Cum își educă Irina și Răzvan Fodor fiica: "Vorba dulce… aduce la ochi dați peste cap de mă mir că nu o ia amețeala. A și reproșat..." Diana nu vrea să le calce pe urme părinților, ci să lucreze în alt domeniu / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum își educă Irina și Răzvan Fodor fiica. Îndrăgita prezentatoare ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre modul în care interacționează cu fiica ei adolescentă și cum gestionează temerile pe care le are privind siguranța Dianei. De asemenea, soția lui Răzvan Fodor ne-a dezvăluit că, deși fata lor ar avea „stofă de artistă”, are alte planuri, în cu totul alt domeniu.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Anul acesta sunt 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute, ceea ce înseamnă că ai lipsit mai mult timp de acasă. Bănuiesc că s-au obișnuit deja, dar care a fost prima reacție a lui Răzvan și a fiicei tale? Cum se descurcă în lipsa ta? Sau chiar și de la distanță ai grijă să aranjezi totul astfel încât nici să
nu se cunoască? Ești control freak sau, dimpotrivă, extrem de relaxată?

Deja Răzvan și Diana sunt experți în gestionarea timpului cât eu nu sunt acasă: să vezi numai câte momente de calitate tată-fiică au petrecut anul ăsta, cât am fost în Asia. Tare mândră am fost de ei. Cât despre cât de obsedată de control sunt… SUNT! (râde) Le cam las liste peste liste, îi și sun pentru noi
coordonate, dar tot ei fac și desfac singuri, până la urmă. Eu când mă întorc acasă și îi găsesc întregi, cu două mâini, două picioare, respectiv patru lăbuțe, în cazul Lunei, sunt cea mai fericită.

irina si razvan fodor (1)irina si razvan fodor (1)

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024. Cum gestionează conflictele dintre concurenți: „Eu am tot ‘biroul’ în mașină. Și la cazări apar surprize, chiar dacă noi nu batem din ușă în ușă…” Ce nu se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea e în plin scandal cu fosta soție, în timp ce Medana are o relație exemplară cu fostul ei soț: „Când ai copii cu un om, ai datoria să îl respecți până închizi ochii”

Citește și: Cristina Șișcanu, scandal în plină stradă cu un polițist: „Ăsta este un copil care vrea să se afirme aici”. Pentru ce a primit amendă

Irina Fodor: „Povestim vrute și nevrute, discuțiile despre băieți se încadrează aici”

Diana e deja la vârsta adolescenței, care poate fi destul de problematică, iar prezența mamei ar putea contribui extrem de mult, nu-i așa? Ești a un telefon distanță pentru un sfat, dar cum percepe ea lipsa ta pe intervale lungi? Bănuiesc că ați avut deja discuții despre asta…

Am discutat pe toate părțile situația asta, și doar eu cu ea, și în trei, cu tot cu tati, și în cercuri extinse de nași, prieteni și așa mai departe. Realitatea e că, oricât ai vorbi despre asta, oricât ai încerca să pregătești terenul, e o perioadă de dor de ambele părți care doare un pic, dar facem să treacă repede durerea când mă întorc acasă. Ca atunci când sunt bebeluși și se lovesc: „Pupă mami și trece. La alt nivel, e drept, dar, la urma urmei, viața e făcută dintr-o paletă largă de sentimente, trebuie să învățăm să le îmbrățișăm pe toate, așa cum vin, și să ne bucurăm de momentele frumoase la intensitate maximă.

Ți se confesează, îți spune tot ce se întâmplă în viața ei sau e mai mult fata tatei? Nu de alta, dar acum e domnișoară în toată regula și nu cred că mai e cale lungă până la discuțiile despre băieți… dacă nu au
început deja…

Povestim vrute și nevrute, dar unele sunt doar secretele noastre. Cred că discuțiile despre băieți se încadrează la categoria asta, nu de alta, dar tati se obișnuiește mai greu cu ideea. Bine, deocamdată
nici nu e ceva concret, e destul de departe încă treaba asta, dar există tot felul de curiozități și întrebări pe care le disecăm împreună, fără să îi punem inima pe jar lui Fodorică.

Ce temeri are Irina Fodor în ceea ce o privește pe fiica ei

Trăim într-o lume plină de tentații, din toate punctele de vedere… De ce anume îți e cel mai teamă atunci când vine vorba despre siguranța fiicei tale?

Ooo, mi-e teamă de multe lucruri, de asta încerc să sădesc în ea un set de valori și mă rog să fie verticală în a le urma. Știu că vor exista tentații, curiozități, răzvrătiri și mă rog să mă țină Dumnezeu sănătoasă la cap, ca să le pot lua în piept pe toate. Răzvan a fost un adolescent rebel, eu tot pe acolo, deci avem informații suficiente din experiența personală ca să ne considerăm cât de cât pregătiți pentru ce o să urmeze.

Să nu mai vorbim despre bullying, un alt fenomen îngrijorător și care afectează tot mai mulți copii de vedete. A fost și Diana pusă într-o astfel de situație vreodată, dat fiind numele pe care îl poartă?

Până acum, nu a fost cazul și sper să rămână așa, ca să nu mă transform în mama dragonilor. (râde)

Irina Fodor: „Ar avea stofă de artistă, dacă și-ar dori asta”

Ce pasiuni are Diana acum? E prea devreme să vorbim despre asta, dar și-a făcut planuri să studieze în străinătate? Sau ar vrea poate să vă calce pe urme în meserie ție sau lui Răzvan… Ce vă spune?

Nu prea vrea să vină în zona noastră de activitate, din ce spune, asta deși e foarte pasionată de muzică, de teatru, cântă la pian, ar avea stofă de artistă, dacă și-ar dori asta. Doar că la fel de mult îi plac științele naturii și are planuri să meargă pe zona de cercetare în viitor. Asta clar merge mână în mână cu o facultate peste hotare, dar mai are timp să se asigure că asta vrea sau altceva. Noi suntem aici, la prindere, gata să o susținem.

Cum își educă Irina și Răzvan Fodor fiica

Ce metode puneți în aplicare atunci când vine vorba despre educația Dianei și care e cea mai eficientă în cazul vostru?

Vorba dulce… aduce la ochi dați peste cap de mă mir că nu o ia amețeala. Mi-a și reproșat într-o zi că fac din orice întâmplare motiv de teorie. Așa că o ameninț că îi tai internetul dacă nu își rezolvă sarcinile zilnice. (râde)

Nu știu dacă sunt în măsură să vorbesc despre o metodă eficientă, căci navigăm și noi cum putem, ca părinți, în așa fel încât să înțeleagă niște reguli, dar să nu se simtă altfel decât liberă în viața și drumul ei.

Știu că mulți părinți evită să aibă certuri în fața copiilor, alții dimpotrivă, au divergențe în fața lor tocmai pentru a învăța din lecția împăcării. Tu cu Răzvan cum procedați atunci când aveți discuții în contradictoriu? Și de la ce pornesc acestea cel mai des?

Depinde despre ce discuții vorbim. Cele mai serioase le păstrăm între noi, dar nu mă refer la certuri aici, ci la lucruri care trebuie rezolvate de noi, adulții. Altfel, mici neînțelegeri, discuții cu argumente și contraargumente se tranșează de față cu ea, ba chiar îi cerem părerea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton