Cum și-a mobilat Dana Rogoz casa de la Viscri. A fost prima noapte în care a dormit acolo, alături de familie: „De la o ruină, un zid căzut cu totul, avem acum o casă”

.

Cum și-a mobilat Dana Rogoz casa de la Viscri, pe care a cumpărat-o în urmă cu patru ani. A fost prima noapte în care a dormit acolo, alături de familia ei frumoasă. Pe rețelele de socializare, actrița a publicat mai multe imagini din locuință. Iată cum arată casa în care vedeta locuiește alături de Radu Dragomir și cei doi copii pe care îi au împreună, Vlad Luca și Lia Elena.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Dana Rogoz a petrecut prima noapte împreună cu soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și copiii lor, Vlad și Lia, în casa de la Viscri. Actrița a postat fotografii din locuința pe care ea și partenerul ei de viață au achiziționat-o în urmă cu mai mult de patru ani. Fațada casei a fost readusă la aspectul său original, iar două dintre camere au fost complet renovate.

danar-rogoz-casa1danar-rogoz-casa1

Citește și: Ce spune Dana Rogoz despre expunerea celor doi copii ai ei în social media: „Este o opțiune personală să postăm copiii. Eu am fost un copil expus de când eram mică”

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș: „Tot ce mi-am dorit'. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar invitații s-au bucurat de mâncare la ceaun și obiceiuri locale / Dana Rogoz, buna prietenă a actriței, nu a fost prezentă

Citește și: Silviu Biriș, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret: „Trebuie să faci ceva de care să te bucuri, să nu ai regrete niciodată”

Citește și: Ce pensie are Mihaela Tatu după o carieră de 40 de ani: „Mi-a dat Dumnezeu sănătate să pot să lucrez mai departe. Cu pensia pe care o am, nu poți să trăiești. Ți-ai plăti o chirie…'

Cum și-a mobilat Dana Rogoz casa de la Viscri

Dana Rogoz le-a prezentat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum și-a mobilat casa de la Viscri. A fost prima noapte în care a dormit acolo alături de familia ei frumoasă. Vedeta este încântată de cum arată locuința ei.

Locuința actriței și a partenerului ei de viață, Radu Dragomir, arată ca un muzeu. Ea a prezentat fațada restaurată a casei, dar și interiorul camerelor finalizate.

„Nu am făcut nicio modificare acestui Reel. Pur și simplu am vrut să adaug videourile integrale cu reacțiile noastre de ieri seară, când am intrat în căsuța noastră de la Viscri. Să le am mereu la îndemână, rapid, să le pot revedea exact așa, neprelucrate, de câte ori voi simți nevoia, peste ani. Nu pot să vă descriu ce sentiment! Avem două camere gata! De la o ruină, un zid căzut cu totul, avem acum o casă! Un loc în care putem dormi. Sigur, mai e mult de lucru, dar e deja enorm pentru noi!

De fiecare dată când veneam aici, dormeam în curtea casei, în rulotă. Dar aseară am dormit pentru prima oară în casa noastră, în patul nostru! Într-o cameră mobilată, cu piesele alese de noi în ultimii ani! Am făcut focul în sobă pentru prima oară! Am umplut casa de fum, pentru prima oară! (râde) Apoi ne-am prins ce am greșit și, din mai multe încercări, am reușit să o ținem aprinsă și fierbinte toată noaptea. Ne-au sărit oricum în ajutor vecinii, care ne-au adus și un calorifer electric.

Am cumpărat așternuturi noi din in prespălat și am făcut toți patul, cu grijă, cu veselie, cu gălăgie, de parcă luam parte la o ceremonie de familie importantă. Fiecare gest știam că se întâmplă pentru prima oară. De aici entuziasmul cu care… aprindeam lumina!!! Aceasta este doar prima parte, urmează și o partea a II-a, căci nu mi-au intrat toate într-un singur reel. Dar se simte cam cât de mare e bucuria pentru noi?', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Actrița, Radu Dragomir și copiii lor au locuit într-o autorulotă amplasată în curtea casei

Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au achiziționat casa din Viscri în anul 2020, cu ocazia împlinirii a opt ani de căsnicie. De-a lungul a patru ani, actrița, regizorul și copiii lor, Vlad Luca și Lia Elena, au locuit într-o autorulotă amplasată în curtea casei, deoarece proprietatea avea nevoie de renovări semnificative.

Când au cumpărat casa, aceasta era o construcție tradițională săsească, aflată într-o stare avansată de deteriorare, dar cu intenția de a o restaura.

Acum, proiectul a început să prindă contur din toate punctele de vedere. Deși mai au de muncă destul de mult, două dintre camere sunt deja finalizate, cele pentru ei și copii, ceea ce le-a adus multă bucurie în familie.

Satul Viscri este inclus în patrimoniul mondial UNESCO

Satul Viscri este inclus în patrimoniul mondial UNESCO din anul 1999, fiind parte din lista satelor săsești cu biserici fortificate din Transilvania, conform unica.ro.

Tot în acest sat, Regele Charles al III-lea a achiziționat o proprietate în anul 2006. Regele Charles al III-lea a vizitat an de an aceste locuri, pentru a se relaxa și a se bucura de peisajele frumoase din zonă.

„Casa albastră', care dispune de șapte camere duble cu baie, o sufragerie, un living și o bucătărie, a funcționat ca pensiune până în anul 2021.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton