Cum își educă Cosmin Seleși și soția lui, Irina, cei doi copii: "Mi-am dorit să se simtă în siguranță acasă și să ne povestească orice se întâmplă la școală. Au crescut cu faptul că..." Ce lecție de viață a primit prezentatorul de la Tudor și Ilinca/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum își educă Cosmin Seleși și soția lui, Irina, cei doi copii. Cosmin Seleși ne-a spus că un tată glumeț, însă atunci când situația o cere devine serios. Îndrăgitul prezentator de la „Batem palma?” ne-a vorbit și despre lecția de viață pe care a primit-o de la băiatul și fiica lui, Tudor Nicolae și Ana Ilinca.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cosmin, și tu faci deseori glume pe seama înălțimii tale și nu pare să fie un subiect care să te deranjeze în vreun fel… Cu toate astea a fost vreun moment în care te-ai simțit dezavantajat? Sau nu știu, poate în copilărie, la școală? Se luau copiii de tine din cauza asta?

Nu m-am simțit dezavantajat, nu consider că înălțimea face diferența în succesul pe care-l poți obține în viață. Am muncit mereu mult deoarece mi-a plăcut ceea ce fac și nu regret nimic din lucrurile în care m-am implicat. Cât despre ideea de alți copii care să comenteze… cred că la fiecare vârstă există glume. Dar nu am avut niciodată probleme, ba chiar, așa cum ați văzut și cu alte ocazii, am știut să fac chiar și eu mici ironii la adresa mea. (râde)

cosmin-selesi-familiecosmin-selesi-familie

Citește și: Cosmin Seleși, imagini de basm de la Botiza, unde a petrecut Paștele: „A fost mirific absolut tot, slujbele de la biserica din sat, oamenii locului…”. Actorul are o căsuță în Maramureș

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Seleși cu soția lui, după o căsnicie de 10 ani: „E echilibrul meu, a știut mereu să vină cu partea rațională. Doar dacă găsești persoana potrivită…”/ EXCLUSIV

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion și Dani Oțil, ironii la adresa lui Denise Rifai, în timpul unei dezbateri: „Dar ce salariu ai de ți-ai luat diamante?' / „După nume îmi dau seama că ai fost bogată. Tu nu ai venit la facultate cu plase de rafie'

Cum își educă Cosmin Seleși și soția lui, Irina, cei doi copii

Am atins un subiect actual, pentru că tot auzim la orice pas de episoade de bullying. Copiii tăi au trecut prin astfel de experiențe neplăcute? Cum gestionezi tu astfel de probleme care nu prea ocolesc pe nimeni?

Mi-am învățat copiii să comunice cât mai mult și mai deschis cu noi. Mi-am dorit să se simtă în siguranță acasă și să ne povestească orice se întâmplă la școală. Cred că acesta este primul pas înspre rezolvarea oricăror situații de acest gen care apar atunci când ai copii. Un pas următor ar putea fi, evident, terapia, pe care o recomand, indiferent de vârstă.

Cât cântărește faptul că au un tată cunoscut? Crezi că mai degrabă îi dezavantajează, decât să le aducă plusuri? E o presiune mai mare pentru ei, cât de mult contează numele?

Sper că nu-i deranjează… pentru că așa îi cheamă și pe ei. (râde) Au crescut cu faptul că oamenii mă mai opresc uneori pentru poze sau să stea la o poveste. La început, poate nu înțelegeau exact de ce, dar cu timpul au știut că este o normalitate să mă opresc și că-mi face plăcere să fac asta. Mai mult decât atât, sper să nu simtă vreo presiune, deoarece eu îmi doresc ca ei să-și urmeze propriul drum. Eu voi fi prezent la fiecare pas să-i încurajez și să-i susțin, dar niciodată să-i împing mai mult decât trebuie.

Cosmin Seleși: „Sunt un tată bun, glumeț”

Știm deja că ești foarte implicat în educația copiilor tăi, spuneai că ești glumeț, dar și autoritar, și ții foarte mult la reguli. Ce se întâmplă când „se îngroașă gluma? Ți s-a întâmplat să primești vreun răspuns nepotrivit din partea lor, pentru că le-ai atras atenția și s-au simțit nedreptățiți poate?

Nu, nu am primit răspunsuri nepotrivite. Sunt un tată bun, glumeț, dar care știe și când este cazul să fie serios. Am o relație foarte bună cu ai mei copii și sunt foarte mândru când îi văd cum cresc și cum se dezvoltă.

Ai un program destul de încărcat, stai și mai mult timp plecat când ești în turnee… S-a întâmplat să lipsești de la vreun eveniment important din viața lor? Ai vreun regret în ceea ce-i privește?

Încerc să nu lipsesc niciodată de la evenimentele importante, indiferent cât de greu îmi este. Da, am un calendar încărcat, dar familia este elementul de bază în viața mea, este modul în care îmi încarc bateriile și sunt oamenii pentru care aș întrerupe orice altă activitate. Nu trăiesc cu regrete și este un lucru pe care încerc să-l dau mai departe și copiilor mei.

Ce lecție de viață a primit prezentatorul de la copiii lui

Ce lecții de viață ai primit de la copiii tăi?

Am învățat să nu uit niciodată să fiu un copil, să mă bucur de lucruri mici și să zâmbesc.

Tu ce relație ai avut cu părinții tăi? Te-ai simțit mereu susținut sau, dimpotrivă, poate unele critici te-au impulsionat să schimbi direcția și să se dovedească a fi spre binele tău?

Am fost susținut pe drumul meu și am fost învățat să respect scena și munca, iar aceste lucruri mi-au rămas și după ani aproape de suflet și de modul în care trăiesc. Iar asta este, cu siguranță, spre binele meu și m-a ajutat să fiu unde am reușit să ajung astăzi – mulțumit de cariera mea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton