Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: "Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit...". Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii. Fostul concurent de la Survivor susține că e un tată relaxat, care le lasă spațiul copiilor, dar care își dorește mult să fie primul om pe care îl sună când pățesc ceva. De asemenea, ne-a vorbit în exclusivitate despre provocările care vin la pachet cu rolul de părinte, precum și cum aleg să-și petreacă timpul în familie, atunci când au ocazia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce mai fac Ilinca, David și Karina? Aveți trei copii de vârste diferite, cu nevoi diferite… Dacă fiica Ramonei are 23 de ani deja, Karina, la 15 ani, este în plină adolescență, în timp ce băiețelul are doar 7 ani. Cum se înțeleg între ei atunci când au ocazia să stea împreună, dat fiind că este o diferență destul de mare de vârstă?

Copiii sunt fascinant de uniți. Când soția mea a rămas însărcinată cu David, fetele erau geloase, ne și spuneau că ce ne trebuie încă un copil, nu le avem pe ele două? (zâmbește) După ce s-a născut David, au fost atât de încântate, încât s-a șters orice gelozie.

jorge2-1jorge2-1

Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii

Tu cum ești ca tată de fete? Ți-a prezentat Karina prietenii ei? Ți se confesează Ilinca? Îți vorbesc despre băieții care le plac sau pe care îi plac? Sau ești genul de tată gelos? Mai în glumă, mai în serios, Codin Maticiuc îmi povestea că, de la o anumită vârstă, n-o să-și mai lase fetele să iasă din casă.

Pentru mine, e important să le știu în siguranță și că prietenii cu care se anturează sunt de calitate. Anturajul este cel care poate distruge sau construi un copil. Le-am spus, încă de mici, despre importanța calității prietenilor și că trebuie să fie sigure pe ele și deloc influențabile. Cu Ilinca am fost deja la party-uri, iar cu Karina ne pregătim. (zâmbește). Sunt genul de tată care lasă spațiu copiilor și îmi doresc să fiu primul om pe care îl sună, dacă se întâmplă ceva.

Jorge: „Munca unui părinte nu se termină niciodată”

Cu David cum te înțelegi? Îți seamănă? Ți-a moștenit talentul artistic, ar putea duce tradiția familiei mai departe?

David e foarte talentat, iar conexiunea noastră e divină. E un copil liniștit, inteligent emoțional, la fel și Karina. Toți trei au o latură emoțională dezvoltată și un feeling aparte.

Care este cea mai mare provocare a voastră, ca părinți? Care sunt temerile privind viitorul copiilor, ce vă sperie cel mai tare? Și care sunt lecțiile cele mai de preț pe care li le-ați dat?

Provocări sunt zi de zi. De la lucruri mărunte până la direcții în viață și alte decizii pe care ne dorim să îi ajutăm să le ia conștienți. Învățăm și noi cu ei, în fiecare zi. Munca unui părinte nu se termină niciodată. Provocări mari nu au fost, slavă Domnului!, dar ne implicăm atât cât ne permit copiii.

Jorge: „Anul ăsta stăm mai cuminți pentru că am făcut investiții la malul mării”

Cum arată o zi de weekend când sunteți toți acasă? Care sunt chestiile pe care vă place să le faceți împreună, ca familie?

Ne place să mergem la munte, poate un city break, deși anul ăsta stăm mai cuminți pentru că am făcut investiții la malul mării, pe Promenada Năvodari, unde am achiziționat 5 apartamente pentru a le da la închiriat și ne solicită mult timp și atenție. Vrem să fie superbe și e un proiect de suflet pentru noi. Așa că weekendurile, anul ăsta, le petrecem prin muncă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton