Cum își crește Andreea Răducan cei doi copii: "Educație pentru echilibru și măsură în toate. Nu înseamnă că, dacă eu am reușit să fac performanță în gimnastică, ei trebuie să urmeze același parcurs" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum își crește Andreea Răducan cei doi copii. Îndrăgita sportivă ne-a spus în paginile revistei VIVA! că mizează pe echilibru atunci când vine vorba despre educația copiilor ei și că nu ține neapărat ca ei să-i calce pe urme, ci mai degrabă să facă ce-și doresc și ce-i pasionează.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Tu și Daniel aveți doi copii superbi – Amira Sophia, în vârstă de 6 ani, și Andrei Filip, de 4 ani. Cum s-au
schimbat viețile voastre de când ați devenit părinți?

Prioritățile, ca în orice familie cu copii, capătă un nou sens. Și este absolut firesc. Apreciem altfel timpul, păstrăm disciplina (pe care am învățat-o încă de copil), dedicăm cât mai mult timp copiilor, fără însă a renunța la activitățile noastre. Facem lucruri împreună, dar ne străduim să ne și repectăm programul unul altuia.

andreea raducan (2)andreea raducan (2)

Citește și: Cum și-a întâlnit Andreea Răducan soțul, care locuise ani buni în străinătate și cum a fost momentul cererii în căsătorie: „Pregătise surpriza în detaliu și a fost nevoie să…” Secretul relației lor de 12 ani / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Răducan, strălucitoare pe covorul roșu de la VIVA! Party 2024. Marea campioană mondială și olimpică a fost premiată pentru o viață dedicată sportului

Citește și: Cum a slăbit Roxana Nemeș și ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Mergem înainte. De vreo trei luni, am aflat că am…' / EXCLUSIV

Citește și: Karmen Simionescu, super sexy la VIVA! Influencers Party 2024, după anunțul divorțului. A purtat o rochie cu decolteu amețitor

Andreea Răducan își asigură copiii că este mereu lângă ei

Este un echilibru bun și o atmosferă plăcută. Pentru asta îi mulțumesc și mamei, care ne ajută foarte mult cu programul copiilor și nu numai. Cu cine seamănă mai mult cei mici? Fetița ta e pasionată de gimnastică? Își dorește să devină ca mama ei?

Copiii sunt foarte activi și, uneori, devine o reală provocare să ținem pasul cu energia lor. Le place amândurora sportul și mergem constant în sala de gimnastică, pentru a ne juca, deocamdată. Practicăm înot, iar Amira a mers pentru un an de zile la tenis. Apoi și-a dorit o pauză, așa că îi respectăm dorința. Andrei, deși, este mai mic cu doi ani, ține pasul foarte bine cu sora lui mai mare. Îmi doresc ca ei să facă ceea ce le aduce bucurie. Fiecare avem propriul destin și nu înseamnă că, dacă eu am reușit să fac performanță în gimnastică, copiii mei trebuie să urmeze același parcurs. Însă, îi asigur mereu că sunt lângă ei, indiferent de ce vor alege să facă. Important este să fie cu bucurie și pasiune.

Cum își crește Andreea Răducan cei doi copii

Cum îi crești pe cei mici? Ce relație au cu gadgeturile? Sunt mai pasionați de jocurile pe tabletă decât de mișcarea în aer liber?

Sunt încă mici și nu am ajuns la acest moment dificil cu gestionarea timpului petrecut pe tabletă sau telefon. Încă ne place să ne jucăm, să pictam, să colorăm. Urmărim și desene animate la televizor. Chiar dacă sunt mici, consider că este foarte important modul în care le comunicăm ceea ce ar putea să le
îngreuneze viața, mai târziu. Faptul că nu este OK să stai toată ziua cu capul într-un ecran jucând diverse jocuri, fără a avea contact cu viața ta și lumea reală – trebuie ca ei să aprecieze și să înțeleagă acest lucru, nu pentru că așa spune mama, că nu e bine. Dacă își doresc să mănânce ceva dulce, sigur că e bine să-și satisfacă pofta, însă să învețe singuri să se oprească din a mânca toată ciocolata, pentru că nu e sănătos, nu pentru că așa spune mama, că nu e bine. În concluzie, educație pentru echilibru și măsură în toate.

Andreea Răducan: „Am primit tot ceea ce am meritat”

Pe o scară de la 1 la 10, în ce măsură ești mulțumită acum de viața ta? Ce-i mai lipsește Andreei Răducan pentru a fi pe deplin fericită?

Am primit tot ceea ce am meritat și sunt foarte recunoscătoare pentru reușitele mele, și mai ales pentru familia mea. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să mă pot bucura cu cei dragi de tot ceea ce avem împreună. Este un 10 cu plus!

Care este cea mai frumoasă vacanță în care ai fost? Dar o destinație în care ți-ai dorit să mergi și până acum nu ai apucat?

Au fost multe vacanțe de care îmi aduc aminte cu plăcere, însă cele mai frumoase sunt cele în care am posibilitatea să merg împreună cu familia. Așa cum a fost și cea mai recentă, petrecută în Italia. Am colindat țara, am văzut și revăzut locuri frumoase, am adunat amintiri împreună cu copiii, care au rezistat exemplar turului nostru. O destinație în care ne-am propus să ajungem în formulă completă este Mauritius. Sunt sigură că se va întâmpla și asta la momentul potrivit.

Ai călătorit în multe locuri. Unde te-ai simțit cel mai bine?

Sunt multe locruri frumoase pe care implicit le asociez cu reușitele mele în țara/orașul respectiv. Îmi este dor să vizitez din nou Japonia. Apreciez enorm educația de acolo și iubesc bunul-simț al japonezilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton