Cum își educă Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite fiul: "Îl încurajăm să muncească, să-și câștige singur banii cât mai devreme, pentru a...". Andreas are 18 ani și a lucrat inclusiv sezonier la mare/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum își educă Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite fiul. Celebrul chef susține că el și soția lui, Mădălina, își încurajează fiul să muncească și să-și câștige banii cât mai devreme pentru a aprecia mai mult ceea ce are. Andreas are 18 ani și a mers cu tatăl său la diverse evenimente, lucrând inclusiv sezonier la mare. Orlando Zaharia ne-a vorbit și despre pasiunile fiului său și cum își petrece timpul în familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu te mândrești doar cu soția ta, ci și cu fiul vostru, Andreas. Spune-ne mai multe despre el! Câți ani are el? Este la școală?

Andreas-Orlando are 18 ani și este în clasa a 12-a. Este pasionat de mașini, off-road, adrenalină și geografie.

orlando-zaharia-1-2orlando-zaharia-1-2

Citește și: Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite și-a cunoscut soția într-un fast-food și a cerut-o în căsătorie pe o plajă, în Cipru, acum 23 de ani: „Nunta a intrat în istorie ca fiind singura cu lăutari între două ambasade”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce boală suferă fiul chef-ului Orlando Zaharia: „Doctorii fugeau de mine. Am dormit cu soția într-o mașină, în curtea spitalului'. Andreas are 18 ani

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…”. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, geloasă pe apropierea dintre Zanni și Alexandra Duli la Survivor All Stars: „Nu-i este așa greu să aleagă între mine și ea. Mă doare sufletul…' / Faimosul a recunoscut că s-au mai întâlnit în trecut

Cum își educă Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite fiul

Pare că Andreas te moștenește, și nu doar în privința aspectului fizic. Povesteai într-un interviu că obișnuiește să-și gătească acasă și că îi place să lucreze. Ba chiar l-ai învățat cum să-și câștige banii, începând de la munca de jos… Cât de mult te regăsești în copilul tău?

Copilul meu trăiește alte vremuri faţă de cele pe care le-am trăit eu și mama lui, dar, cu toate astea, încercăm să-i insuflăm din experienţa noastră de viaţă, îl încurajăm să muncească, să-și câștige singur banii cât mai devreme, pentru a putea aprecia mai mult ceea ce i se oferă.

Fiul tău lucrează acum pentru tine? Vrei să te asiguri deja că afacerile tale vor rămâne pe mâini bune în viitor, dacă putem să zicem așa? I-ai făcut și o educație financiară?

L-am luat de multe ori cu mine la diferite evenimente, a lucrat și sezonier la mare, așa cum am făcut și eu, tocmai pentru a putea descoperi pe pielea lui ce înseamnă să muncești departe de confortul de acasă și, totodată, să înţelegi tainele unei meserii care, din punctul meu de vedere, trebuie începută de jos pentru a o putea înţelege pe deplin. Considerăm că este o pregătire care îi va folosi pe viitor, indiferent de ce va alege să facă.

Orlando Zaharia: „Asta îmi doresc de la băiatul meu, să aibă un caracter puternic”

Că tot vorbeam despre educație, ce valori i-ați insuflat tu și Mădălina băiatului vostru?

Cel mai important este caracterul, și asta îmi doresc de la băiatul meu, să aibă un caracter puternic, să fie sincer și să treacă prin orice îi va rezerva viaţa cu capul sus și cu Dumnezeu în suflet.

Ce fel de adult vă doriți să fie?

Ne dorim să fie integru, inteligent, echilibrat și să știe că prin viața asta suntem trecători și cel mai important lucru este ceea ce lași în urmă.

Cum e Orlando Zaharia în rol de tată

Tu ce fel de tată ești? Unul autoritar sau care cedează ușor în fața rugăminților?

Sunt un tată cu un suflet mare, care are o relație de prietenie cu fiul lui și care își dorește să fie respectat, iar puterea cuvântului să fie moneda noastră de schimb.

Ce vă place să faceți ție și familiei tale în timpul liber? Aveți și alte pasiuni pe lângă gătit?

Timpul liber, de cele mai multe ori, ne dorim să-l dedicăm familiei, prietenilor și călătoriilor. Pasiunea mea, pe lângă bucătărie, se leagă de sporturile cu motor, pasiune pe care o împărtășește și Andreas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton