Cum își educă Diana Munteanu fiul adolescent: "Normal că spun nu! Și încă de multe ori. Dar în rest sunt ca o soră mai mare". Cât de implicat e Claudiu Niculescu în creșterea lui David / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum își educă Diana Munteanu fiul adolescent. E o mamă cool, ca o soră mai mare, după cum ne-a spus în paginile revistei VIVA!, dar impune și limite atunci când e cazul. Nu e ușor să fii mamă singurp, dar Diana Dumitrescu nu se plânge niciodată. Ne-a vorbit deschis despre cum e relația cu fiul adolescent și cât de implicat e Claudiu Niculescu în creșterea fiului lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu am putut să nu remarc că fiul tău, David, e tare chipeș. Nu că nu ar avea cui să-i semene… Ce relație aveți? Știm că perioada adolescenței e presărată cu multe provocări… Cât de deschis vorbește cu tine? Îți povestește despre școală, iubite?

Mulțumesc! David e un adolescent bun și cuminte. Da, adolescența e diferită de tot ce a fost până acum și e foarte diferită de adolescența din vremea mea. E foarte greu să compari și nu cred că e bine. Deși, cumva, cred că era mai bine în vremea aia, trebuie să mă adaptez la ce e acum. Suntem prieteni și
vorbim mult. E un copil deschis și mă bucură asta. Povestim de toate! Iubite nu există deocamdată, se ține departe încă, e concentrat pentru examenul din vară și evident, fotbal, care îi ocupă mult timp.

diana munteanu (3)diana munteanu (3)

Cum își educă Diana Munteanu fiul adolescent

Din exterior, te văd o mamă cool și cred că la fel vei fi și în calitate de soacră. Ce educație îi oferi lui David? Se întâmplă, câteodată, să-i spui și NU? Cât de restrictivă ești?

O, da, normal că spun nu! Și încă de multe ori. Dar îi și explic! Și cred că asta e important. Dacă spui nu, trebuie să-i spui și de ce și trebuie să aibă încredere că e așa. Dar în rest, da! Sunt ca o soră mai mare. (râde)

Citește și: De ce Diana Munteanu nu e implicată într-o relație la 45 de ani: „Eu sunt singură și e ok așa. Încerc să…'. S-a zvonit că s-a logodit în secret

Citește și: Diana Munteanu, replică usturătoare pentru fanii deranjați de postările ei în costume de baie sumare: „Un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Pepe: de la prima întâlnire, la aventura brunetei cu Tudy și divorțul cu scandal / Detalii picante: „L-am înșelat. Când mi-am dat seama că îl iubesc, era prea târziu'

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Diana Munteanu: „Sunt mândră când are realizări, tatăl lui la fel”

Deși e abia în floarea vârstei, pare că fiul tău și a ales deja cariera. Joacă la FC Rapid 1923 Juniori, U15, unde este deja foarte apreciat. Cât de mândră ești de el? Dar tatăl lui?

David este la U15 la Rapid, se simte foarte bine aici și muncește mult. Sportul l-a disciplinat foarte mult și l-a învățat foarte multe. Merge cu bucurie și e fericit! Și câtă vreme e fericit, eu sunt și mai și! Sunt mândră când are realizări, tatăl lui la fel, dar îi spunem mereu că e o muncă necontenită și, câtă vreme e din plăcere, e perfect.

Cât de implicat e Claudiu Niculescu în creșterea lui David

„Niciodată nu zic: «Aoleu, ce mă fac?», spuneai tu într un interviu, de unde denotă că nu ești un om care se lasă doborât ușor. Totuși, ți-a fost vreodată greu ca mamă singură? Cât de implicat este Claudiu în viața lui David?

Da, nu mă vait niciodată. Și nu-mi plac oamenii care se vaită. Că doar nu se schimbă cu ceva lucrurile dacă stai și te întrebi: „Aoleu, ce mă fac?. Pui mâna și faci, și ceva bun o să fie! Nu am avut niciodată timp să stau să mă vait sau să gândesc „oare de ce așa sau pe dincolo?. Cred că e mai important să încerci să rezolvi! Sigur, au fost momente când mi-a fost greu, dar n-am avut timp să stau să gândesc prea
mult la cât e de greu… am mers mai departe! Participăm amândoi la creșterea și educația lui, David are o relație excelentă cu el și avem parte de multă comunicare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton