, dar asta mi-a revenit mie, cu asta mă ocup! Nu e o problemă, nu e greu.

Artistul nu lasă munca nici măcar atunci când se află în concediu

Cum sunt vacanțele tale? Tu mai și muncești! Mai furi puțin să muncești la laptop, la telefon sau reușești să te deconectezi total?

În vacanțele din vară nu mă decuplez deloc, doar în ianuarie, când plecăm în vacanță, atunci știu că nu prea e activitate și de aia mă pot deconecta. În vară nu, în vară sunt tot timpul cu treburi.

Smiley, despre vacanțele în care merge alături de Josephine: „Încă e mică să vrea neapărat undeva…'

Lui Josephine unde îi place cel mai mult?

Unde sunt mama și tata!

Știu că ați avut niște peripeții la Disneyland, când ați fost în America

Da, am fost și în parcul de distracții, dar încă e mică să vrea neapărat undeva. Ei îi place unde sunt mami și tati, putem să mergem și până afară în fața blocului și e ok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton