Cum s-a apucat Oana Moșneagu de modelling și de ce s-a retras, după doi ani: „Am renunțat în momentul în care...”. Ce joburi a mai avut actrița

.

După o carieră de succes în modelling, Oana Moșneagu a decis să își schimbe direcția profesională, dedicându-se în totalitate actoriei. Ea a vorbit recent despre motivele care au determinat-o să facă această schimbare importantă în viața ei. Actrița a avut o carieră în acest domeniu timp de doi ani, de la 23 la 25 de ani, iar în prezent este fericită că a luat decizia potrivită și a renunțat la modelling pentru marea ei pasiune, actoria.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Poate nu mulți știu aceste detalii din viața ei, însă Oana Moșneagu a lucrat ca prezentatoare de televiziune, a avut un job într-o corporație și a profesat în modelling timp de doi ani. Acum, ea are o carieră de succes în actorie și se bucură de tot ceea ce trăiește alături de partenerul ei de viață, Vlad Gherman.

oana mosneagu6oana mosneagu6

Citește și: Cum a reacționat Oana Moșneagu, după ce Vlad Gherman i-a spus că-și dorește 2 copii în următorii patru ani: „Stai să vină primul, să vedem cum e, cât de obosiți suntem…'

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, după nuntă: „Cu bune, cu rele, până la adânci bătrâneți…'. Cei doi se află într-o vacanță de poveste, în Grecia

Citește și: Daniel Iordăchioaie, amintiri cu regretatul Dan Spătaru: „Era fascinant! Un lucru am învățat și mi-a rămas. Îl practic de fiecare dată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Actrița are doi copii și a apărut în „Mondenii'

Cum s-a apucat Oana Moșneagu de modelling și de ce s-a retras, după doi ani

Oana Moșneagu a renunțat la modelling pentru a se dedica în totalitate actoriei. A început să lucreze în acest domeniu la frumoasa vârstă de 23 de ani, dar a decis să renunțe după doi ani, când a reușit să economisească suficienți bani pentru a se întreține în timpul studiilor la facultate.

Actrița a subliniat faptul că, între cele două domenii, legătura era reprezentată de reclamele TV, din care a câștigat foarte bine în timpul facultății.

„Sunt mai multe motive care m-au împins către modelling. Nevoie financiară, curiozitatea, dorința de a vedea lumea și a cunoaște alte culturi, de a trăi printre alți oameni.

Am renunțat parțial în momentul în care aveam destui bani puși deoparte astfel încât să mă întrețin în timpul facultății de Teatru. Iar definitiv atunci când am început să produc suficient din actorie încât să nu mai fie nevoie să fac și ședințe foto. Între cele două domenii puntea comună erau reclamele TV. Din ele m-am întreținut în timpul facultății, în mare parte', a mărturisit vedeta pentru unica.ro.

Oana Moșneagu: „Am lucrat într-o corporație, am mai făcut și altă facultate înainte de UNATC'

Și asta nu este tot! Înainte de a fi actriță, Oana Moșneagu a lucrat într-o corporație și a făcut încă o facultate pe lângă Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' din București.

Soția lui Vlad Gherman și-a urmat visul și a decis să meargă pe drumul actoriei. Partenera de viață a actorului era pasionată de acest domeniu, iar acum se bucură că poate juca diverse roluri.

„Am lucrat într-o corporație ceva timp, am mai făcut și altă facultate înainte de UNATC. Motivul pentru care actoria nu a fost prima și singura mea opțiune a fost lipsa de curaj, nu de dorință. Am ales acest drum într-un moment de „răscruce'. Sună dramatic pentru că așa s-a simțit. Viața mea putea să meargă în două direcții: cea a unei multinaționale, probabil în domeniul publicitar, sau acesta al actoriei.

Prima variantă îmi era la îndemână și nu îmi displăcea, a doua îmi părea intangibilă și simțeam că îmi condiționează șansa la fericire. Așa că am ales să încerc să fiu fericită cu ceea ce fac și așa am ajuns să fiu actriță profesionistă. De ce actorie? Poate pentru că viața mi se pare prea scurtă să o trăiesc într-un singur fel, într-o singură poveste, cea proprie. Această meserie mă lasă să mă joc „de-a viața', în multe feluri de-ale ei', a mai adăugat ea.

Actrița a fost prezentatoare de televiziune

Poate nu mulți știu asta despre ea, însă când avea vârsta de 17 ani, Oana Moșneagu a fost prezentatoare de televiziune. Celebra actriță a lucrat la un post de televiziune din Argeș, acolo unde a prezentat știrile sportive.

„Au fost foarte încântați de această variantă, nicio secundă nu s-a pus problema vreunei piedici, dimpotrivă, m-au încurajat să accept postul. Vedeau în acea oportunitate șansa unei cariere în televiziune, a unui început care să îmi deschidă ușile către o lume mai mare, mai plină, mai bogată', a precizat actrița pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton