"Rugăciunea nu lipsește niciodată din acțiunile și viața mea, așa am crescut și așa cred că este bine". Cum petrece Diana Munteanu Paștele și ce amintiri i-au rămas din copilărie din perioada sărbătorilor pascale/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum petrece Diana Munteanu Paștele și ce amintiri i-au rămas din copilărie cu sărbătorile pascale. Frumoasa prezentatoare și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre cum arătau sărbătorile pascale în copilărie și ce planuri are anul acesta de Paște, precum și ce relație are cu Divinitatea și dacă a ținut post sau nu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bunăăă! De când așteptam un interviu cu tine și iată că, în sfârșit, se întâmplă… Ce faci, cum te pregătești de Paște? Pleci în vacanță sau pe treci acasă, în familie?

Bunăăă! Sincer, mereu am stat acasă de Paște și, în general, de Sărbători, dar pentru că sunt câteva zile libere aș vrea totuși să plec undeva. Și, evident, undeva unde e cald și puțină plajă. Dar cum eu sunt omul ce decide pe moment, mai mult ca sigur și asta se va întâmpla de azi pe mâine. Deci, pentru moment nu știu. Un lucru însă e cert, în prima zi de Paște le dăm întâlnire telespectatorilor noștri de la ora 09.00, pe Antena 1, cu o ediţie de sărbătoare a emisiunii „Super Neatza.

diana-munteanu-1diana-munteanu-1

Citește și: De ce Diana Munteanu nu e implicată într-o relație la 45 de ani: „Eu sunt singură și e ok așa. Încerc să…'. S-a zvonit că s-a logodit în secret

Citește și: Cum își menține silueta Diana Munteanu, la 45 de ani: 'Nu am mâncat pâine… Sport și somn.' Ce spune și despre relația cu fiul ei adolescent, fotbalist / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu a făcut-o pe Laura Cosoi să plângă, în direct, la TV: „Acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre”

Citește și: Nouria Nouri a fost cerută în căsătorie în gondolă, la Veneția: „În sfârșit, mi-am găsit liniștea sufletească”. Imagini cu momentul emoționant și inelul de logodnă

Diana Munteanu: „Consider că postul trebuie ținut prin faptele noastre”

De Sărbători, ne simțim parcă mai apropiați de Dumnezeu, fie prin post, rugăciune sau fapte bune. Tu ce relație ai cu divinitatea, ai ținut post?

Consider că postul trebuie ținut prin faptele noastre, și nu neapărat prin faptul că nu mâncăm una sau alta. Câtă vreme gândurile și faptele sunt bune și curate, e post. Rugăciunea nu lipsește niciodată din acțiunile și viața mea, așa am crescut și așa cred că este bine.

Ce amintiri i-au rămas Dianei Munteanu din copilărie cu sărbătorile pascale

Dacă ar fi să facem o incursiune în timp, îți amintești cum arătau Sărbătorile Pascale când erai tu mică? Mergeai la biserică împreună cu părinții sau bunicii, îi ajutai la pregătirea delicateselor? Presupun că ai avut o copilărie tare frumoasă la Brașov, înconjurată de natură… Chiar, erai un copil cuminte, ascultător sau le mai făceai și probleme alor tăi? Ce relație ai cu ei în prezent?

Da, obișnuiam să mergem la biserică de Paște și am păstrat acest obicei și cu David. Dar, sigur, erau și pregătirile de dinainte. Era celebra curățenie de Paște, unde era o plăcere să ajut la treburile casei, atât eu, cât și fratele meu. Mai apoi, era mâncarea, mama prepara de toate și, evident, eram de ajutor. Îmi rămâneau întotdeauna în grijă lucrurile ce țineau de ornat și, în special, aranjarea mesei. În seara Învierii, obiceiul la noi este să duci din bucate cu tine la biserică (ou vopsit și cozonac) și am păstrat asta și acum. Iar când ne întorceam de la biserică, întotdeauna ne așezam la masă și gustam câte ceva din ce se pregătise. Cât despre mine, am fost un copil ascultător, foarte ascultător și, cum spune mama, „de nădejde, știam că ei sunt foarte prinși cu munca și încercam să ajut mereu foarte mult. Iar părinții mei au fost mereu ca niște prieteni pentru noi și aceeași relație o avem și acum. Ei sunt la Brașov și ne vedem aproximativ o dată pe lună, de cele mai multe ori vin ei la București, pentru că, din cauza programului lui David, noi nu reușim să plecăm prea des. De vorbit, vorbim zilnic și știm mereu cum suntem.

Diana Munteanu: „Voi mânca din toate câte puțin, în special salată boeuf”

Acum, că vine Paștele, te vei abține de la ceva sau vei gusta din toate bucatele, măcar câte puțin? Ce să facem să nu ne îngrășăm și mai mult de Sărbători?

Ah, nu sunt bună la a da sfaturi, pot spune că, dacă mănânci mult dintr-odată, e firesc ca organismul să nu știe cum să reacționeze. Iar noi, în general, exagerăm de Sărbători. Personal, când văd mâncare multă, eu nu pot mânca. Cumva, mă satur din ce văd, e foarte ciudat, dar așa am fost mereu. Mama știe și mereu mi-a pus în farfurie porții mici. Ca atare, voi mânca din toate câte puțin, în special salată boeuf, preferata mea!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton