Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, fix când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț: "Așa am ajuns la el, prima dată. Eram o mamă singură, focusată pe job. Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple...". Cât de mult o sprijină el și cum se înțelege cu fiicele ei / EXCLUSIV

.

Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț. Fosta prezentatoare ne-a povestit în paginile revistei VIVA! despre relația cu actualul ei soț, având numai cuvinte de laudă la adresa lui Steve, care e „este omul ce are grijă de tot și de toate, e cel care rezolvă absolut orice”. Recunoaște că la început a fost sceptică cu privire la apariția unei prezențe masculine în viața sa, mai ales că era conservatoare cu privire la fete, însă lucrurile s-au așezat în viața ei cum nu și-a închipuit mai bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe Steve cum l-ai cunoscut? Ai spus că sunteți totul unul pentru celălalt…

Pe Steve l-am întâlnit prima oară acum mulți ani, printr-un prieten comun, când am ajuns la el la cabinet, pentru că aveam o urgență și nu putea fi amânată până ce ajungeam în România. Eu nu mă duceam la dentist, nu am fost niciodată în relații bune cu zona aceasta. Una dintre cele mai bune prietene ale mele are soțul dentist, așa că așteptam cu nerăbdare să ajung România, ca să merg la Cristi… Dar mi s-a spart o măsea și aveam niște dureri teribile, deci nu mai puteam amâna. Un prieten mi l-a recomandat pe Steve și așa am ajuns la el, prima dată.

catrinel-sandu-10catrinel-sandu-10

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu. De ce se simte prezentatorul vinovat față de Lucian Viziru: „A fost marea greșeală a vieții mele. Și acum când îl văd mi-e rușine”

Citește și: Cât a costat costumul de ginere purtat de Ianis Hagi la nuntă. A fost creat și personalizat special pentru el

Citește și: Jador s-a revoltat, după ce Ilinca Vandici a spus despre el că este „într-o energie feminină”. A spus de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: „Femeile au alte așteptări. Eu am niște lucruri de care trebuie să profit

Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț

Mai credeai tu, după divorț, că va apărea „prințul pe un cal alb?

Niciodată. Nu. În momentul în care eu am decis să divorțez, nu că nu mai exista ideea cu prințul, dar nici în viitorul apropiat sau îndepărtat nu era nici măcar ideea de a ieși cu cineva. Eram o mamă singură. Eram foarte focusată pe job. Eram preocupată de ideea de a rămâne în SUA sau de a mă întoarce în România. Înainte să divorțez, am fost singură aproape doi ani, timp în care a trebuit să duc totul. Lucram part time, pentru că nu puteam lucra full time din cauză că nu aveam niciun ajutor cu fetele. Ele trebuiau duse și aduse de la școală. Mai redusesem din activități, deoarece nu avea cine să mă ajute. Uite, ăsta chiar e un avantaj în România, pentru că tot se mai găsește un unchi sau o mătușă care te ajută cu copilul. Sau vine și îți aduce ceva de mâncare.

Pentru mine nu a fost așa aici, din păcate. Și dacă mă întrebi, cred că asta a fost cea mai grea perioadă din viața mea – să fiu mamă singură cu doi copii în America. Dacă aș fi fost în România, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Sunt convinsă de asta. A fost un duș rece și a trebuit să mă gândesc dacă rămân în SUA sau plec. Cel mai ușor era să plec, pentru că mergeam acasă și totul s-ar fi rezolvat simplu.

Catrinel Sandu: „Eram conservatoare cu privire la fete. Nu înțelegeam cine ar putea să fie în viața lor”

Ca să revin la întrebarea ta, nu-mi doream niciun bărbat în viața mea, mai ales că eram conservatoare cu privire la fete. Nu înțelegeam cine ar putea să fie în viața lor. Singurul bărbat care era în viața lor atunci, singura figură paternă, care, de altfel, le fusese alături din ziua în care s-au născut a fost tata. El a fost din ziua întâi. El le-a învățat să înoate, să meargă cu bicicleta. Nu concepeam ca altcineva să fie lângă ele. Pentru mine, ele erau cele mai importante. Eu nu aveam nevoie de niciun bărbat. Eram fixată pe carieră și pe faptul de a mă stabili în SUA.

Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple, acum 7 ani, că „vei întâlni bărbatul vieții tale și va fi un om cum nu ți-ai imaginat vreodată și o să fie cel mai bun prieten, soț, tată… tot ce vrei tu posibil, aș fi zis că „nu există așa ceva!. Pentru mine, tata era cel mai important bărbat din lume. Pentru mine, tata a fost un exemplu din toate punctele de vedere. Și înainte, în relații, sau chiar și în căsnicia anterioară, tot la tata apelam când aveam nevoie de câte ceva. Și tot tata era cel mai important bărbat din viața mea și cel mai puternic. Steve, culmea, aduce mult cu tata.

Cât de mult o sprijină soțul american și cum se înțelege cu fiicele ei

Sunt convinsă că Steve te sprijină nu doar pe plan profesional… La ce program ai, ți-ar fi imposibil să te descurci singură cu toate.

Steve este stâlpul nostru, al tuturor. Este omul care are grijă de tot și de toate. E cel care rezolvă absolut orice. Ai o problemă, Steve este sprijinul și ajutorul tuturor. Pe lângă faptul că e stâlpul casei, el este un om cald și calmează orice situație. Dacă lucrurile sunt agitate sau noi suntem agitate, fiindcă alergăm dintr-o parte într-alta, el întotdeauna – asta se întâmplă de 7 ani de zile și din ce în ce mai mult face asta – e persoana cea mai calmă, cea mai rațională și care vede tot timpul partea bună a paharului. Indiferent de situație, Steve are o rezolvare, nimic nu este grav și niciodată nu se panichează. Aduce calm și liniște.

Știm că, dacă suntem împreună, putem să trecem peste absolut orice. Iar fetele știu acest lucru și au siguranța că totul o să fie bine în familie. Și acesta este un lucru pe care și eu l-am avut la mine în familie, cu mama și cu tata. Orice s-ar fi întâmplat în viața mea, orice problemă aș fi întâmpinat, știam că merg acasă și îi am pe ei doi, și atunci totul era mai ușor. Ca să revin la prima întrebare, viața peste Ocean este frumoasă dacă știi să ți-o faci frumoasă. Nu umblă câinii cu covrigi în coadă, toată lumea muncește foarte mult. Chiar ai mai puțin timp liber decât ai acasă. Așa simt eu!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton