Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera: „Asta a fost remarca”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Vedeta ne-a povestit cum a pregătit momentul inedit pentru a le anunța pe Rita și Vera și care a fost reacția imediată a fetițelor, cum au gestionat totul încă de când au aflat vestea cea mare. De asemenea, actrița ne-a vorbit și cum se înțeleg micuțele ei la momentul actual.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ai născut pe cale naturală, a doua oară spuneai chiar că travaliul a fost mai greu decât nașterea în sine… Pentru a treia naștere te-ai răzgândit, optezi pentru cezariană?

Îți dai seama că nu… Bine, nu mă aștept să nasc altfel, însă sunt deschisă spre orice variantă există, important este să fie în siguranță nașterea, și nu o alegere. Adică am ales să nasc natural, pentru că așa am simțit că pot și au fost cele două nașteri absolut superbe, deși, da, într-adevăr, la a doua naștere travaliul a fost mai lung, aproape 24 de ore, însă ambele experiențe au fost cele mai frumoase din viața mea, motiv pentru care mi-aș dori foarte mult să ajung să nasc a treia oară tot natural și să poată să se întâmple asta.

Laura-Cosoi-1Laura-Cosoi-1

Laura Cosoi: „Mi-aș dori foarte mult să ajung să nasc a treia oară tot natural'

Mi se pare că pot și că așa suntem făcute, așa sunt făcută să nasc și, dacă mă ajută Dumnezeu și de data asta, și sper să fie cu mine, să se întâmple și să fie frumos. O să fie greu, absolut, că așa sunt nașterile, există și dureri și așa mai departe, însă sper să fie totul ca de poveste, cum au fost și celelalte două, adică de neuitat.

Citește și: Laura Cosoi revine la TV.În ce proiect va apărea actrița

Citește și: Laura Cosoi, detalii despre sarcină și botezul celei de-a treia fetițe:„Noi păstrăm această tradiție'. Cine vor fi nașii mezinei / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, pictorial exclusiv în VIVA!Însărcinată în luna a treia, arată senzațional

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară

Cum le-ai spus fetelor că vor avea încă o surioară? Rita a mai trecut o dată prin experiență, Vera e încă micuță… Sunt curioasă cum a perceput ea totul.

Am așteptat să fie totul în regulă cu sarcina și să avanseze, și în ziua de Crăciun am pregătit un cadou pentru Cosmin. Era o caricatură în care apăream toți, iar eu aveam în caricatura respectivă burtică și o ecografie în mână și am povestit despre ce înseamnă caricatura respectivă. Le-am spus: „Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară, iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… „Mamiii! O să avem o surioară! Vera o să ai și tu o surioară! (râde), asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic.

Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: „Uite, mami, acum e toată familia aici (râde), adică și cea mică.

Cum se înțeleg Rita și Vera

Cum se înțeleg Rita și Vera? Se mai nasc gelozii atunci când trebuie să vă împartă atenția?

Au o relație pe care mi-o explic foarte greu, în sensul că sunt foarte, foarte, foarte lipite una de cealaltă. Culmea este că și Vera e extrem de responsabilă și tot ce face face ca să o mulțumească pe Rita. Nu există să-i dăm ceva Verei și ea să nu se gândească și la Rita, deci tot timpul e în gândurile ei, iar Rita e super tolerantă în ceea o privește pe Vera, în sensul că nu se supără dacă Vera îi ia ceva. Chiar dacă se supără, înțelege că e surioara ei și chiar dacă, de exemplu, Vera o mai trage de codițe, Rita o lasă, adică foarte rar se ceartă. Nu știu dacă vor apărea gelozii, vom vedea mai târziu, momentan se înțeleg foarte bine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Foto: Felcia Simion, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton